Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

O mes pradėjome savarankiškai vaikščioti 1metukų ur trijų savaičių smile.gif
Atsakyti
metuku ir savaiteles pirmus zinksnelius zengem smile.gif
Atsakyti
oho ,na tikrai rekordininkas, o kada sedet pradejot?

QUOTE(ewuke @ 2011 05 18, 13:40)
dukruze pradejo 10 men,o sunutis musa visus rekordus-savarankiskai be palaikymo 6.5 men blink.gif

Papildyta:
mes tai prilaikomi ir aplink stala isikibus tai 9 men, o jau visiskai savarankiskai, tai per gimtadienin 1m.
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 05 23, 13:45)
mes tai prilaikomi ir aplink stala isikibus tai 9 men, o jau visiskai savarankiskai, tai per gimtadienin 1m.

mes , jei gerai pamenu, lygiai taip pat.

labai skirtingi vaigai su vaiksciojimu. vieni nuo 10 men, kiti jau virs metu budami dar nevaiksto.
Atsakyti
o mes dar savarankiskai nevaikstome, nors mums jau 1 metukas ir 1 menesiukas verysad.gif Isikibes i sienas aplink kambary vaikstineja kaip koks zmogus voras, bet vienas niekaip nepasileidzia eiti. Jau pradejau jaudintis del to..
Atsakyti
Nereikia pergyvent, visi vaikai turi skirtingų pasiekimų. Mano sūnus ėmė gan anksti eiti, bet užtai mažai dantukų dar turi, o giminaitė viena, dantų pilną burnytę turėjo kai jau pradėjo vaikščiot, bet ėjo tik 1m 3mėn.
Atsakyti
Teisingai Mintute sako, va sunelis pradejo eiti 11men, 1,5m turejo visus dantukus. o dukra pradejo eiti 1m2sav., jai jau 1.2m o turi tik 7 dantukus.. va kokie vaikai skirtingi, o teveliai tie patys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintute @ 2011 05 23, 18:24)
Nereikia pergyvent, visi vaikai turi skirtingų pasiekimų. Mano sūnus ėmė gan anksti eiti, bet užtai mažai dantukų dar turi, o giminaitė viena, dantų pilną burnytę turėjo kai jau pradėjo vaikščiot, bet ėjo tik 1m 3mėn.

drinks_cheers.gif
Mano vyresnėlė pradėjo vaikščioti 10 mėn., neįsikibusi, o mažylei dar tik 8 mėn. , moka savarankiškai tik atsistoti lovelėje ax.gif
Atsakyti
Dukra 11 men, sunus 11,5 men.
Atsakyti
irgi 11 men. pradejo eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewuke @ 2011 05 18, 12:40)
dukruze pradejo 10 men,o sunutis musa visus rekordus-savarankiskai be palaikymo 6.5 men blink.gif

Saunuolis vaikas, mano drauges irgi nuo 7 men. nepilnu pats pradejo, o metuu lakste jau paseles thumbup.gif

iki 15men. vaikai turi teise dar nevaiksciuoti ax.gif
Atsakyti
9 menesiu ejom pacios smile.gif
Atsakyti