Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O as per savo svente sirgau doh.gif islipau is lovos, kad susituokt doh.gif ciulpiau saldaines, kad prie altoriaus "taip" pasakyciau doh.gif Savaitgaly pries manasias ir po manuju buvo karsciai..o per vestuves salta doh.gif tai lijo, tai saule sviete..oras istisai mainesi doh.gif susalau..taigi per medaus menesi jau abu lovoj gulejom lotuliukas.gif vienas kita gydem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 16, 23:03)
nium tavo pupa pavaro doh.gif  visai ji pas tave neligone doh.gif

Nu jo...ji tuo klausimu, tai sveika, kaip ridiska. biggrin.gif
Tik filmo kito laukia ir sake eis, bei domisi kaip ten ir kas ten tarp Kristen ir Roberto...tai as jai karts nuo karto ir foto parodau ir naujienas papliotkinu biggrin.gif
Atsakyti
Tos nuotraukos kur UZSISPYRELE ikele, tai Robas TWILIGHT'e zymiai grazesnis buvo... Manau, kad budamas Kristaus amziaus jis nebebus toks grazus kaip jauniklis... blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 16, 21:59)
Ai baika dar buvo is vaiku gyvenimo... Pas mane sese pora naktu nakvojo ir mano vaikinas buvo kazko ant jos uzpykes, tai tokiu rimtu veidu atsistojo, pazejo i mano sese, pakle pirsta i virsu (i laikrodi rodydamas) ir sako:" Pasiziurek kiek minuciu jau, vaziuok namo!!!!". Ir visas toks supykes, rimtas... Kazkaip maniau, kad jis dar nesupranta laikrodzio esmes, ale va koks Hitleris blyn... Bet paskui sesuo pasake, kad nebepirks jam jokiu Makvynu, tai ta pacia minute bego jai i koja isikibt ir sake, kad jau myli...

Ne tokie jie ziopliukai, kaip kartais gali pasirodyti biggrin.gif O kiek taviskiui metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 22:11
QUOTE(style @ 2010 11 16, 23:09)
Tos nuotraukos kur UZSISPYRELE ikele, tai Robas TWILIGHT'e zymiai grazesnis buvo... Manau, kad budamas Kristaus amziaus jis nebebus toks grazus kaip jauniklis...  blush2.gif  tongue.gif

Nezinia nezinia...o gal bus... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 16, 21:59)
o sunus reke : Negera tu, fu bamba... ".

bamba tai cia kas? bliamba? lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 16, 22:03)

pirma karta girdziu toki trumpini biggrin.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 22:07)
per medaus menesi jau abu lovoj gulejom  lotuliukas.gif vienas kita gydem biggrin.gif

lyg butum ka nustebinus medaus menesio scenarijum laugh.gif
Bet is tiesu sirgti per sventes ne kas. O dar per savo svente. Ech, nepasiseke 4u.gif
As tai medaus menesio neturejau. Po vestuviu savaitgalio varem nuo pirmadienio i darbus. Vos paejau, nes per vestuves tiek sokau, kad kita diena net rubu aptemptu nebegalejau apsivilkt- skaudejo visi raumenys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 16, 22:13)
Nezinia nezinia...o gal bus... mirksiukas.gif  biggrin.gif

Pagyvensim ir pamatysim, kurios jis rusies..ar is tu grazejanciu su metais ar ne.. biggrin.gif

QUOTE(Dzimute @ 2010 11 16, 22:15)
lyg butum ka nustebinus medaus menesio scenarijum laugh.gif

Nu scenarijus tikrai neeilinis..su tempa..neprasnekantys.. doh.gif nepasiseke ziauriai..pamenu islipau is lovos..pasiziurejau i veidrodi ir pagalvojau..blem kokia as jaunoji doh.gif makiazas visagalis..padare panasia i tokia..ale jaunoji visa svadba pratylejo lotuliukas.gif man su balso stygom buvo negerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 22:23
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 16, 23:03)

o man mazai pasikeites, tik kad plaukuosna,o jei visa kita kaip ir vietoj wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
TOBULA JI MAN SITOJ FOTO
user posted image

IRINA. Nuosatbiai grazi:
user posted image

user posted image
Atsakyti
nu as jau LT, paradiniam puslapy mane galima keist i klaipedska laugh.gif dregna Lietuvoj biski, bet siaip viskas super thumbup.gif jau nebekeista kad zmones pardej lietuviskai sneka biggrin.gif

ale o tu viespatie aukstielnikas swoon.gif davai man kas nors santrauka kas cia ivyko per savaitgali, kas apsizenijo/issiskyre/skandala apturejo/pasimylejo/eilerasti-romana pratesinejo/manes pasiilgusiu sarasa! o tai as prazilsiu kol perskaitysiu ka prisnekejot wacko.gif

jau turiu Saulelydi su veidukais thumbup.gif ir Sielonese thumbup.gif ir siaip kokius 10 kilogramu knygu, kurios susikaupe kol buvau isvykus thumbup.gif
Atsakyti
O Egliosha biggrin.gif 4u.gif
Tai dabar nesirodysi, nes savo kilogramus skaitysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 16 lapkričio 2010 - 22:28
QUOTE(Arti @ 2010 11 16, 22:09)
Ne tokie jie ziopliukai, kaip kartais gali pasirodyti biggrin.gif O kiek taviskiui metu?

2,8 m.

QUOTE(Dzimute @ 2010 11 16, 22:15)
bamba tai cia kas? bliamba?  lotuliukas.gif

na cia kazkas panasasu i negera tu, ziurke tu ir pan. Tik as su savo vaiku turejau daug bedu del keikimosi, tai grieztai draudziu jam keiktis taip tarybiskai, tai jis savo keiksmazodzius susigalvojo, tokius kaip - bamba, maja taja ir pan. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti