Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Lietuvių, anglų, rusų laisvai. Vokiečių daugmaž suprantu ir galiu šnekėti. Dabar mokausi prancūzų, pradmenys dar tik pokolkas, bet jau gaudausi smile.gif Suprantu latviškai, tiesa, pati nekalbu.
Atsakyti
Nezinau kas man yra,bet suprasti as labai greitai perprantu uzsienio kalbas,bet prabilti neiseina. Tiesiog surakina visa,saltas prakaitas ispila ir ne snipst. Geriausiai tikriausiai moku rusu kalba, anglu antroje vietoje. Nors aplink tiek daug anglu kalbos,bet ji man kazkokia sunki. Labai biaju ka nors ne taip pasakyti. O tikrai pasakau. Dar suprantu lenkiskai ir daugmaz ispaniskai.
Atsakyti
oi rusu mkykole ismokau,suprantu ,gal dar ir iseitu pasneket. anglu sneku, prancuzu truputi sneku ir suprantu, italiskai laisvai.
Atsakyti
anglu lietuviu rusu lenku
Atsakyti
Anglų,rusų,vokiečių ( gramatika tik labai makalojasi,bet suprantu viska ) ir planuoju ispanų pradėti mokintis 4u.gif
Atsakyti
puikiai lietuvių, rusų, anglų, latviškai irgi kalbu, lenku tik suprant g.gif
Atsakyti
Lietuviu rusu lenku
Atsakyti
lietuviu lotuliukas.gif , rusu, lenku, anglu, ispanu (silpnai, bet suprantu ir si ta susikalbu, kai reik) ax.gif
Atsakyti
anglu kalba laisvai kalbu ir rasau, rusu kalba tai kazinau... g.gif biggrin.gif seip prancuzu mokiausi, bet negrazi man ju kalba, del to meciau smile.gif
Papildyta:
beja kodel rasot LIETUVIU? g.gif cia juk musu gimtoji kalba ir beto temos pavadinimas: UZSIENIO kalbos lotuliukas.gif ar Lietuva tai uzsienis?? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rusu ir anglu smile.gif
Atsakyti
as ir paskaiciau ir nustebau kad kitos raso savo gimta kalba kaip uz uzsienine lotuliukas.gif nu nebent rusakalbes tautybes mamos raso g.gif

moku rusu,anglu truputi ir vokieciu ax.gif
Atsakyti
Anglų ir prancūzų. Dar ispaniškai galėčiau susišnekėti -noriu valgyt, gert, miegot- jau pavyktų iš bado nenumirti lotuliukas.gif
Atsakyti