QUOTE(ernesin @ 2010 11 18, 17:21)
Ot prisisakysim iš
Melvita man atrodo serumo net nenutuokdamos kas per daiktas
Saphia, o tau nėra galimybės kokioje parduotuvėje jį gyvai pačiupinėti, man knieti ar jo konsistencija tikrai kaip serumo
Kiek esu macius, tai tik kremu meginuku yra, o plauku priemoniu neleidzia atidaryti.
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 18, 18:35)
Domina plaukų tipas

Ar neapsunkina plaukučių Lavera mangų šampūnas?
Papildyta:
Kokie tavo plaukučiai? Nes kažkaip buvau susidariusi nuomonę, kad AO GPB šampūnas labiau toks normaliems plaukams,purinantis kažkiek šampūnas, o Lavera Mangų drėkinantis labai ir glotninantis

Įdomu ar neapsunkina Lavera mangų?
Mano dazyti, galai gana sausi ir issipucia, bet tik tada kai jie patys to nori, linke pasibanguoti. Prie saknu po 2 dienu susiriebaluoja ir buna prisiploje.
Maniskiai skirtingai reaguoja i abejus sampunus, nuo Laveros mangu, sakyciau, labiau pasipucia. O AO GPB kaip tik labiau drekinantis ir maitinantis, todel mano plaukai lygesni budavo.
Abu sampunus naudoju kartu su tos pacios serijos kondicionieriais.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 18, 20:23)
Pasakoja apie alergijas, o manoji alergija ir yra sukelta būtent blogietiškųjų priemonių, nors niekada gyvenime nenaudojau daug kosmetikos, o alergiją atrado paauglystėje, kai nieko visai nenaudojau dar. Vat ir įrodymas, kad net minimalūs kiekiai gali padaryti daug žalos
Naturalios, ekologiskos priemones taip pat gali alergizuoti, butent tos, kuriose yra daug EA.
Kai kurios eko firmos pradeda leisti ir hipoalergines kosmetikos serijas.