Ligvita, labai gražu
Haruni mane užkabino pirmiausiai, tik paskui besigilindama į subtilybes atradau, kad jų tiek ir tokių...
Aciu, as kazkaip nesiryzau skaros imtis, vis atrode labai sudetingas reikalas, bet nuolatine kliente uzsiprase, tai kazkaip nebuvo kaip atsisakyt, - teko imtis. Ir turiu pasakyt, kad viskas zymiai paprasciau negu atrode.
Ligvita Paskelbta Šiandien, 10:44 Mano pirmoji skara...
Aš Laimužes nuorodoj nusiveizėjau falling leaves arba yaposhka. Tokia labai labai mano skonio - neponiška
. Tik kad noriu suknelės ir dar užsakytą šalį reik pabaigt
Aš Laimužes nuorodoj nusiveizėjau falling leaves arba yaposhka. Tokia labai labai mano skonio - neponiška
QUOTE(Ligvita @ 2010 11 30, 10:26)
Aciu, as kazkaip nesiryzau skaros imtis, vis atrode labai sudetingas reikalas, bet nuolatine kliente uzsiprase, tai kazkaip nebuvo kaip atsisakyt, - teko imtis. Ir turiu pasakyt, kad viskas zymiai paprasciau negu atrode.
Skaros turi įsisenėjusio viruso požymių-pabandai ir negali sustot
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 30, 12:26)
tai atidarydama nauja tema dek prierasa - silpnu nervu geriau nelist
mezgu echo flower ir keikiuosi... Iki Border schemu greit ir smagiai ejosi, o vat toliau - niekaip
nzn kaip is mirties tasko pajudet
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 30, 11:33)
o žinai kaip toks užrašas masina....nesgi norisi pažiūrėt kas ten taip veikia nervus
QUOTE(Capricorn @ 2010 11 30, 11:26)
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 30, 11:33)
tai atidarydama nauja tema dek prierasa - silpnu nervu geriau nelist
Gal kuri sukursit sekančią temą? Nelabai turiu laiko išrinkti visom foto ir informacijai
Pirmoji kalėdinė dovana

Siuliukai Angora2

Siuliukai Angora2
Bus labai gera dovana
Mamai?