Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *41 Namučiai...

Sveikos, ir vėl piktoji Aistė atėjo. Ta dėstytoja tyčiojasi iš manęs, ryt einu trečią kartą.
Muminuk, dėstytoja Markevičienė, pažįsti? smile.gif
laTulipe, keistuma su tom knygom. Man net kai atsiunčia laišką, kad atsilaisvino rezervuota knyga, jei turiu tuo metu 5, primena, kad turi kažką atiduoti, nes neduos naujos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 lapkričio 2010 - 20:57
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 16, 20:54)
Taip, apie tą patį mąsčiau. Nors jau numanau, ką visgi jai padarė. Tik ta lempa tuomet prie ko, nelabai aišku g.gif

O tai knygos eigoje toliau paaiškėjo, ką jai padarė? g.gif Aš galvojau apie išprievartavimą, bet kam tada lempa? ir kodėl ją liepė laikyt Alydei? g.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Labai dziaugiuosi, kad moku rusu kalba tiek, kad lengvai galiu ziureti rusiskus ir rusu k. igarsintus filmus thumbup.gif
skaityti tai jau tingiu, o mokyklos laikais grauziau klasika originalo kalba...dabar skaitysiu Ana Karenina bei Puskina lietuviskai. Megstu rusu literatura..
Ir didziuojuos, kad bent tiek moku sia kalba rolleyes.gif
O kad sunku rusiskai kalbeti, tai nieko keisto. Kokia mazai vartojama kalba lengva sneketi? Praktikos reikia...

Mano siandienos laimikis: bigsmile.gif wub.gif

Saltasis kalnas
Mergina su drakono tatuiruote
Gyvenimo losimas
autoriu, manau, nereikia mineti lotuliukas.gif

skaitau toliau Ovena Mini. Nu tikrai faina knyga - apie draugyste, apie seima, vaikyste - tiek teigiamais, tiek neigiamais aspektais...ir vis su jumoro gaidele thumbup.gif (bent jau kol kas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 16 lapkričio 2010 - 22:06
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 15, 23:27)
Negrožinė, gal labiau aktuali man. Buvau parsinešusi iš bibliotekos, patiko, įdomių dalykų sužinojau, tai norėčiau turėti savo. Šita http://www.sena.lt/z...pie_knyga/98351

QUOTE(katilina @ 2010 11 15, 23:31)
A, aišku. Nežinau tokios, bet pagal aprašymą turėtų būti įdomi.

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 15, 23:36)
Čia grynai man, knyga apie knygas  ax.gif

QUOTE(katilina @ 2010 11 15, 23:39)
Na na, aš pati mielai tokią paskaityčiau.  smile.gif Ir turbūt ne tik aš.

Taip, iš patirties galiu pasakyti, kad kai kurios mokslams rekomenduotinos knygos būna visai įdomios, nors paprastai net nežinom apie tokių egzistavimą ir neskaitom. Pavyzdžiui, man buvo labai įdomu skaityti bibliofiliniu aspektu apie knygų kolekcijas ir panašius dalykus L:ietuvoje. Įdomu. Bet knygų gauti į namus irgi beveik neįmanoma, reikia vietoj bibliotekoj skaityti. Tuoj pabandysiu paieškoti užrašuose kokių pavadinimų............ biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
• BRAZIŪNIENĖ, Alma. Bibliofilija kaip asmenybės raiška: Kazio Varnelio biblioteka: [monografija]
• Pierponto Morgano biblioteka. Prieiga internetu: http://www.morganlibrary.org/
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 11 16, 19:35)
aga, visus bigsmile.gif aciu dideliausias 4u.gif jei netilps, tai i du rasyk. Per meeta atsiskaitysiu 4u.gif

biggrin.gif ok. Jau pasižiūrėjau 'Akmenų sinodas', įdomu, bet nusileidžia purpurinėms upėms. Manau knyga daug įdomesnė
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 16, 21:47)
O tai knygos eigoje toliau paaiškėjo, ką jai padarė? g.gif Aš galvojau apie išprievartavimą, bet kam tada lempa? ir kodėl ją liepė laikyt Alydei?  g.gif

