Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Desert @ 2010 11 19, 14:10)
1. sutinku, sprendziant is musu forumieciu nuotrauku, nera galiukai platus, gal tik del patinimo pradzioj taip atrodo...
2. man nesitrauke, gal net pailgejo  g.gif

ateniuxxx, is kokio tu miesto?

Is Taurages smile.gif ,o kas? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 19, 14:13)
kazkur nuo puses metu nosies ilgis nemazeja man  schmoll.gif

o iki puses metu mazeja Dolcevita?
Atsakyti
Siandien mano nosiukui metai po operacijos ax.gif

Tai laikykites, tuoj imesiu jums nuotrauku (nesilpnu nervu ziurovams hihihi.gif ) su visu gijimo procesu

Patinimas, kaip ir rasiau, buvo ziaurus, dar nemaciau tokio unsure.gif
Is kaires nosys atrodo riestesne... ech... ir kitokiu smulkmenu yra, bet dar pusmeti-metus lauksiu tikrai (galvoju galiuka pakoreguoti, pakomentuokite ar verta?)

Kita, siusk savo foto mirksiukas.gif
ar turi slaptazodi?

Papildyta:

Tada draugausime FB mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desert: 19 lapkričio 2010 - 12:38
QUOTE(Desert @ 2010 11 19, 13:36)
Siandien mano nosiukui metai po operacijos  ax.gif

Tai laikykites, tuoj imesiu jums nuotrauku (nesilpnu nervu ziurovams  hihihi.gif ) su visu gijimo procesu

Patinimas, kaip ir rasiau, buvo ziaurus, dar nemaciau tokio  unsure.gif
Is kaires nosys atrodo riestesne... ech... ir kitokiu smulkmenu yra, bet dar pusmeti-metus lauksiu tikrai (galvoju galiuka pakoreguoti, pakomentuokite ar verta?)

Kita, siusk savo foto  mirksiukas.gif
ar turi slaptazodi?

Papildyta:

Tada draugausime FB  mirksiukas.gif

Nu atrodo nerealiai gražiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš tavo vietoje nieko daugiau nedaryčiau ir taip atrodo kaip su fotoschopu dailiai nupiešta 4u.gif thumbup.gif
O pas ką tu operavais, gali priminti ax.gif blush2.gif ?
Atsakyti
Ai, vis del to tu paciu baisiausiu (Dolce, kur tau siunciau) nedejau, ner cia ko zmoniu gasdinti cool.gif
Elin, aciu 4u.gif Operavausi pas SV
Atsakyti
Na as va labai laukiu, kada jau tas nosiukas pradės trauktis... ilgio nelabai man nueme ir asimetrijos nepašalino, bet iš esmės grazesnė nosis, tik to susiaurėjimo labai jau sunku laukti, labai tikiuos, kad tikrai dar išryškės tas nosies galiukas... ax.gif vis noredavau siuresnio galiuko, o po po doh.gif tai guodžiuos, kad lupa pradedu jau judinti normaliau, bet dar sypsausi tai taip kreivai, ir pati jauciu tai (o siaip sypsotis laaabai megstu), nosytė iš šono gražiau man atrodo, tokia lengvai riesta ax.gif
Na nosyte pradejau sveisti, ta oda po truputi gražėja, nusilupo toks geras sluoksnis odos, bet kaip suprantu dar ilgai cia tesis... dabar kita klausimą turiu senbuvėm : ar tepet kokiu kremu nuo randų? man viduje vienoje pusėje matosi toks gan iškilus randelis (mano snervės didokos, tai matosi ta pertvarėlė ir ten tie pjūviai)... aisku, nėra super svarbu dabar, bet geriau jau kad nereiktu maskuoti ten...
ir dar... gal galiu gauti slaptažodį? po tų įvykių nors ir ištrinta daug kas, bet gal vėl pradėsim kaupti.. vis tiek jau laikas lekia, tuoj ir tas menuo bus mano, tai atsiųsiu foto ir labai įdomu pamatyti, kuriom jau metukai visi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bruknė*: 19 lapkričio 2010 - 13:20
Desert, kaip tu pasikeitusi!!!!! smile.gif thumbup.gif Kirpciukai labai pakeite tave, bet tu man visad grazi buvai wink.gif
Is profilio nosis, kaip leles thumbup.gif nei prideti nei atimti.
Pusiau profiliu - ta pati beda, jei taip galima pasakyti, kaip ir man, man tas galiukas kiek "nei sioks nei toks" - zemai ir apvalainas, pas mane zinok tas pats biggrin.gif Bet jis tik tam tikru kampu man nepatinka wink.gif
Siaip viskas gerai wub.gif man tavo nosyte daug graziau nei buvo pries op 4u.gif
O del pakartotines galiuko korekcijos - gerai pagalvok dar mirksiukas.gif , as tikriausiai nesirysiu, juk niekas negali nupiesti ir parodyti kaip bus po antros op... o jei blogiau, taigi gyva po zeme gali susikasti is nevilties smile.gif
Atsakyti
Desert, tikrai jokios nosies galiuko korekcijos, atrodai nuostabiai! sveikinu! labai grazi nosyte ir jus labai grazi esat smile.gif
mergaites kurios lankotes soliariume, po kiek laiko jau galejote eiti, as taip noreciau jau smile.gif) ir man odyte pasausetu kuri db tokia riebi smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

