pirmasis 13 men., antras 9 men.

11 menesiu

Mano berniukas irgi 11 menesiu

mes pradrjom vaikcioti 11men ,tai skaitau ,kad gerai

Pasilaikydamas už baldų,tai 9mėn ir kambarį perėjo 9mėn, bet jau visai tvirtai ir žmoniškai ti nuo 11mėn

Mano sunelis pradejo vaikscioti savarankiskai lygiai metuku, kai atvaziavo seneliai i svecius ir pradejo kviesti tai viemnas is vieno kambario galo tai kitas is kito. Seneliai labai dziaugesi, kad paeina pora zingzniu ir vis dare kad toliau nueitu. Taip seneliu deka ir ismoko vaiksciot. Nes mes jau tikriausiai buvom pabode, nes nelabai jau noriai ejo pas mus
o seneliai buvo didziausia paskata, nes ir dziaugesi ir plojo.

Mano uzuzvakar pradejo
Tai yra 1metuku 1 menesio ir 9 dienu. Velokai palygininus, ypac kad stovi nuo 8 menesiu. Bet kazkaip bijojo anksciau. Na svarbu atejo svente ir i musu kiema

...mūsiškis 1 m ir 3 mėn bet jau kaip atsistojo ir nuėjo tai nuo to laiko ir normaliai vaikščioja nekritinėjo niekada

na pasilaikydamas maniskis pradejo eiti 9men, bet be jokios pagalbos 11men

Maniškis gimė 5 sav anksčiau,taigi - neišnešiotas. Gražiai, tvarkinai, savarankiškai vaikščioti pradėjo 1m 1men 1sav, nors pirmuosius savarankiškus tris žingsnius žengė 11men, o atsistojęs pasilaikydamas ar remdamasis į sienas vaikščiojo jau ir 9men.
1m. ir 1 men.
pirmi zingsniukai 11men ir 9dienu,o vaikscioti jau taip tvirciau ir daugiau tai likus dienai iki pirmo gimtadienio