Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Draugeliuke @ 2011 01 05, 14:12)
lotuliukas.gif  as irgi zmoniu nosis labai apziurineju doh.gif bet tik tuomet, kai intensyviai galvoju apie op ax.gif  po to rutinoj uzsisuki ir dzin pasidaro tongue.gif  tiesa pasakius manau, kad 90 proc. atveju tik mums pacioms tos nosys negrazios atrodo, kiti apie tai net nepagalvoja, nebent tikrai didelis defektas ir vizualiai labai matosi.

Man vaikas tik užmiega ir lekiu į internetą vėl "nosių' žiūrėti tongue.gif tai tik dabar sužinojau, kad 99 proc. holivudo žvaigždžių pasidarę nosies op blink.gif žiūrinėju kokios dainininkės ra aktorės nosį, galvoju, o kokia graži, maža nosytė, bet daugiau paskaitinėju ir pasirodo, pasidarius...tai ir neradau nei vienos su natūralia maža, dailia nusyte tongue.gif
Sutinku, kad mes labai perdėtai vertinam savo nosytes blush2.gif žmonės kurie iš prigimties turi dailią nosyte, tai net nesureikšmina šitos kūno dalies, jiems išvis neatrodo, kad nosis gali įtakoti bendrą vaizdą flirt.gif bet tai čia normalu... turėčiau dar atlėpusias ausis, tai visoms jums pavydėčiau, kad ausys gražios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Jau senokai nesilankiau siame forume. Visas sveikinu su naujaisiais metais! Linkiu jums daug graziu akimirku ir pasitikejimo savimi.

As apsilankiau pas Viksraiti, ir ta proga idejau nuotraukyte pries ir po (bet kaip idomiai, dave tik is priekio).

Parasysiu dar veliau apie jusu nosytes.
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 01 05, 14:12)
lotuliukas.gif  as irgi zmoniu nosis labai apziurineju doh.gif bet tik tuomet, kai intensyviai galvoju apie op ax.gif  po to rutinoj uzsisuki ir dzin pasidaro tongue.gif  tiesa pasakius manau, kad 90 proc. atveju tik mums pacioms tos nosys negrazios atrodo, kiti apie tai net nepagalvoja, nebent tikrai didelis defektas ir vizualiai labai matosi.

taip manau tikra tiesa kiti net nekreipia demesio . mane net Vitkus atkalbinejo sake normali ta nosis bet man blogai buvo
QUOTE(milytė @ 2011 01 05, 15:08)
Sveikos, likimo draugės  smile.gif  4u.gif

Jungiuosi prie jūsų. Aš ir labai noriu pakeisti nosytę,visada kompleksuoju dėl jos ir tyliai tyliai pagalvoju apie op. Reikia padrąsinimo, tai labai norėčiau pažiūrėti į jūsų nosytes, ar galit atsiųsti prisijungimo duomenis  4u.gif

neduoda prisijungimo biggrin.gif nors sitoj temoj esu rasius ir pries 5 metus ir pries metus ir dabar apsilankau paskaityt kaip kitom sekasi bet man neduoda prisijungimo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 05 sausio 2011 - 19:23
QUOTE(Aida13 @ 2011 01 05, 19:21)
Sveikos merginos. Jau senokai nesilankiau siame forume. Visas sveikinu su naujaisiais metais! Linkiu jums daug graziu akimirku ir pasitikejimo savimi.

As apsilankiau pas Viksraiti, ir ta proga idejau nuotraukyte pries ir po (bet kaip idomiai, dave tik is priekio).

Sveikute 4u.gif
Šiaip tikrai pamatysi, kad po metų dar pasikeis, tiesiog labai jau po truputį tai vyksta. Nors man tavo nosytė tokia graži, kad net nebenorėčiau kad keistus rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 01 05, 20:22)
taip manau tikra tiesa kiti net nekreipia demesio . mane net Vitkus atkalbinejo sake normali ta nosis bet man blogai buvo
neduoda prisijungimo biggrin.gif nors sitoj temoj esu rasius ir pries 5 metus ir pries metus ir dabar apsilankau paskaityt kaip kitom sekasi bet man neduoda prisijungimo ...

