Įkraunama...
Įkraunama...

Serge Lutens parfumerija

QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 01, 20:41)
manau, viskas priklauso nuo kiekio, kuriuo žadate apsivanoti  biggrin.gif

na, tas tai aisku, bet del tos animalistines natos prisibijau...
Atsakyti
kad lygtai ji nebuvo baisiai ryški ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 02, 14:38)
kad lygtai ji nebuvo baisiai ryški ten  g.gif

nu mano supratimu irgi neryški. Aišku, visada galima "Laukinį moteriškumą" dėvėt, tas tai nieko neerzina..
Atsakyti
Gal kas norėtų pasidalinti Rousse 3/5 ml ?

Ačiū.
Atsakyti
Merginos, gal zinote kiek kainuoja creme Un Bois Vanille? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar creme de la creme galima įsigyti testerius, mažas talpas? Arba kas iš jūsų norėtumėte pasidalinti SL "Clair de musc"?
Atsakyti
O as kazkaip neissirenku, buvau CdC jau kelis kartus ir kazkaip nerandu savo kvapo. Atrodo is pradziu kazkas patinka, pasibandai, pavaikstai, ir po kokios poros val. kvapo nelieka arba jis pasikeicia i nebepatinkanti. Noreciau tokio kasdienai, nelabai stipraus, svelniai malonaus/salstelejusio kvapo (nemegstu astriu, sunkiu). Gal, merginos, kas naudojat kazka panasaus ir galite parekomenduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 30 sausio 2016 - 21:02
QUOTE(Jollė @ 2016 01 30, 22:00)
O as kazkaip neissirenku, buvau CdC jau kelis kartus ir kazkaip nerandu savo kvapo. Atrodo is pradziu kazkas patinka, pasibandai, pavaikstai, ir po kokios poros val. kvapo nelieka arba jis pasikeicia i nebepatinkanti. Noreciau tokio kasdienai, nelabai stipraus, svelniai malonaus/salstelejusio kvapo (nemegstu astriu, sunkiu). Gal, merginos, kas naudojat kazka panasaus ir galite parekomenduot.

Pagal Jusu ieskomo aromato aprasyma,patarciau paklausyti Daim Blond,Bas de Soie ir gal dar-La Religieuse smile.gif . Serge Lutens aromatus visada reikia bandyti ant odos,nes ant bloteriu skamba visai kitaip ir kartais susidaro labai iskreiptas vaizdas. O as pati,isbandziusi daug SL kvapu,padariau sau galutine isvada-geriausiai Maestro pasiseka rytietiskos,t.y."arabiskos"krypties kvapai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2016 01 31, 19:19)
Serge Lutens aromatus visada reikia bandyti ant odos,nes ant bloteriu skamba visai kitaip ir kartais susidaro labai iskreiptas vaizdas.

Na taip, kvapus, kurie pasirodo arciausiai mano skonio, visada kvepinu ant odos. Bet jau atkreipiau demesi, kad kai kurie kvapai isties trumpai laiko verysad.gif
Aciukas uz rekomenduotus kvapus, nekantrauju isbandyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 31 sausio 2016 - 22:52