Geras patarimas - pradėkit nuo savęs..

Ieskau kas siuna iklotukus.
Praejau visa tema, buvusios nuorodos neveikia.
Pabandykite paklausti čia https://www.facebook.com/Julija-Co-228297910543668/?fref=ts
Pas mus yra kelios siuvimo mašinos dar nuo senų laikų, bet visos sugedusios, o pataisytos vėl tuoj sugenda. Aš siuvimais neužsiimu tiek daug, kad apsimokėtų pirkti brangią siuvimo mašiną, o ir lėšų atliekamų nėra tam, o pigią pirksi- vėl tuoj suges- nei mest nei laikyt bute dulkes rinkt. Tai gaila, kad negaliu pasisiūti medžiaginių paketų. Nes aš celofano juose visai netoleruoju- beria, atsiranda bakterinės ligos, mėnesiais neišsigydau paskui aš jų, fui.. tai aš kurį laiką net tik wc popierių vietoj paketų naudojau, kad apsisaugot nuo minėtų bėdų. Ir veikė, tik kad lb daug popieriaus susinaudodavo, ir jis trupėdavo voleliais sudrėkęs... Bet tik pabandai tuos vienkartinius- tuoj kokia pienligė prikimba, atsiranda "aknė" kur nereikia:) ir neišgyja iki kitų mėnesinių dažniausiai, ir taip sukasi ratas tsakant...:)Tie parduodami medžiaginiai mane truputį atbaido tuo poliuretano sluoksniu- aš dėl tų visokių nekvėpuojančių sluoksnių ir pabėgau nuo vienkartinių paketų, tai man geriau būtų tegul jau prasigeriantys ir dažniau juos pasikeiti, bet visiškai natūralūs ir kvėpuojantys, negu vėl su visokiais celofanais ir poliuretanais ir sintetikom siūti... O ir medžiaginiai yra brangoki, ypač kad aš jaučiuosi ramiai tik turėdama namie apie 20 vienetų įvairaus storio medžiaginių, nors aktyviai kiekvieną mėnesį naudojami būna kokie 12-15. Ir neaišku kokio storio, kokio audinio, kokio ilgio/pločio man patogiausi bus, kokia spalva praktiškiausia..