jau beveik padariau liko pavadinima sugalvoti, angliškas limpa, o va lietuviško tinkamo atitikmens, kad perteiktų teisingai mintį nerandu
Oho! tu greitai apsisuki

labai lauksiu. O del pavadinimu...esu laiminga kad gyvenu JAV ir skrebinu angliskais pavadinimais,...manau tai privalumas kadangi tiek zinomu dainu, filmu, gudriu issireiskimu...retai kada imanoma rasti lietuviska atitikmeni.
Man tavo skrebuko pagrindinė nuotrauka tokia superinė
Na tiesiog kažkaip gal tas popierius daug dėmesio pritraukė, užkabino akį per ilgam
Pradiniej skrebinimo stadijoj planavau klijuot pagrindine nuotrauka ant balto paspartuko, bet greitai nurasiau ta minti kadangi pagrindine foto didziausia uz kitas mini, tai savaime tampa 'focal/pagrindine. Taip pat tas raudonas popierus staciai eina po pagrindine foto tai papildomai akcentuoja demesi butent i sia foto. ir Pagaliau juodai/balta nuotrauka atsoka nuo raudono pagrindo o nesusilieja kadangi spalvos kontrastingos.
Man tas rastas ne per margas o labai smulkus

. Primerkus akis netgi dingsta ir atrodo lyg vienspalvis raudonas lapas. Vz, apgalvojau si sprendima
Bet aciu uz uzvesta diskusija

Man beziurint i kitu darbelius (nekalbu apie tik cia SM, bet aplamai netgi JAV SB spaudoj), beveik visad panagrinejant LO, atrandu ka nors kur buciau kitaip darius, ar kazkas nesiziuri mano akimis. Bet juk tame ir skrebo sarmas...savas skonis ir savitas zmogaus braizas