Aš tai nieko gero apie ją negaliu pasakyti....
Buvau jos pacientė kokius 3 metus ir lyg viskas buvo neblogai, esmė tokia, kad pirmą kart kai pastojau, buvo nesivystantis nėštumas, tą sužinojau tik ligoninėje, kai gydytoja ten nusiuntė, dėl gresiančio persileidimo, nors kai nuvykau į ligoninę, tai manęs tiesiai šviesiai paklausė, o ką jums gydytoja nepasakė, kad ten jau 2 savaitės, kaip nėra jokios gyvybės

....... tai va, čia jau buvo jos klaida, akd ji man nieko nepasakė, bet na, galvoju, gal nenorėjo nervuoti ir pan...., pamiršau viską ir toliau pas ją lankiausi, ir štai po dvejų metų pastojau antrą kartą, nulėkiau pas ją su didžiausiais pilvo skausmais, baimės pilnom akim, galvoju gal bent jau pasižiūrės ar ką

. Tai ji mat laiko neturėjo, nors kabinete sėdėjo viena ir net nebuvo pacienčių už durų....ir pasiūlė man nueiti pas savo šeimos gydytoją, jei jau man taip skubu...
Tai vat po šio įvykio iš vis išėjau iš tos klinikos kur ji dirbo, o su direktore klinikos turėjau pokalbį apie gydyrojos veiksmus, tai ši liko laaaaabai nustebinta ir pasakė, kad mane turėjo priimtimi bet kokiu atveju, be eilės ir t.t Ir dar pasakė, kad jei jau esi gydytojas, taip elgtis iš vis nežmogiška, o juolab su nėščia moterimi.....
P.S. čia tik mano asmeninė patirtis ir nusiteikusi prieš ją nesu, tiesiog susiradau kur man geriau ir tiek...