O mes pradėjome savarankiškai vaikščioti 1metukų ur trijų savaičių

metuku ir savaiteles pirmus zinksnelius zengem

oho ,na tikrai rekordininkas, o kada sedet pradejot?
Papildyta:
mes tai prilaikomi ir aplink stala isikibus tai 9 men, o jau visiskai savarankiskai, tai per gimtadienin 1m.
QUOTE(ewuke @ 2011 05 18, 13:40)
dukruze pradejo 10 men,o sunutis musa visus rekordus-savarankiskai be palaikymo 6.5 men 

Papildyta:
mes tai prilaikomi ir aplink stala isikibus tai 9 men, o jau visiskai savarankiskai, tai per gimtadienin 1m.
QUOTE(Tomawru @ 2011 05 23, 13:45)
mes , jei gerai pamenu, lygiai taip pat.
labai skirtingi vaigai su vaiksciojimu. vieni nuo 10 men, kiti jau virs metu budami dar nevaiksto.
o mes dar savarankiskai nevaikstome, nors mums jau 1 metukas ir 1 menesiukas
Isikibes i sienas aplink kambary vaikstineja kaip koks zmogus voras, bet vienas niekaip nepasileidzia eiti. Jau pradejau jaudintis del to..

Teisingai Mintute sako, va sunelis pradejo eiti 11men, 1,5m turejo visus dantukus. o dukra pradejo eiti 1m2sav., jai jau 1.2m o turi tik 7 dantukus.. va kokie vaikai skirtingi, o teveliai tie patys

QUOTE(Mintute @ 2011 05 23, 18:24)
Nereikia pergyvent, visi vaikai turi skirtingų pasiekimų. Mano sūnus ėmė gan anksti eiti, bet užtai mažai dantukų dar turi, o giminaitė viena, dantų pilną burnytę turėjo kai jau pradėjo vaikščiot, bet ėjo tik 1m 3mėn.

Mano vyresnėlė pradėjo vaikščioti 10 mėn., neįsikibusi, o mažylei dar tik 8 mėn. , moka savarankiškai tik atsistoti lovelėje

Dukra 11 men, sunus 11,5 men.
irgi 11 men. pradejo eiti

QUOTE(ewuke @ 2011 05 18, 12:40)
dukruze pradejo 10 men,o sunutis musa visus rekordus-savarankiskai be palaikymo 6.5 men 

Saunuolis vaikas, mano drauges irgi nuo 7 men. nepilnu pats pradejo, o metuu lakste jau paseles

iki 15men. vaikai turi teise dar nevaiksciuoti

9 menesiu ejom pacios