Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

PARAMOS AKCIJA 4u.gif

Cukrinis diabetas yra klastinga liga, kuri dažnai pastebima tik pasireiškus jos komplikacijoms. Vienos iš jų – mikrokraujotakos sutrikimai, lemiantys regėjimo silpnėjimą iki visiško apakimo, insktų funkcijos sutrikimai, galūnių šalimas, atsiveriančios opos ar net gangrena, kai tenka amputuoti galūnę. Cukrinis diabetas dažnai diagnozuojamas net mažiems vaikams ir kūdikiams. Jų laukia sudėtingesnis gyvenimas ir nuolatinė kova už savo sveikatą.

2011 metai skelbiami SAVANORYSTĖS metais. Dienraštis „Klaipėda“ ir „GR“ klinika, palaikydami šią gražią idėją, visus 2011 metus diabetu sergantiems vaikams iki 16 metų dovanoja po kursą (t.y. po 10) kraujotaką atstatančių ir detoksikuojančių procedūrų neigiamo slėgio aparate „Vacumed“ kartu su ozono ir jonizuoto (aktyvaus) deguonies inhaliacijomis.

Jei norite pasinaudoti šia nemokama akcija, kreipkitės į gyd. G.Ramanauskienės „GR“ klinikos filialą Vėtrungės pasaže, Taikos pr. 28 (Ia.), tel.: 8 618 69223.
Atsakyti
Truputį iškritau iš reikalų smile.gif Ar turit kam reikia rūbų ir batų mergaitėms nuo 5 metų iki nežinau, paaugliukių. Kaimynė ką tik pusę koridoriaus užkrovė smile.gif. Ryt privežčiau, nelabai turiu laiko, esu visa darbuose ir paruošiamuosiuose darbuose, eilinį kart išvykstu savaitei vasario mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 01 26, 19:49)
Truputį iškritau iš reikalų smile.gif Ar turit kam reikia rūbų ir batų mergaitėms nuo 5 metų iki nežinau, paaugliukių. Kaimynė ką tik pusę koridoriaus užkrovė smile.gif. Ryt privežčiau, nelabai turiu  laiko, esu visa darbuose ir paruošiamuosiuose darbuose, eilinį kart išvykstu savaitei vasario mėn smile.gif


viską vešk Romai,jai labai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 27, 14:34)
viską vešk Romai,jai labai reikia  mirksiukas.gif


Oki, vežu šiandien
Atsakyti
Sveikos

Žiūriu šiandien žinias ir ašaros kaupiasi, kaip gaila man to vaikinuko, kuris kojas nušalo į Lietuvą iš Vokietijos eidamas verysad.gif . Kartais tiek daug sunkumų vienam žmogui tenka.... Juk jis neturi nei namų, nei tėvų, nei darbo verysad.gif Žiauriai gaila jauno žmogaus, kad taip nesiseka.
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2011 01 28, 18:16)
Sveikos

Žiūriu šiandien žinias ir ašaros kaupiasi, kaip gaila man to vaikinuko, kuris kojas nušalo į Lietuvą iš Vokietijos eidamas  verysad.gif . Kartais tiek daug sunkumų vienam žmogui tenka.... Juk jis neturi nei namų, nei tėvų, nei darbo  verysad.gif  Žiauriai gaila jauno žmogaus, kad taip nesiseka.


console.gif Mieloji,labai daug žmonių kurių gaila.
Bet tiesa yra tokia: visų ir prie geriausių norų neprigalilėsi ir nepaguosi ax.gif
Tikėkimės,kad juo atsiras kas pasirūpins ir parems mirksiukas.gif

Mieloji, A...... (Storm)didelis ačiū pačiai už pagalbą vienai šeimai, dėkoja Julija, Judita, Justina, kurių mamytė siuo metu ligonineje. Mergaitės kol mama gydisis bus sočios.
Didelį tau ačiū taip pat sako ir Roma

user posted image
DAR vienas SOS
Dar turime didelį prašymą: verkiant reikia lovytes.Mielosios mamytės, gal kam jos nebereikia...padėkite vienai moterytei, pagimdžiusiai dukrelę. Ačiū, Jums visoms, nuostabioms, jautrioms, altruistiškoms.
Su pagarba Roma. 4u.gif
Atsakyti
Nu merga tu ir seklys morka smile.gif
Atsakyti
Tiesa, ten labai reikia lovos ar sofos lpvos. Vyriausia mergaite nelabai turik ur miegot. Jei kazka isgirsit - duokit zinot...
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 01 29, 16:52)
Tiesa, ten labai reikia lovos ar sofos lpvos. Vyriausia mergaite nelabai turik ur miegot. Jei kazka isgirsit - duokit zinot...


vieną šaltinį užklausiu. bet negaliu prižadėti.

Papildyta:
merga, ar niekas neatsiliepė daugiau per laikraščius...?

šiandien mano vyras (ačiū jam) parveža iš KLP Dovilų mamytei kūdikio lovytę, rytoj gal rasiu kas pažiūri mažių nuveštume surinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 29 sausio 2011 - 16:24
QUOTE(natur @ 2011 01 29, 17:23)
vieną šaltinį užklausiu.  bet negaliu prižadėti.



Dekui
Atsakyti
Labas vakaras, merginos.
Vyras siandien spinta kuope, turim zaislu minkstu keleta. Nenauju, bet nezaistu, apsilamdziusiu siek tiek nuo ilgo gulejimo smile.gif Dar pora nesiotu (gerai nesiotu ir nuskalbtu blush2.gif ) drabuzeliu turiu keliu men. kudikiui. Sakot, neverta i vaiku namus nest, parama gauna? Gal kam reikia? Daiktu nedaug, tikrai neypatingi, bet gaila visgi i konteineri mest. Turit patarima?
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 01 30, 21:16)
Labas vakaras, merginos.
Vyras siandien spinta kuope, turim zaislu minkstu keleta. Nenauju, bet nezaistu, apsilamdziusiu siek tiek nuo ilgo gulejimo smile.gif Dar pora nesiotu (gerai nesiotu ir nuskalbtu  blush2.gif ) drabuzeliu turiu keliu men. kudikiui. Sakot, neverta i vaiku namus nest, parama gauna? Gal kam reikia? Daiktu nedaug, tikrai neypatingi, bet gaila visgi i konteineri mest. Turit patarima?


I centra. Ten viskas reikalinga.
Atsakyti