Vitkus ir mane atkalbinejo, bet gal cia ju taktika tongue.gif tai o op geriau, labiau patinka? pas ji ir darei? as kazkaip visada galvojau, kad jei darysiu, tai tik pas Vitku, bet va paskaiciau sioj temoj, kad Fragollinai prastai padare g.gif verysad.gif gaila, ir pinigai ir sveikatos palikta, o rezultatas netenkina... to labiausiai ir bijau.
del prisijungimo, abydna aisku, turejau as prisijungima senais laikais, kai tik pastas susikures buvo, bet po to mergytes saugumo sumetimais keite paswordus ir ant ledo mes likom tongue.gif nezinia ka cia daryt reikia, kad vel priimtu i savo tarpa, turbut pusmeti kasdien rasyt cia g.gif 4u.gif kita vertus ir merginas suprantu, viesintis nesinori niekam, ypac po nutikusio incidento del to gmail'o slaptazodzio pakeitimo niekam nepranesus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 05 sausio 2011 - 20:21
nergie, aš taip pat visiems tik į nosį žiūriu blush2.gif mirksiukas.gif
p.s. parašiau tau į az
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 01 05, 21:20)
Vitkus ir mane atkalbinejo, bet gal cia ju taktika tongue.gif  tai o op geriau, labiau patinka? pas ji ir darei? as kazkaip visada galvojau, kad jei darysiu, tai tik pas Vitku, bet va paskaiciau sioj temoj, kad Fragollinai prastai padare  g.gif  verysad.gif  gaila, ir pinigai ir sveikatos palikta, o rezultatas netenkina... to labiausiai ir bijau.
del prisijungimo, abydna aisku, turejau as prisijungima senais laikais, kai tik pastas susikures buvo, bet po to mergytes saugumo sumetimais keite paswordus ir ant ledo mes likom tongue.gif  nezinia ka cia daryt reikia, kad vel priimtu i  savo tarpa, turbut pusmeti kasdien rasyt cia g.gif  4u.gif  kita vertus ir merginas suprantu, viesintis nesinori niekam, ypac po nutikusio incidento del to gmail'o slaptazodzio pakeitimo niekam nepranesus...

aisku po operacijos geriau , dabar galvoju kad galejau pasirinkt mazesni varianta nors kita vertus dabartinis labai naturalus nera nosyte labai maza bet jis man patare kad taip bus graziau ir pabijojau likt pekinesas biggrin.gif
o kaltint gydytoja kad nepatinka rezultatas gal nereiktu gal pasirinkimas buvo toks paneles o dabar jau kai po visko mato rezultata uzsimane kazko kito . kaip buna su krutine vis nori didesniu ir didesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida13 @ 2011 01 05, 18:21)

Kaip gražiai tavo nosytės galiukas atrodo wub.gif pamenu, kai kažkada apie pilną op buvai užsiminus, o žinok nieko nereikia, viskas taip gerai ir gražiai atrodo 4u.gif tikrai sveikinu su puikiu Vikšraičio darbu smile.gif

Merginos, kurios prašote slaptažodžio, ilgiau pabendraukite šioje temoje, tada mielai pasidalinsime, buvo nemalonus įvykis dėl slaptažodžio patekimo nepažįstamiems žmonėms, todėl supraskite ir mus 4u.gif na pusės metų tikrai neprireiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 05 sausio 2011 - 21:37
QUOTE(nergie @ 2011 01 05, 13:23)

dėl veido valymo, tai galvojau prieš op pasidaryti, bet matau neverta, nes vistiek nosies oda po įtvaru pakis ir reiks vėl...  g.gif

Sveikos merginos,

siaip as irgi nusprendziau kad neverta pries op ir buvau teisi unsure.gif Po savaites nekvepavimo oda siaubngai siaubingai uzsiterse, tai jei ne mano Zeniac'as , dar ir dabar vaiksciociau isvien isberta nosim... As specialiai klausiau T.A. po kiek laiko galima daryti veido valyma, tai kai pasake po menesio, man akys ant kaktos blink.gif Sako neturetu itakot. Paskui pagalvojau, kad gal nesuprato ka reiskai mechaninis veido valymas? smile.gif Nu betgi plastikos chirurgas... Tai as po daugiau nei menesio pradejau labai atsargiai pati "pasivalinet" , tai viskas dabar tvarkoje. Nors aisku nepatariu to kitom, nes nezinau ar tikrai nepakenkiau sau, bet tiesiog nebegalejau ziuret i tokia oda...
Atsakyti
QUOTE(Aida13 @ 2011 01 05, 19:21)