Tiesiai šviesiai taip ir neparašyta, belieka tik spėlioti. Aš irgi tą patį manau, perskaičiusi iki galo jau esu beveik tikra tuo. Netgi šis tas daugiau man kirba, daugiau tarpusavyje susijusių detalių. Tai va norėsiu ir pasidalinti savo prielaidomis bei spėjimais, kai jau būsi pabaigusi mirksiukas.gif
Skaityk greičiau tongue.gif mirksiukas.gif , nes viena mintis iš šios knygos man ramybės neduoda, noriu aptarti ją su kita skaičiusia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 lapkričio 2010 - 23:02
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 16, 22:49)
biggrin.gif ok. Jau pasižiūrėjau 'Akmenų sinodas', įdomu, bet nusileidžia purpurinėms upėms. Manau knyga daug įdomesnė

nu ir greita tu unsure.gif
Atsakyti
Šiek tiek atsigavau po darbo, parašysiu atsiliepimą apie "sugraužtą" knygą. mirksiukas.gif

Sophie Kinsella "Nepaprasta namų šeimininkė"

user posted image
Trumpai siužetas toks - jauna, dvidešimt devynerių metų teisininkė Samanta padaro didžiausią klaidą savo karjeroje ir išsigandusi bei išsekusi dėl intensyvaus darbo nuo jos pabėga. Būtent nuo to pabėgimo ir prasideda tikrasis knygos įdomumas. mirksiukas.gif Nors siužetas ir nesudėtingas, yra banalių ir pernelyg paprastų situacijų, tačiau nors iš pradžių knyga mane ir piktino, tačiau vėliau įsitraukiau į šiltą, malonų pasakojimo stilių, kai įvykiai veikėjos gyvenime apvirto aukštyn kojom.
Iš tikrųjų, tai paprasta knyga apie tai, kaip gyvenime nereikia atsisakyti malonumų, kad nei vienas neklysta. Ir nors tai visiems žinomos elementarios tiesos, smagu skaityti, kai žmogus atsistoja po nuopolio ir eina tolyn. Ir nors veikėja pasimetusi savo gyvenime (kaip ir nei vienam realybėje būna), ji gauna man patikusį patarimą:
"Nebūtina visada žinoti, kas esi. Nereikia būti numačius dešimt žingsnių į priekį ir tiksliai žinoti, kur eini. Kartais pakanka žinoti, ką veiksi kitą akimirką". thumbup.gif

Taigi rekomenduoju kaip neįpareigojantį atsipalaidavimą po sunkios darbo dienos. Ir nors tai chick lit'as - knyga žyyymiai geresnė už Meg Cabot neseniai skaitytąją. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 16 lapkričio 2010 - 23:30
Labas rytas smile.gif

Vakar perskaičiau pusšimtį puslapių „Naktinis traukinys į Lisaboną“. Labai patinka. Čia matyt dėl to, kad labai jos norėjau smile.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tikiuosi nemesit manes lauk,kad as cia tik skaitau,bet nieko nerasau blush2.gif Na nemoku as aprasyt knygos doh.gif kaipaskaitau jusu gtooookius atsiliepimus,tai man tik po lapais sleptis su savo patinka nepatinka biggrin.gif Nors perskaitau daug knygu..
Dabar pasigirsiu,laukiu atkeliaujant knygu bigsmile.gif
"Stambulo pavainike",
Neville "Uzburtas ratas",
Roberts "Duokle",
Marininos "Tas kuris zino.Kryzkele"
Grange "Miserere"

Beje dabar http://www.knygufanai.lt/ nuolaida Jotemos knygoms 30 procentu thumbup.gif Tai labai padorios kainos gaunasi, kaip leidyklos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
padėkit patart draugei iš Panevėžio,kur gauti knygą "Laimės sūnus"
suknyga,zmoniuknysos ir sena jau ieškojo
kur dar?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 16, 20:54)

Muminuk, dėstytoja Markevičienė, pažįsti?  smile.gif
[

viena fainiausių dėstytojų bigsmile.gif

-----
pagalvojau apie Čiauškutę. kažkaip man ten tokių neaiškumų iškilo - kokia kalba kalbėjo veikėjai? turkų nemokėjo, tai gal graikiškai g.gif ar arabiškai, jei Beirute gyveno unsure.gif
Atsakyti