Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės kūno priežiūra

sveikutes,as eucerin aliejuku tepiausi nuo pat nestumo pradzios,bet striju neisvengiau,visa krutine baisi,nezinau ne ka daryti,ar yra kremu kurie jas sumazina jei nepanaikina? patarkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 03 09, 13:47)
sveikutes,as eucerin aliejuku tepiausi nuo pat nestumo pradzios,bet striju neisvengiau,visa krutine baisi,nezinau ne ka daryti,ar yra kremu kurie jas sumazina jei nepanaikina?  patarkit verysad.gif

Sveikute 4u.gif Pagimdziusi dukryte turejau bedu doh.gif visa krutine isvagota likus doh.gif As veliau nusipirkau AVON kremuka nuo striju, bent man tikrai jos sumazejo ir tapo zymiai maziau pastebimos.
Si kart laukiuosi antro ir veliai naudoju AVON tfu tfu tfu bet kolkas nauju nera atsirade ax.gif
Atsakyti
aciu Moonlightepoison,reikes pabandyt,gal ir man pades
Atsakyti
Man labai padėjo kūno sviestas - jokių strijų, nors per nėštumą buvau priaugus 22kg, o pilvas pabaigoj buvo milžiniškas.
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2011 11 07, 18:48)
Man labai padėjo kūno sviestas - jokių strijų, nors per nėštumą buvau priaugus 22kg, o pilvas pabaigoj buvo milžiniškas.

Kas cia per kuno sviestas ir kur ji perki?? Kiek kartu reikia tepti per diena? g.gif Naturalus aliejukai man siaip ne itin tinka, tad sviestas suintrigavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intravert: 14 lapkričio 2011 - 16:16
QUOTE(Intravert @ 2011 11 14, 16:14)
Kas cia per kuno sviestas ir kur ji perki?? Kiek kartu reikia tepti per diena? g.gif Naturalus aliejukai man siaip ne itin tinka, tad sviestas suintrigavo  biggrin.gif

The Body Shop prekiauja kūno sviestais smile.gif Šiaip daug kas jais prekiauja, bet The Body Shop sviestai yra tie žymiausieji smile.gif Ir tikrai neblogi smile.gif Būtent nėštukėms jie turi kakavinį kūno sviestą. Nors aš negalėjau teptis, nes tas ryškus šokolado kvapas erzindavo nėštumo metu.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 11 14, 18:35)
The Body Shop prekiauja kūno sviestais smile.gif Šiaip daug kas jais prekiauja, bet The Body Shop sviestai yra tie žymiausieji smile.gif Ir tikrai neblogi smile.gif Būtent nėštukėms jie turi kakavinį kūno sviestą. Nors aš negalėjau teptis, nes tas ryškus šokolado kvapas erzindavo nėštumo metu.

Aciu, jei sokoladu kvepia, tai schmoll.gif nes raukausi, kai sokolada dedasi vyras burnon, visai visai nesinori sokoladu man ir kvapas erzina nestuke.gif
Atsakyti
naudoju bio oil siunciuosi is uk, sako labai geras, na ir kvapas svelnus, susigeria maloniai man patinka, dar kakavos sviesta vaselin naudoji irgi is uk, na paivairinu,kolkas striju nera nestumas jau ipusejo ax.gif
Atsakyti
As kai buvau nescia kai nepamirsdavau pasitepdavau rusisku kremu "Mama i ja" - atrodo toks pavadinimas. Nezinau, ar jis padejo, ar siaip esu nelabai nelinkusi i strijas, bet po nestumo striju atsirado tik pora mazyciu ant slaunu, kuriu beveik isvis nesimato... g.gif
Atsakyti