QUOTE(Eski @ 2011 09 13, 20:08)
Man, NAJA, tai labiau su ekonomiškumu susiję

Juolab, kad dabar parduotuvėse tiek visko yra ir dar net parašyta, kad ekologiška, o tai šiuo metu labai madinga
Ačiū labai už patarimą naudoti impregnuotą medvilnę, įlindus į visagalį internetą sužinojau, kad ir aš galiu būti "madinga" ir impregnuotis audinį ekologiškai bičių vašku. Reikės pabandyti ar pasiteisins.
Čia nuorodėlė, gal dar kuri mamytė norės būti eko
http://organinemedvi...namu-salygomis/
Šauni idėja su vašku

Tik man ji atrodo netinkama įklotams, nes juos skalbiu karštai ir džiovinu džiovyklėje ( ne labai eko ania ?

) taip pat karštai, o ir nešlampantis sluoksnis tiek mano įklotuose tiek vaiko sauskelnėse yra vidinis. Jį pakartotinai impregnuoti neišeis.
Plius kaip paskui pakartotinai impregnuoti jau susiūto įkloto tik vieną sluoksnį. Čia gal labiau tinkantis būdas kokiems sulankstomiems, nesiūtiems įklotams, kuriuos gali po panaudojimo išlanksyti ir išskalbus atskirą sluoksnį impregnuoti ir vėl susilankstyti.
Nu bet smagus būdas vistiek, manau kažkame kitame galima bus panaudoti. Ačiū labai už nuorodą, būtinai pasinaudosiu.
O jei jau kalbėti apie tai, kad eko dabar madinga, tai aš esu absoliučiai už būtent tokios mados sekimą

UŽ madą auginti vaikus ir patiems augti sveikais, UŽ madą sveikai maitintis, UŽ madą mesti rūkyti

Tik, kaip ir visur, reikia mokėti atsirinkti, kas tikrai tikra, o kas peršama tik naudojantis skambiais žodžiais .