Įkraunama...
Įkraunama...

Akrilinės vonios priežiūra

QUOTE(jurda @ 2011 02 28, 18:28)
Aš irgi su Cif, bet galvoju,ar tos mikrodalelės neišbraižys jos?


Jurga pasiziurek kas yra sudetyje CIF, jei nera raizanciu dalyku tai tinka ir naudok ir buk rami jei gerai valo.
Atsakyti
Turim akriline vonia, tikrai esu patenkinta, svelnute, malonu maudytis joje, bet va kai reikia valyt tai tikras galvos skausmas doh.gif bet siandien pabandziau kamputi su soda pavalyti - vaizda fantastiskas ir daug pastangu nereikia, ir labai blizga, tik va galvoju ar nepakenks, ar esat kas bande g.gif
Atsakyti
Sveiki, yra toks valiklis Ravak Cleaner, jis natūralių rūgščių pagrindu, skirtas pagrinde akrilinėms vonioms valyti. Gerai ima, nebraižo, nebrangiai kainuoja, žodžiu geras:)
Atsakyti
Eilinis Cilit Bang ar kaip ten vadinasi tinka vonios šveitimui (žinoma su minkštąja kempinėlės puse).
Atsakyti
Nera tokios jau jautrios tos akrilines vonios kaip jau cia jas visi sureiksmina smile.gif Tinka visos priemones, kurios yra rugstines skysio pavidale, arba abrazyvines tai yra sveiciantys pieneliai, kurie neturi raizanciu daliu, o tokiu tikrai yra. Neisraskit is vonios dviracio bigsmile.gif pats jautriausias priemonems pavirsius yra tik marmuras.
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2012 01 31, 20:30)
Nera tokios jau jautrios tos akrilines vonios kaip jau cia jas visi sureiksmina smile.gif Tinka visos priemones, kurios yra rugstines skysio pavidale, arba abrazyvines tai yra sveiciantys pieneliai, kurie neturi raizanciu daliu, o tokiu tikrai yra. Neisraskit is vonios dviracio bigsmile.gif  pats jautriausias priemonems pavirsius yra  tik marmuras.


Nu bet tai minutele, norit pasakyti kad bet kokios priemonės tinka bet kokiai akrilinei voniai? Kodėl tada anot Jūsų yra akrilinės vonios brangios, itin brangios, pigios ir labai pigios?
Atsakyti
QUOTE(acteeno @ 2012 02 01, 08:27)
Nu bet tai minutele, norit pasakyti kad bet kokios priemonės tinka bet kokiai akrilinei voniai? Kodėl tada anot Jūsų yra akrilinės vonios brangios, itin brangios, pigios ir labai pigios?


ne vonios valyme yra brangumas pacios vonios, norit pasakyti jei vonia brangi tai ir jautri valikliams Klystat! Kaip tik gyvenime atvirksciai buda, perki pigu daikta ir prieziura specifine buna;) Nes tai to negalima su juo daryt, tai ano. Tai skalbt neina nes dazo, tai spalva blunka. Kiekviena diena susiduriu su valymais, del to ir sakau, kad jautriausias yra marmuras.
pasikartosiu akrilui tinka VISI pieneliai kuriuose nera kvarco;
rugstiniai valikliai vonios (citrinos, fosforo rugsties pagrindu)

skaiciau bande krasciuka SODA - drasu, nes soda pati raizo, nepastebet galit kaip svelnute vonia greitai pasidarys ne tokia jau ir svelnute.

Dar valant pavirsiu NEGALI maisyti valikliu tarpusavyje, nes vienos valikliu medziagos reguoja su kitomis ir taip gali pasizeisti danga. Tarkim amoniako NEGALIMA maisyti su RUGSTIMI tai dvieju skirtingu pH priemones. Amoniakas sarminis valiklis - valo purva ir riebalus, degesius, rugtiniai valikliai valo kalkes, rudis, purva, muilo apnasas ir pan.
Atsakyti
gal kas gali patarti kuom masazines vonias valyti, ijungus dziakuzi is vamzdeliu nesvarumai eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2012 02 05, 16:59)
gal kas gali patarti kuom masazines vonias valyti, ijungus dziakuzi is vamzdeliu nesvarumai eina doh.gif


Prasidezinfkuoti Jums būtų neprošal.
Atsakyti
Aš valau su purškiamu CIF, BET JIS RŪDIS NELABAI GERAI IŠVALO, TAI KARTAIS PAVALAU su lietuvišku valikliu RŪGŠTINIS, tas tai nuvalo akimirksniu, tik gal kenkia paviršiui
Atsakyti
Per 4 metus nauja akrilinė vonia vietomis pagelto, net nežinau nuo ko. Spėju, kad nuo plaukų dažymo (nudažytus plaukus paskui nuskalauju vonioje), arba kokios plaukų kaukės gal, ar pan. Pagelto tos vietos, kur maudantis vonioje, liečiasi kūnas, pvz., kojos.

Visada valau su Ravak valikliu, skirtu akrilinėms vonioms, bet tų dėmių išvalyti su juo nepavyksta.

Gal turit idėjų, su kuo galima pamėginti valyti?

Ar jau teks susitaikyti su tokia vonia? verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokia priemone galima butu dezinfekuoti akriline vonia????
Aciu 4u.gif
Atsakyti