QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 15, 22:56)
jo greiciausiai taip ir teks daryt,jei zmogus galvoja kad man turi rupet is ko jis gyvens,o man reikia sugebet islaikyt vaikus du uz jo 300litu
Jau atleiskite, Sluotaplius, bet tas jusu vyras yra lopu lopas. Be darbo, be kapeikos uzanty, laksto kazkur, vienai palieka vaikus, kitai tenka bilietus apmoket. Vargeli tu mano... Rasete, kad pirkote namus, planavote savo versla turet, lyg ir neblogai buvo? Negi tikrai uzpakalis iki tokio lygio dega, kad taip nebegalvot? Net visaip engiamos moterys pasirupina pragyvenimu pries iseidamos, o cia.... Nenuostabu, kad su tokiu vargingai gyvenote.
Nu kur jis vaziuoja? I ES, ar ne? 300lt = 87 EUR = 8 darbo valandos (blogiausiu atveju) per menesi = 2 (!!!) papildomos darbo valandos per savaite!!! 1 papildoma darbo val. per diena = 5val. /sav.= 750lt vaikams /men. Kad jau taip norejo tos moterytes, tai tegu stengiasi. Ale matyt zmona ir vaikus likimo valiai palikti yra lengviau, nei papildomai padirbeti.
Pasakykite jam, kad jei neturesite is ko islaikyti vaiku, busite priversta juos issiusti pas teva. Arba pareikalaukite globos per puse (jei negali alimentu moket). Puse metu pas jus, puse - pas ji. Juk tikrai, kodel ant jusu vienos peciu tas rupesti automatiskai turi gulti? Turetu praskaidreti jo galvelej. Dar ziurekit ir ji papildoma darba susiras, kad tik jusu vaiku nematyt.