nu man ten gimdyti patiko,ir as daktarem patikau,bet nej vienai daktarej nieko nedaviau
bet lb patiko ten gimdyt tik galejo duoti vienai atskira palata
Sveikutes,likus 2sav iki gimdymo man teko savaite paguleti KKGN ir mane priziurejo gyd.D Statkeviciene.O kai atvaziavau gimdyt tuo metu ji budejo ir mane prieme,bet pasikeite pamaina ir gimdziau prie kitos gydytojos.Man si gydytoja patiko ir apie ja negaleciau pasakyti nieko blogo.
labas vakaras, nors as nesu
ir dar negimdzius ,bet pas sia gyd. vaikstau 5m. ir negalejau patiketi ,kai jus rasot kad ji grubi
man ji visuomet atsako i iskilusius klausimus,net ir atostogu metu su ja galiu pasitarti ir susisiekti
mano atsiliepimai apie sia gyd. PATYS GERIAUSI
man ji visuomet atsako i iskilusius klausimus,net ir atostogu metu su ja galiu pasitarti ir susisiekti
mano atsiliepimai apie sia gyd. PATYS GERIAUSI
aš visą nėštumą pas gydytoją Daivą Statkevičienę lankiausi, nors gyvenam vilniuje
ir gimdžiau pas ją
GALIU TIK KUO GERIAUSIAI APIE JĄ ATSILIEPTI, BUVO MAN LABAI MALONI, GERA, VISKĄ PAAIŠKINDAVO
PER GIMDYMĄ IR PO PRIŽIŪRĖJO MANE KUO PUIKIAUSIAI
ŽODŽIU PUIKI GYDYTOJA, VISIEMS REKOMENDUOJU IR SAVO ANTRĄJĮ MAŽYLĮ GIMDYSIU TIK PAS JĄ
Lankausi pas sia gydytoja jau 10 metu, ir savo sunu pas ja gimdziau, ir operacijas ivairias man ji dare. Man si gydytoja yra pati geriausia. Esu be galo jai dekinga uz nekomplikuota gymdyma. Beje as gimdziau nakti, ir ji atvaziavo is namu kai jai paskambinau kai dar pati buvo nescia 5 menesi. Ne karto neesu pajutusi jokio grubumo.
Nuostabi gydytoja, neturiu jokiu priekaistu, tik gerus atsiliepimus
Nuostabi gydytoja, neturiu jokiu priekaistu, tik gerus atsiliepimus
Siaip KGN lankausi pas kita gydytoja, bet taip isejo, kad mano gydytojos nebuvo ir prieme mane Daiva Statkeviciene. Niu galiu pasakyti tik tiek, kad jei dabar buciau tik pastojusi ir rinkciausi gydytoja, tai tikrak eiciau pas ja...
Kiekvienas klausimas aiskai atsakomas, jauciau demesi, kruopstuma. Galbut nevynioja zodziu i vata, bet as gerbiu tokius zmones...
Man teko gimdyti pas šią gydytoją nesitarus. Šiaip ši gydytoja gerai išmano savo darbą, tačiau man nepatiko, kad Ji šiek tiek gruboka ... Na bet čia gal ne visoms to švelnumo, "terliojimosi" ir reikia ...
Man po gimdymo teko daryti placentos atskyrimą, tai gydytoja pasidarbavo puikiai, nors procedūra žudanti ...
Gimdziau ir dar gimdyisu tik pas sia gydytoja - sako viska sviesiai tiesiai, nieko nemykia, o man patinka konkretumas, kai reikia - uzrekia, kaip mama, kai reikia - nuramina.
Apie sia gydytoja tik patys geriausi atsiliepimai is mano puses
As abu savo leliukus gimdziau pas sia gydytoja, nesitarusi - tiesiog vis pataikydavau i jos budejimo pamaina, tai tik gerai galiu atiliepti apie ja. Likau tikrai patenkinta
Keista čia rasti pažįstamą pavardę
Ji mano klasioko mama ir kiek pamenu tikrai maloni moteris, net kai organizavau klasės susitikimą puikiai mane prisiminė ir dar gana ilgai plepėjome
kadangi esu
neapsisprendžiu kur ir pas ką gimdyti, o pasiskaičius komentarus tai širdis linksta link jos, o beto kaip ir savas žmogus