Sveika 4u.gif jau dabar labai gražu! thumbup.gif
QUOTE(Otina @ 2011 01 05, 22:46)
As specialiai klausiau T.A. po kiek laiko galima daryti veido valyma, tai kai pasake po menesio, man akys ant kaktos  blink.gif Sako neturetu itakot. Paskui pagalvojau, kad gal nesuprato ka reiskai mechaninis veido valymas? smile.gif

tai tikrai, kad nežino, kas yra mechaninis valymas lotuliukas.gif gal galvoja, kad užteps ką nors ir pavalys švelniai su vatyte lotuliukas.gif
nepamenu kiek mėnesių buvo praėję, kai ėjau valytis veido, o gudrutė, dar nesakiau kosmetologei, kad buvo daryta op, nes gi jinai pažįstama buvo ir bijojau, kad neišplepėtų tongue.gif tai galvojau, kad man nosį nulauš kaip maigė doh.gif tai kažką pradėjau meluot, kad sustotų ax.gif
Dabar tai galvoju, po op pati panaudosiu kokių švelnių valančių priemonių... bet tai tik nosies zonos oda pablogėja ar viso veido? g.gif
p.s.o kosmetologė net nepastebėjo, kad nosis kitokia, nors vaikščiojau iki op kelis metus pas ją..atrodo gi ir į veidą iš arti žiūri, tai ką kalbėt apie kitus, kurie retai mato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elin @ 2011 01 04, 18:58)
Nosiuko nugarėlė daug siauresnė, trumpesnė, galiukas siauresnis. Žinoma ir aš atrodau kaip ufonautas - vien "makijažas" aplink akis ko vertas thumbup.gif , visas veidas kažkoks ištinęs. Bet niekis, svarbiausia nosike - savaitėlė, kita ir būsiu į žmogų panaši. Net MB negalėjo atsižiūrėti, sako thumb_yello.gif - irgi pergyveno, juk op tai ne pirma ir matė pirmosios rezultatus. Įmesiu dabar nuotraukas prieš op kaip atrodžiau, paskui po op - neišmanėlio gun_bandana.gif (ir kaip jis gali ramiai gyventi žalodamas), o  dabar kaip atrodau įdėsiu šiek tiek vėliau, nes atrodau blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
Įmečiau nuotraukytes  g.gif
Papildyta:
Tiesa, įtvarą nuėmė ir nieko nebeklijavo ir netgi sakė geriau nieko neteplioti aplink akis ar nosį, kad greičiau praeitų tinimai ar mėlynumai. Žodžiu palikti nosiuką ramybėje bigsmile.gif ,kad sveiktų greičiau blink.gif

O tu antrine operacija dareisi pas kita chirurga, kaip issirinkai, juk po nepavykusios pirmos operacijos, sunku patiketi kazkam dar karta savo nosyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 01 05, 22:36)
Kaip gražiai tavo nosytės galiukas atrodo  wub.gif pamenu, kai kažkada apie pilną op buvai užsiminus, o žinok nieko nereikia, viskas taip gerai ir gražiai atrodo  4u.gif tikrai sveikinu su puikiu Vikšraičio darbu  smile.gif

Merginos, kurios prašote slaptažodžio, ilgiau pabendraukite šioje temoje, tada mielai pasidalinsime, buvo nemalonus įvykis dėl slaptažodžio patekimo nepažįstamiems žmonėms, todėl supraskite ir mus  4u.gif na pusės metų tikrai neprireiks  biggrin.gif

ne degantis cia reikalas ...nesvarbu
tik manau sia tema skaitau seniau nei jus smile.gif tik kad su laiko tarpais nes kai esu po op tai ne taip aktualu
Atsakyti