Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 3

QUOTE(Laumiux @ 2011 02 28, 17:50)
Ačiū.
Žinokite, kaip ką tik supykau... Ant savo tėvo.
Žodžiu, aš savo mamai prasitariau apie būsimą pokalbį. kadangi nelaikiau jo paslaptimi, tai mama papasakojo tėtei. Tai tas po kelių minučių paskambino ir kad pradėjo bartis: "kokią nesąmonę tu čia sugalvojai? tau ką BLOGAI - mokesčius sumoka, valgyti nuperka, iš namų nevaro. kokio gyvenimo tu DAR nori? Ko tau reikia? Kirkintis nori? Eik į viešbutį, samdykis žigolo..." Toliau aš padėjau ragelį...
žinokite, net kvapą užgniaužė, silpna pasidarė, galva svaigti pradėjo. kad jis nelabai mane vertina, jutau visada. Bet kad ŠITAIP...  verysad.gif  mad.gif  ohmy.gif  blush-anim-cl.gif

o jūs nenorite jiems pasakyti kad jūs jau pati mama? suaugusi brandi moteris, pajėgi pati nuspręsti kaip su kuo ir kur norite gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 28, 16:50)
Žodžiu, aš savo mamai prasitariau apie būsimą pokalbį. kadangi nelaikiau jo paslaptimi, tai mama papasakojo tėtei. Tai tas po kelių minučių paskambino ir kad pradėjo bartis: "kokią nesąmonę tu čia sugalvojai? tau ką BLOGAI - mokesčius sumoka, valgyti nuperka, iš namų nevaro. kokio gyvenimo tu DAR nori? Ko tau reikia? Kirkintis nori? Eik į viešbutį, samdykis žigolo..." Toliau aš padėjau ragelį...
žinokite, net kvapą užgniaužė, silpna pasidarė, galva svaigti pradėjo. kad jis nelabai mane vertina, jutau visada. Bet kad ŠITAIP...  verysad.gif  mad.gif  ohmy.gif  blush-anim-cl.gif
Kad vyras manęs nebemyli, tai jis svetimas žmogus, ir jausmai gali keistis.
Bet TĖVAS... Nerandu žodžių...

O, smukdo jus tevukas, ir labai stipriai. Tipo paedus, o kas dusioj dedasi, sirdy - ne esme? Gerai, kad suvokiate, jog jo poziuris blogas, neteisingas ir nesaziningas. unsure.gif
Atsakyti
....kad jis nelabai mane vertina, jutau visada. Bet kad ŠITAIP...  verysad.gif  mad.gif  ohmy.gif  blush-anim-cl.gif

Užuojauta dėl tėčio ... doh.gif
Tas ir yra sunkiausia, kai atrodo patys artimiausi žmonės tavęs nepalaiko, kai šitaip tevertina...
Jei vėl paskambins - pasakyk - "ačiū, tėti, kad tu mane išauklėjai būti tik skuduru po kojom, be savigarbos ir išdidumo..."
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 02 28, 16:53)
o jūs nenorite jiems pasakyti kad jūs jau pati mama? suaugusi brandi moteris, pajėgi pati nuspręsti kaip su kuo ir kur norite gyventi?

Dabar ne. bent jau šią minutę... dar mama buvo sakiusi, kad jei kada neterkčiau darbo ir grėstų "konteineris", tai jie tipo į priestatuką savo primtų, bent jau kuriam laikui. Bet aš po to paskambinusi pasakiau, kad geriau jau konteinerje gyvensiu, bet pas juos neisiu sad.gif
Viskas, mergytės, iškeliauju namo.
vakare laukia dar vienas "dušas dūšiai"...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 02 28, 17:58)
Dabar ne. bent jau šią minutę... dar mama buvo sakiusi, kad jei kada neterkčiau darbo ir grėstų "konteineris", tai jie tipo į priestatuką savo primtų, bent jau kuriam laikui. Bet aš po to paskambinusi pasakiau, kad geriau jau konteinerje gyvensiu, bet pas juos neisiu sad.gif
Viskas, mergytės, iškeliauju namo.
vakare laukia dar vienas "dušas dūšiai"...

neskubėkite smerkti. gal tėvui neramu kaip iš ko ir kur jūs gyvensite. bet kokiu atveju aiškinkitės su vyru , ne su tėvu. jis dabar jūsų didžiausias rūpestis...
Atsakyti
Laikykis,Laumiux...tėvui moteris-žemesnė būtybė,kaip matau...kuri neturi teisės būti mylima,jausti intymaus suartėjimo džiaugsmo...kaip šuniukas-paėdus,būdą turi-ir džiaukis...tikiu,kad tėčiui neramu,kad tėvai linki viso ko geriausio,bet čia labai jau "neskaniai" pasakė...
Atsakyti
Ačiū.
Žinokite, kaip ką tik supykau... Ant savo tėvo.

