QUOTE(melona @ 2011 01 07, 19:41)
Sveikutes,
Mes su vyru jau beveik 1,5 metu bandome pastoti. Atlikti tyrimai parode, kad esu turejusi chlamidiju infekcija, apie kuria net nenutuokiau. Internete skaiciau, kad po sios infekcijos, moterys tampa nevaisingos, kiausintakiai tampa nepraeinami. Siuo metu daktare liepe gerti duphastona 4-6men, jei nepavyks, tada sake ziuresim, ka daryti. Greiciausiai laukia laparoskopija... Vyras issityre ir yra visiskai sveikas. Ar kuri nors susiduret su sia problema?
tik neskubėk pulti laporaskopijos daryti nes mano atvejis analogiškas, po chlamidijų nieko ten nerado viskas gerai bet vistiek nepastojam,problema radom psichologine pas MB,gailiuosi kad paskubėjau dėl LP,jokios naudos tik zala sveikatai.. zinoma buna kad kazka randa jos metu ir pasalina,na ziurek daug nuomoniu,su keliais gydytojais pasitrak,neskubek,nes bus... kaip man
QUOTE(jola08 @ 2011 01 20, 12:41)
Skaitau ir man baisu darosi. Turbut ta ureaplasma pas mane jau 6 metai, ar ji pasiduos gydymui

, prasidejo viskas nuo to, kad man niesti, persti, lyg toks ir kvapas nemalonus, (bet ne visada), kiek ejau pas gine....., tipo tepinelis geras, ir nieko nera tau. dabar nesenai atrado , bakteine vaginoze .

, israse gine man Ecocillin, bet kiek as ju vartojau vistiek neatstao tas geras bakterijas. ***** nervai ima .....

, man paskyre raminamu pagerti,

, sako tepinelis geras, neko tau nera. Merginos, ar gali buti , ta bakterine vaginoze, susiejusi su ureaplasma ? Simptomai tai tokie pat, niesti, o apie lytinius santykius net galvoti nesinori. , nes po ju dar labiau niesti, persti na zodziu........
man vis pienligė kimba ir tas niezulys buna,bet jau pastebėjau save kad po streso ir po saldaus maisto kai labai daug saldumynu valgau tada ir pradeda darytis nesamones, bet atradau du gerus dalykus, tai VANDUO ir daug jo per diena, bei fohow gin kapsules,man jos lb padeda kai tik prasideda kvapai.. niezuliukai..

daiktas