QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 22:35)

jetus galvoju ka as parasiau

nu jo zinok piktas jis kaip nezinau kas ant tu indu

pateisina tik:
serviravimo centra,skardiniu atidarytuva ir...na peilius dar gal..viskas

o del duonines tai malyk as jo nepabijosiu ir griebsiu jaja

tik va dar kvailas klausimas,ji tokia sviesi

Nu ir prajuokinai

Mano MB tai negali atsidziaugti svogunu smulkintuvu mazuoju, visais kvadratiniais indeliais nes jie patogesni nei apvalieji, sumustiniu dezutemis, nes vis idedu jam i jas kanors ir pradziuginu, Ultra Plus, grikiu puodu, YPAC ZELE ZIEDU, nes jis ja Dievina ir t.t.

zinai kaip daryk? Grysk su nauja preke ir iskart su ja kanors pagamink ir sakyk, tu matai su senais indais taip neisejo

mano dar senu spalvu melsva vietoj geltonos, tai nzn, nieko man ji nesimato tu dulkiu, ji pilksvai balta tokia juk, nera visiskai balta, man kakaip delto problemu nekyla

Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 24, 11:52)
Papildyta:
kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma
. dar vertina tw tie vyrukai, kurie patys nemazai gamina virtuveje.
kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma

Aha, va sita irgi norejau pamineti, jei vyras gamina virtuveje mielai ir pats, tai problemu del tw nekyla, o kainos?? mano net pavadinimu nezino, vadina savo susigalvotais (tas guminis, tas svogunu, muiline,kelioniu ir t.t.) ,na kam jiems su tom kainom galvas sukti

Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 24, 15:17)
'nu dar pasidalinkit atsiliepimus apie duonine, nes mes ir laikom kolkas saldytuve, nes kiek skaitinejau tai daug kas peikia, kas turi, visa tiesa prasom ar pirktumet dabar ar pasiteisino 
As turiu sita didziaja duonine ir tosterine ta pailga, tai tosterine man ziauriai geresne todel,kad joje gyvenime niekas nesupelyja, laikau ten ir pyragus,tokio sviezumo,kad nem nem...o Prancuziskos bandeles joje kaip katik iskeptos, juk zinot kaip su tais Pranc.batonais buna kita diena galima galva pramust