Man taip buvo su motina.... doh.gif Iki šiol negaliu pamiršti,o apie atleidimą nė kalbos....

Dėl tėvo užuojauta... doh.gif
Laikykitės....ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Taigi, ne iš gero gyvenimo tėvas taip šneka. Jei pats galėtų padėt materialiai, garantuoju, kad seniai būtų atvažiavęs ir išsivežęs abi su dukryte, ir dar žentui kumščiu užvažiavęs už tokius darbus.
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2011 02 28, 18:34)
Taigi, ne iš gero gyvenimo tėvas taip šneka. Jei pats galėtų padėt materialiai, garantuoju, kad seniai būtų atvažiavęs ir išsivežęs abi su dukryte, ir dar žentui kumščiu užvažiavęs už tokius darbus.

Deja ne visi tokie... doh.gif
Atsakyti

Na va, aš po pokalbio su "brangiausiuoju". sakė, niekur neis iš čia. Išeis tik kai išsiskirsime. Savo buto parduoti nežada. Nevaro, bet ir nelaiko.
Alimentai jam kainuos mažiau nei to buto mokesčiai.
Jis gali taip gyventi, kaip dabar. Sakė, kad savo klausimu jį užpuoliau STAIGA (PO PUSANTRŲ METŲ). Sako, nelįsk į eterį, ir viskas bus OK. DAr paklausė - ar nori, kad dul... tave, o po to vėl kalbėčiausi su ja.
sakau, kad viso to nereikia, kad būtų gerai gyventi atskirai. Tada paklausė, ar išlaikysiu tą butą. sakau, tai gal padėsi. sakė, kad jis nenori išlaikyti 2 butų.
Tai va, matote, koks tas jo "gerumas".
Tai ką manote - dabar aš banke turiu santaupų 1500. Nutraukti indėlį, ar dar pakentėti? Jau net pati nežinau... Ir dabartinis gyvenimas užknisa, ir vaiko ubagais paleisti nesinori...
Papildyta:

Aišku, tu teisi.
Bet vis tiek truputuką pykstu. PIrmoji jam neskambinsiu...
Atsakyti
Kai išsiskyriau su exu, uždirbau labai nedaug. Išsinuomavau 1 kambarį bloke bendrabuty(Baltijos prospekto gale, prie Neste degalinės).
Vietos buvo nekas, 12 kvadratų, virtuvė bendra, bet 9 mėnesius , kol ten gyvenau , buvo visai neblogai. Susipažinau su tenykštėm jaunom šeimom, mano amžiaus jaunom moterim, kurios vidury nakties mano kosinčiam vaikui arbatų lėkdavo virt, su kuriom visai jaukiai paplepėdavom virtuvėj tais gūdžiais žiemos vakarais.
Po to kiek pakėlė algą, išsinuomavau 1 kambario butą,kuriame gyvenau virš 6 metų, pertekliaus nebuvo, bet alkani irgi nebuvom.
Debreceno g-vės bendrabučiuose tikrai galima nebrangiai išsinumoti kambarį, ar bloką, ten komunaliniai labai nedideli, lyginant su butų. Čia praktiški patarimai, jei prireiktų.
Manau, turėtum kelti koją iš bibliotekos link pedagoginio darbo. Suprantu, kad širdis traukia kitur, bet pinigai tau - ne paskutinėj vietoj,ar ne? Šiuo metu pedagogai uždirba neblogai, palyginus . smile.gif
Bandyk prašyti kokios pailgintos grupės, ar būrelio, paaiškink savo situaciją vadovams, turėtų suprasti ir kažkiek padėti,bent kitems mokslo metams.
Atsakyti
Mano pirmasis vyras vos ne tais pačiais žodžiais kalbėjo... "... kad jis nenori išlaikyti 2 butų."

Susidaro vaizdas, kad kai vyksta skyrybos, visi vyrai vienodi... doh.gif
Atsakyti