Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

o po kiek laiko y pirty galima eiti? blush2.gif na ir mazdaug po kiek laiko jums leido sportuoti?
Atsakyti
Nu kaip aš jums pavydžiu, kad op jau praeityje ir dabar tik "galutinio vaizdo" laukimas liko wub.gif jau galėsit naujametinėse fotkėse pozuoti iš visų pusių wink_3.gif
aš jau šianakt sapnavau, kad operuoja mane ir, kad negaliu kvėpuoti per nosį doh.gif nu pirmą kart taip nebijojau, nes nebuvau patyrusi šito... tai dabar galvoju, kaip tą fobiją nugalėti, kai negali įkvėpti per nosį, nes tamponai sukimšti iki ausų bijau.gif
Atsakyti
Labas visoms clap.gif , prisipazinsiu, neskaiciau visos temos, todel nepykit jei pasikartosiu 4u.gif . Kaip jusu giminaiciai, tevai, draugai reagavo, kai pasisaket savo nora darytis operacija? As ir labai noriu grazesnes nosytes, ir pinigelius susitaupiau ir viska, bet kai pasakiau tevam, jie mane durne isvadino, typo kam cia save dar operuoti,pjaustyti, sveika, o po operacijos gali komplikacijos kilti arba sugadins tavo veida ir pan. aisku, nesupranta jie mano noro, svajones, mano tetes ir is jo gimines visi tobulu, kaip modelio nosyciu savininkai tai ir nesupranta kaip prastai as jauciuosi kai jie sitaip mane smerkia su mano noru., mama ir su grazia nosyte. As senelio paveldejau (ir aisku kiaules desnis pasitvirtino ir man tokia "laime" teko), tai toki kompleksa jauciu, visu grazios, o as viena su bulve ant veido unsure.gif . Labai noreciau ir as pamatyti jusu nosytes pries ir po operacijos, butu padrasinimas man, tokiai bailei.
Atsakyti
QUOTE(SiMooTee @ 2010 12 03, 18:14)
o po kiek laiko y pirty galima eiti?  blush2.gif  na ir mazdaug po kiek laiko jums leido sportuoti?

man del pirties nieko nesake,jau po menesio as vaiksciojau i pirti rolleyes.gif
Atsakyti
Fufy Kaip tik tokio pacio klausimo neseniai buvau uzklausus , kelios mergaites atsake , atsiversk 28 psl 4u.gif
Atsakyti
Labai dekui Mazulytee 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O ar pries darantis operacija jum pasake kokie salutiniai poveikiai ar galimos komplikacijos gali nutikti? Butu idomu suzinoti, kas gali nutikti, jei nepasisektu... blush2.gif O kada dazniausiai reikia pakartotines operacijos? apart to, kad jums nepatnka, iskrypsta i sona? ar kas? Ir nuo ko taip atsitinka? Nepykit uz klausimu, bet man labai smalsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fufy: 04 gruodžio 2010 - 20:27
Fufy, nesupykit, taciau del smalsumo niekas cia neatsakines, truputi pikta darosi del tokiu klausimu. Jei tikrai domintu operacija - prarytumet visas temas, kurias tik imanoma perskaityti wink.gif sakau is savo ir daugelio cia bendraujanciu mergaiciu patirties 4u.gif O jei tingit skaityti - matyt tiek ir tereikia smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Senokai čia nebuvau užsukusi..vis darbai darbeliai ir tik naktimis vis sapnuoju, kad jau po op.. blush2.gif
Iš tikro labai neduoda ramybės dėl op datos pasirinkimo - gal jūs padėtumėt - vis galvojau , kad op sausio 4 d, bet tą dieną man prasidės ...., o tom dienom op juk negalima g.gif Tai gal man ryžtis prieš visas šventes?Vyras grįš gruodžio 17 d , nuvažiuosiu pas T.A. 20d (pirmadienį), o antradienį tegul mėlynina akis lotuliukas.gif
Nu žodžiu - mintys vien tik apie tai tuoj nu... doh.gif Aišku nerimas savo daro, juk tai ne pirma op, o jei vėl nepavyks - tuomet tiesiai pas psichiatrą bigsmile.gif
Papildyta:
Mergaitės, kurios pas T.A. op - kiek laiko su gipsu reikia vaikščiot ir už kiek dienų siūliukus išėmė?
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 12 06, 09:33)
Labas rytelis 4u.gif
Senokai čia nebuvau užsukusi..vis darbai darbeliai ir tik naktimis vis sapnuoju, kad jau po op.. blush2.gif
Iš tikro labai neduoda ramybės dėl op datos pasirinkimo - gal jūs padėtumėt - vis galvojau , kad op sausio 4 d, bet tą dieną man prasidės ...., o tom dienom op juk negalima g.gif  Tai gal man ryžtis prieš visas šventes?Vyras grįš gruodžio 17 d , nuvažiuosiu pas T.A. 20d (pirmadienį), o antradienį tegul mėlynina akis  lotuliukas.gif
Nu žodžiu - mintys vien tik apie tai tuoj nu... doh.gif Aišku nerimas savo daro, juk tai ne pirma op, o  jei vėl nepavyks - tuomet tiesiai pas psichiatrą bigsmile.gif
Papildyta:
Mergaitės, kurios pas T.A. op - kiek laiko su gipsu reikia vaikščiot ir už kiek dienų siūliukus išėmė?

Sveika, Elin wink.gif
Geriau,kad operacija darytu po m.....,nes per menesines skausmo slenkstis daug mazesnes, labiau skaudes, kraujo kresejimas sutrikes ir po op atsibudau tik po 16h, nors op pradejo daryti 10h(cia toks T.A.tvarkarastis, visom ta val.) , tai jei bus pirmos dienos gali iki to laiko ir paplaukti doh.gif o atsistojau visai tik vakare rolleyes.gif
Su gipsu vaiksciojau savaite, siuliukus ir itvara nuima ta pacia diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo...... g.gif Gerai pagalvosiu ir gal prieš šventes tuomet ryšiuos - juk iš to būtų ir naudos - mažiau išleisim parduotuvėse, nes per patį apsipirkinėjimo piką bus - namų režimas thumbup.gif O jei po švenčių - išeitų tik sausio 10 d - doh.gif doh.gif doh.gif nu kaip ilgai laukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2010 12 06, 09:33)
Nu žodžiu - mintys vien tik apie tai tuoj nu... doh.gif Aišku nerimas savo daro, juk tai ne pirma op, o  jei vėl nepavyks - tuomet tiesiai pas psichiatrą bigsmile.gif

oj kaip tave suprantu! console.gif Jaučiuosi taip pat, vis bandau kuo nors kitu domėtis ir užsiimti, kad mažiau galvoti ir nervuotis.... bet tik prisėdu prie kompo ir vėl n-tąjį kartą skaitau tą patį per tą patį apie rinoplastiką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 12 06, 14:18)
oj kaip tave suprantu! console.gif  Jaučiuosi taip pat, vis bandau kuo nors kitu domėtis ir užsiimti, kad mažiau galvoti ir nervuotis.... bet tik prisėdu prie kompo ir vėl n-tąjį kartą skaitau tą patį per tą patį apie rinoplastiką  doh.gif

na taip, nes man kaip ir tau tai jau ne pirmoji op doh.gif Nu, bet gal Kalėdų senis šį kartą mums gražias nosytes nulipdys bigsmile.gif , o T.A. tik uždės cool.gif
Papildyta:
p.s. man jau iš nekantravimo ir nerimo ku ku.. ax.gif
Atsakyti