Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo vaikščioti?

maniske pradejo 9men vaikscioti, rapinejo nedauguser posted image
Atsakyti
10 menesiu ir 1 diena - zenge pirmuosius zingsniukus, o paskui jaugreitai pradejo pilnai vaikscioti wub.gif
Atsakyti
mes pradejom vaikscioti 1 metuku ir 2 savaiciu.. pilnu tempu jau.. aisku su kritimais, bet ..
Atsakyti
mano dukryte pradejo vaikscioti ir iskart lakstyti likus savaitei iki metuku, o berniukui mano dabar 6men. jis dar nevaiksto, bet pats prisilaikydamas atsistoja(ropoti pradejo apie 4, 5men) bei palei lovytes rema padaro keleta zingsneliu link karuseles zaisliuku.Stojasi taip atkakliai- ji guldau, o jis keliasi, guldau - ir vel keliasi ir kai tik prabunda-jau stovi. Kaip manot ar toks ankstyvas stovejimas nepakenks?
Atsakyti
mano mergyte pradejo vaikscioti kai suejo metukai smile.gif iki tol ji vaiksciodavo savo lovytej isikibus arba atsistojus prie musu lovos smile.gif
Atsakyti
pradėjo eiti 1m 1mėn thumbup.gif
Atsakyti
Savarankiškai vaikščioti dukra pradėjo 9 mėn. 2 sav., sūnus 10 mėn. 2 sav.
Abu pirmiausia ropot mokėjo, sūnus dar ir šliaužiot atbuliuku sugebėdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pradejo vaikscioti 10 menesiu gimes 37 savaitciu
Atsakyti
Nuo 10 mėn ėjo, o nuo 9 mėn netvirtai po kelis sunkius žingsniukus dėliojo smile.gif Įsikibusi, žinoma anksčiau.. gal nuo 8 mėn g.gif
Atsakyti
11mėn ir 2 sav wub.gif
Atsakyti
Mano sūnus gimė laiku, pradėjo pilnai pats vaikščioti 1,3 m. Iš pradžių pergyvenom, kad taip ilgai nevaikšto, nors įsikibęs po namus pradėjo vaikščiot nuo 7 mėnesių. blink.gif Bet kai pradėjo eit, tai pradėjo. smile.gif
Atsakyti
9 mėn ir 13 d smile.gif
Atsakyti