Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 05, 20:39)
parasyk i as zinute smulkiau paaiskinsiu.nes seip mano nuomone ,arba jus to nesat patyrus,ar patyres,arba esate is tu kurios ir yra tos kurios skiria seimas.priziuret reiskia kad nekiltu tokiu minciu ,kad matytu savo seima ir ne minties nekiltu apie tokius nuklydimus

Klausykit, aš suprantu, kad skauda, bet nepuldinėkite. Aš esu patyrusi. Tiksliau ne mane paliko, o aš priėjau tokį tašką, kai teko palikti. Na ir ką? Norit pasakyti, kad po to, kituose santykiuose iš karto imu prižiūrėti ir į skverną įsikabinusi bijoti, kad tik kitos neusirastų?
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 05, 21:35)
abejoju kad suprasi.nes toks jausmas kad pas jus sirdis ledine.

As suprantu tai,kad gyvenime ne vien guosti reikia,o daznai prireikia ir gero spyrio i uzpakali,kad zmogus praregetu,zinokit nevisada guodimai padeda,o tas sypris buna geresne pagalba,taigi nereikia cia rasyti nesamones,kad mano sirdis ledine mirksiukas.gif .

QUOTE(Eslanda @ 2010 12 05, 21:39)
Na Kitokia28 pas mus su savo principais ir įsitikinimais biggrin.gif
Aš ant jos jau seniai nepykstu ir priimu jos nuomonę, kokia ji bebūtų biggrin.gif

Oi,nesakykit,Aurelija,jus dar laikote kazkoki pykti ant manes biggrin.gif .Bet ne as kalta,del jusu kanciu gyvenime mirksiukas.gif .

QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 05, 21:39)
parasyk i as zinute smulkiau paaiskinsiu.nes seip mano nuomone ,arba jus to nesat patyrus,ar patyres,arba esate is tu kurios ir yra tos kurios skiria seimas.priziuret reiskia kad nekiltu tokiu minciu ,kad matytu savo seima ir ne minties nekiltu apie tokius nuklydimus

O kodel cia negali parasyti?Nes pati supratai,kad parasei nesamone ir nezinai,kaip paaiskinti ja?
Tai kaip ta padaryti,kaip priziureti vyra?O tai ka dabar parasei,tai nepriziurejimas,net nepanasu i ji.Jei vyrui kils minciu apie kita,tu nieko nepadarysi,jokie priziurejimai nepades biggrin.gif .
Atsakyti
Ilga laika stebejau si skyreli, "sirgau" uz visas merginas, kuriu dauguma jau "pasveiko", taciau i ka dabar pavirto pokalbiai. doh.gif
Guodimasis, ne tas pats kas tulzies liejimas. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 12 05, 21:41)
Suprantat, yra toks dalykas, kaip ne širdis ledinė, o šaltas, ledinis protas.

Butent!
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 12 05, 21:44)
Klausykit, aš suprantu, kad skauda, bet nepuldinėkite. Aš esu patyrusi. Tiksliau ne mane paliko, o aš priėjau tokį tašką, kai teko palikti. Na ir ką? Norit pasakyti, kad po to, kituose santykiuose iš karto imu prižiūrėti ir į skverną įsikabinusi bijoti, kad tik kitos neusirastų?

ar tai as puldineju.as jauciuosi puldinejama.ne tame reikalas kad imate priziureti.pasitikejima sugriauti lengva.ji vel atgauti -nezinau,nes dar to neisgyvenau.daug seimu isiro del atstumo ir ne tik mano.todel ir sakau kad jei buciau buvusi salia to nebutu atsitike.tik tiek ir norejau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 05, 20:39)

0 čia jau prižiūrėk neprižiūrėjus, kai norės nueit į kairę, tai ir nueis ir nieko jiems nepadarysi.
Atsakyti
Aš kažkada irgi maniau, kad kalčiausia trikampyje lieka ta trečioji, kuri nepaisydama saitų, vaikų, įsipareigojimų suvylioja vargšelį vyrą. Ne velnio žinokit. Ne jinai kalęiausia tame kaltųjų būrelyje.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2010 12 05, 20:49)

Kiekvienam savo guodimas tinkamas. Kam subines spardyti (jums akivaizdu tinka si taktika) o kam reikia palaikymo ir paguodimo. Cia ateinama ieskoti pagalbos ir paramos, issipasakoti. Ie jei matote, kad tas skaudziu vietu baksnojimas zmogui netinka kaip moraline pagalba, tai reiktu gerbti kitus ir liautis. Tiesiog patarimas ateiciai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 05, 20:50)
ar tai as puldineju.as jauciuosi puldinejama.ne tame reikalas kad imate priziureti.pasitikejima sugriauti lengva.ji vel atgauti -nezinau,nes dar to neisgyvenau.daug seimu isiro del atstumo ir ne tik mano.todel ir sakau kad jei buciau buvusi salia to nebutu atsitike.tik tiek ir norejau pasakyti.

Ne velnio, Gali būti pašonėje, kasdien daryti karbonadus, mėgstamus naminius koldūnus, skaityti kamasutrą ir įvairinti seksualinį gyvenimą ir jis vis tiek ima ir nuklysta. Nes tiesiog atėjo tam laikas. Nes jis toks. Nes gal jai kažką pajuto. Ir ne ji kalta. O puldinėjimą turėjau galvoje, kad jūs juodinate kitą moterį. Taip, ji pasimaišė, bet jei jis nebūtų norėjęs, to nebūtų atsitikę.
Atsakyti
[quote=Kitokia28,2010 12 05, 20:48]

Oi,nesakykit,jus dar laikote kazkoki pykti ant manes biggrin.gif .Bet ne as kalta,del jusu kanciu gyvenime mirksiukas.gif .

Aš gi sakau, kad nepykstu, kodėl taip galvojat? O jokių kančių aš nepatyriau, na įk...... mano vyras 5 ar 10, na ir kas, vis tiek už mane geresnės nerado biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Calipso @ 2010 12 05, 21:51)
Kiekvienam savo guodimas tinkamas. Kam subines spardyti (jums akivaizdu tinka si taktika) o kam reikia palaikymo ir paguodimo. Cia ateinama ieskoti pagalbos ir paramos, issipasakoti. Ie jei matote, kad tas skaudziu vietu baksnojimas zmogui netinka kaip moraline pagalba, tai reiktu gerbti kitus ir liautis. Tiesiog patarimas ateiciai wink.gif

O kur as jai kazka skaudaus pasakiau,ar uzmyniau ant zaizdos biggrin.gif ,nejuokinkit merginos,apie jos vyra as is vis net nekalbejau biggrin.gif .Jau jusu kai kuriu jautrumas,tai neispasakytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia28: 05 gruodžio 2010 - 20:57
QUOTE(ptashka @ 2010 12 05, 20:54)
Ne velnio, Gali būti pašonėje, kasdien daryti karbonadus, mėgstamus naminius koldūnus, skaityti kamasutrą ir įvairinti seksualinį gyvenimą ir jis vis tiek ima ir nuklysta. Nes tiesiog atėjo tam laikas. Nes jis toks. Nes gal jai kažką pajuto. Ir ne ji kalta. O puldinėjimą turėjau galvoje, kad jūs juodinate kitą moterį. Taip, ji pasimaišė, bet jei jis nebūtų norėjęs, to nebūtų atsitikę.

drinks_cheers.gif
Atsakyti