Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 37 tema

Apklausa: Norėčiau, kad Robetas Pattinsonas mano gyvenime būtų: (40 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(odriana @ 2010 11 15, 18:01)
Tik "Saulelydis" smile.gif

Tai ko tu lauki? bigsmile.gif ot kantri..as per dvi dienas susiveikiau visus filmus ir praziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 20:03)
Tai ko tu lauki? bigsmile.gif ot kantri..as per dvi dienas susiveikiau visus filmus ir praziurejau biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kraustausi ir aš bigsmile.gif Palata liuks thumbup.gif Ačiū, Arti 4u.gif

Apklausoj jau sudalyvavau bigsmile.gif Prabalsavau už gerbėją, juk pasvajot tai galima.... wub.gif wub.gif wub.gif

Naujokei 4u.gif

Nika, tai kvatojau iš japonų-lietuvių žodyno lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 11 15, 20:06)
Naujokei  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 17:49)
Nik, vis gi neposhlinsiu lotuliukas.gif didele mergaite esi..pati susiprask biggrin.gif

Misko uoga, kam taip rimtai, tokioj nerimtoj temoj? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia siaip pafantazavimas, kuris variantas smagiausias butu ax.gif

Nika, ne tai, ką jos turi, yra minusas... TAI, KO JOS NETURI, yra minusas lotuliukas.gif

Arti, aš visada prie bajerio, nesikabinėk, visai normaliai atsakiau. Net prie bajerio! Džimutė gi aš šiame klausimyne tongue.gif Jei maža bajerio, tai PETRĄ ATSIVESIU TUOJ lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 15, 17:52)
Fanai ismaste...

lotuliukas.gif

QUOTE(*Harpija* @ 2010 11 15, 17:55)
Ai,dar norejau paklausti..gal cia jau buvo tai aptarta, bet..
Ar skaitet kas S.Meyer Trumpas Bri kazkokios pasakojimas.
Ar patiko?
Verta pirkti?

Skaičiau. Kažkaip manęs taip labai nesužavėjo, kaip saga. Na, skaitosi tikrai lengvai. Nesikabinėju prie knygos, bet..
O kiek kainuoja? Jei iki 10 Lt, pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 15, 20:11)
O kiek kainuoja? Jei iki 10 Lt, pirkčiau biggrin.gif

Apie 30Lt, berods... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2010 11 15, 18:12)
Apie 30Lt, berods... ax.gif

24 knygų klube... Nu ką aš žinau.... Neverta tų pinigų..
Gal internete tuoj rasi? g.gif

Tiesa, naujokei 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 15 lapkričio 2010 - 18:15
Odriana, tai ko kitu filmu neziuri? biggrin.gif man taip ir neaisku g.gif gal nerandi is kur atsisiusti? kitos priezasties neziurejimui nesugalvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Lietuvių - Japonų žodynas super doh.gif lotuliukas.gif
Sveika prisijungus odriana 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 19:15)
Odriana, tai ko kitu filmu neziuri? biggrin.gif man taip ir neaisku g.gif gal nerandi is kur atsisiusti? kitos priezasties neziurejimui nesugalvoju lotuliukas.gif

gal nori visas knygas perskaityt? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geriausia pirmiau paziureti filmus, o paskui skaityti knygas smile.gif bet kaip ir daugelio atveju buvo atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2010 11 15, 17:58)
Labai noriu!;-) kokį duok kontaktą tau?zane
aciu  kad pasakei ne nepastebėjau,kad fake:-(

įsidėk šią, nuostabiai graži foto
user posted image

arba ta, kur su virve, nerandu niekaip
Atsakyti