mane irgi pagavo ikvepimas pasirodyti, imeciau visa savo istorija su nuotraukomis smile.gif as idejau ir "pikantiskesniu" vaizdeliu biggrin.gif yra kaip yra, o man buvo ziauru is karto po op doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzustina @ 2010 11 19, 13:32)
  mergaites kurios lankotes soliariume, po kiek laiko jau galejote eiti, as taip noreciau jau smile.gif) ir man odyte pasausetu kuri db tokia riebi smile.gif

as ejau jau po menesio, bet neilgam, kad nenukepti, nes randeli reikia saugoti. Nors as ir einu i soliariuma 1 karta per menesi, kad spalva tamsesne nei naturali palaikyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
seniai nesirodziau, ne forumas galvoje buvo...karta uzlekus dar i pasta ilindau, neberadau savo foto..susinervinau biskuti blink.gif ir neberasiau...nezinau kas istryne ir kaip, net nesaugu jei kazkas taip savivaliauja, tai jos gali ir kitais keliais nuplaukti...turbut del to ir pakeitet vel slaptazodi.gal pasidalinsit i a.z.?
man praejo jau 7 men., bet dar matosi kur turi keistis ir vis dar patenkinta nesu...sutikau zmogu kuris nemate kuri laika, sake, jog pamazejusi jau nosis, tai nors tiek prasviesejo ax.gif o pati lieciant jauciu ta gumba visa,kuris turi suminksteti ir susileisti, na bet nera ko noreti, pries tai visiskai susileido po 1,5 m po op...tai tik kantrybes reikai tureti, nors dabar ne ta nosis man labiausiai svarbi... smile.gif
beje, man kai pasalo lauke,pamelsta visa ta vieta, kur yra sukietejimai...kazkaip nejauku, kad kas nepagalvotu ko ji tokia melynnose doh.gif
Atsakyti
Desert, na tikrai kaip lelyte tu wub.gif Labai grazu.. Tikrai vietoj taves negalvociau apie galiuko korekcija.. Viskas graziai susigulejo ir atrodo idealiai smile.gif

DolceVita, tavo istorija irgi ikvepianti smile.gif Labai grazi nosyte po gelio suleidimo smile.gif Bet ir dabar atrodai kaip feja (kaip kazkas jau sake biggrin.gif ) wub.gif

nosytesoperacija, lauksim tavo nuotraukeliu..del tu istrynimu..tai cia manau gal netycia kas..nors nezinau..busim atsargesnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 11 18, 22:43)
Kita,

tik del taves ir tavo rezultatu pagal nuotraukas pasirinkau S.V.  4u.gif  biggrin.gif  Butu labai faina pamatyti, kaip tavo nosiukas dabar atrodo.  Gal galetum foto imesti?  ax.gif

Imesiu per savaitgali, reikia pasifotkinti. Nesigaili S.V pasirinkus? ax.gif

Desert, DolceVita, super atrodot thumbup.gif labai grazu bigsmile.gif
DolceVita, ir as tokia foto turiu, kaip tavo albume is karto po operacijos, tai man dbr tik juoka sukelia, kai viskas jau praeityje, Mb kai pamate sake kaip ateive atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
Desert ir DolceVita, aciu kad idejote nuotraukeles is visu gyjimo etapu. Labai informatyvios nuotraukeles, ir tikrai matosi susigulejimo eiga. Nors galeciau pasakyti, kad daug maz vaizdas is profilio minimaliai keiciasi nuo praktiskai pirmos savaites, bent jau palyginus su priekiniu vaizdu, kuris pas jus abi labai akivaizdziai pasikeite. Na nosytes yra abi labai liuks 4u.gif ir net nereikia kalbeti apie palyginima su pries. O visoms mums pasimokyti kad nosyte gija ir formuojasi labai ilgai g.gif

Nosytesoperacija, daug forumieciu pasiilgo taves. Laukiam tavo nuotraukyciu. O del pasto tvarkos - tai cia buvo didele bezabrazija ir panika praeita savaite. Tikekimes maziau tokiu nutikimu bus. Blogyte tau duos slaptazodi. Ar yra dar norinciu buti tame komitete, kuris nuspres kam duoti? DolceVita, Proud_Mommy - gal jus?

Ateniuxx, sveikinu kad nosyte siaureja, pamatysi - kuo toliau tuo graziau. O del ilgio, tai nenoreciau taves pesimistiskai nuteikti, bent jau realistiskai nemanau kad reiketu tiketis kad sutrumpes. Man ta pati problema - as irgi vyliausi kad sutrumpes, bet is tikruju, tai vizualiai atvirkciai vyksta - kuo nosyte plonesne tuo vizualiai ilgesne atrodo. Bet manau kad tau del ilgio TIKRAI neverta pergyventi, nes nosyte net ir originali nebuvo labai ilga, o dabar tai tikrai trumpesne. Su manim net nera ka lyginti smile.gif

Atsakyti