Įkraunama...
Įkraunama...

Istorija papasakota kūdikio akimis

Graži istorija, sujaudino iki asaru 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 11 17, 21:59)
Galima paklaust?

KODĖL moderatoriai negali skelbti iš savo vardo? Juk viskas vyksta "sąžiningai", ane, juk jūs nebalsuotumėt viena už kitą, jei ir matytumėt, kad dalyvauja moderatorė?

------------

6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.).

"Eiliniams" dalyviams daugiau nei 1 niko turėt negalima, o moderatoriaus teisė į tai suteikia? kelinta taisyklė tai sako? praleidau matyt skaitydama  g.gif (mano draugė nori antro niko, tai va siūlysiu būt moderatore,nes kitaip tai neišeina, nori  taisykles paisyt)
ir dar prie to pačio.. į tą "t.t.t." įeina visa kita tada, tai logiškai mąstant, galiu turėt nikų kiek noriu skirtingom temom, nu jei atpažins su vienu,tai reikia suktis iš padėties? mastau.gif

o šiaip, man negaila, tegul dalyvauja temose, tegul kad ir su trigubais nikais, bet kai vienas protingas ir išsilavinęs žmogus pasakė vieną kart visai kitu klausimu, bet tas sakinys ir čia tinka "te pabūna vieną kart sąžininga pati sau"... tik tiek... Jei ne vienam žmogui kilo įtarimų, reiškias jie ne bereikalo  rolleyes.gif
Daug kur ieškoma teisybės ir bandoma būti "sąžiningais", bet ten kur jos tikrai reikia, deja nerasta.... liūdna iki ko "daėjom."

tai tu irodyk kad istorija kopijuota o tada kudakuok doh.gif sneket ir as bet ka galiu, bet jei irodymu nera ar manim kas tikes???

Isdykusi mergaiciuke, istorija superine thumbup.gif aukit didutes, sveikutes ir grazutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 11 20, 00:41)
tai tu irodyk kad istorija kopijuota o tada kudakuok doh.gif  sneket ir as bet ka galiu, bet jei irodymu nera ar manim kas tikes???

Na, ten klausimas buvo Rustei, o ji man atrašė až, tai tavo komentarų man nebereikia...
O šiaip, daugiau internete panaršytum ir tu pakeistum nuomonę tongue.gif man gana, kad ne aš viena taip maniau tongue.gif
Atsakyti
o man patiko,pesates cia,nezinia ko...vis kitaip parsyta,ir man dzin,kopija ar ne,o skaitosi puikiai 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
grazu wub.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti