Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Daiva Statkevičienė

nu man ten gimdyti patiko,ir as daktarem patikau,bet nej vienai daktarej nieko nedaviau biggrin.gif bet lb patiko ten gimdyt tik galejo duoti vienai atskira palata biggrin.gif smile.gif g.gif rolleyes.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes,likus 2sav iki gimdymo man teko savaite paguleti KKGN ir mane priziurejo gyd.D Statkeviciene.O kai atvaziavau gimdyt tuo metu ji budejo ir mane prieme,bet pasikeite pamaina ir gimdziau prie kitos gydytojos.Man si gydytoja patiko ir apie ja negaleciau pasakyti nieko blogo.
Atsakyti
labas vakaras, nors as nesu nestuke.gif ir dar negimdzius ,bet pas sia gyd. vaikstau 5m. ir negalejau patiketi ,kai jus rasot kad ji grubi blink.gif schmoll.gif
man ji visuomet atsako i iskilusius klausimus,net ir atostogu metu su ja galiu pasitarti ir susisiekti thumbup.gif
mano atsiliepimai apie sia gyd. PATYS GERIAUSI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš visą nėštumą pas gydytoją Daivą Statkevičienę lankiausi, nors gyvenam vilniuje smile.gif ir gimdžiau pas ją 4u.gif GALIU TIK KUO GERIAUSIAI APIE JĄ ATSILIEPTI, BUVO MAN LABAI MALONI, GERA, VISKĄ PAAIŠKINDAVO thumbup.gif PER GIMDYMĄ IR PO PRIŽIŪRĖJO MANE KUO PUIKIAUSIAI rolleyes.gif ŽODŽIU PUIKI GYDYTOJA, VISIEMS REKOMENDUOJU IR SAVO ANTRĄJĮ MAŽYLĮ GIMDYSIU TIK PAS JĄ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lankausi pas sia gydytoja jau 10 metu, ir savo sunu pas ja gimdziau, ir operacijas ivairias man ji dare. Man si gydytoja yra pati geriausia. Esu be galo jai dekinga uz nekomplikuota gymdyma. Beje as gimdziau nakti, ir ji atvaziavo is namu kai jai paskambinau kai dar pati buvo nescia 5 menesi. Ne karto neesu pajutusi jokio grubumo.
Nuostabi gydytoja, neturiu jokiu priekaistu, tik gerus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Siaip KGN lankausi pas kita gydytoja, bet taip isejo, kad mano gydytojos nebuvo ir prieme mane Daiva Statkeviciene. Niu galiu pasakyti tik tiek, kad jei dabar buciau tik pastojusi ir rinkciausi gydytoja, tai tikrak eiciau pas ja... ax.gif Kiekvienas klausimas aiskai atsakomas, jauciau demesi, kruopstuma. Galbut nevynioja zodziu i vata, bet as gerbiu tokius zmones... 4u.gif
Atsakyti
Man teko gimdyti pas šią gydytoją nesitarus. Šiaip ši gydytoja gerai išmano savo darbą, tačiau man nepatiko, kad Ji šiek tiek gruboka ... Na bet čia gal ne visoms to švelnumo, "terliojimosi" ir reikia ... smile.gif Man po gimdymo teko daryti placentos atskyrimą, tai gydytoja pasidarbavo puikiai, nors procedūra žudanti ... doh.gif
Atsakyti
Gimdziau ir dar gimdyisu tik pas sia gydytoja - sako viska sviesiai tiesiai, nieko nemykia, o man patinka konkretumas, kai reikia - uzrekia, kaip mama, kai reikia - nuramina. thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat teko susidurti su sia gyd.Statkeviciene ,kai laukiausi pirmojo vaikelio ir atsiguliau 9sav.su gresianciu.Tai vyko pries 8m. ,bet ir po siai dienai atsimenu jos GERUMA smile.gif ,SVELNUMA smile.gif ...
Ir sunku patiket unsure.gif kai kitos mamytes raso kad ji grubi... unsure.gif
Atsakyti
Apie sia gydytoja tik patys geriausi atsiliepimai is mano puses thumbup.gif
Atsakyti
As abu savo leliukus gimdziau pas sia gydytoja, nesitarusi - tiesiog vis pataikydavau i jos budejimo pamaina, tai tik gerai galiu atiliepti apie ja. Likau tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Keista čia rasti pažįstamą pavardę smile.gif Ji mano klasioko mama ir kiek pamenu tikrai maloni moteris, net kai organizavau klasės susitikimą puikiai mane prisiminė ir dar gana ilgai plepėjome smile.gif kadangi esu nestuke.gif neapsisprendžiu kur ir pas ką gimdyti, o pasiskaičius komentarus tai širdis linksta link jos, o beto kaip ir savas žmogus rolleyes.gif
Atsakyti