Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Aš kalbu aišku savo gimtąja lietuvių kalba, rusų, anglų, vokiečių, ir truputį ispanų ax.gif
Atsakyti
Moku anglų (puikiai), rusų (puikiai), lenkų (gerai). Kažkiek suprantu ispaniškai (norėčiau mokytis.. blush2.gif) ir na dar dabar škotiškai (kaimietiškai biggrin.gif) jau įkertu.
Atsakyti
Moku anglų (puikiai), rusų (puikiai), lenkų (gerai, bet ne taip kaip norėčiau, turint minty, kad tai mano mamytės gimtoji kalba). Kažkiek suprantu ispaniškai (norėčiau mokytis.. blush2.gif) ir na dar dabar škotiškai (kaimietiškai biggrin.gif) jau įkertu.
Atsakyti
Deja tik anglu ir rusu, bet labai noreciau ismokti portugalu. ir pameginsiu smile.gif
Atsakyti
Moku anglų ir islandų ax.gif Kažkada mokėjau rusų ir vokiečių, bet jau visiškai pamiršau blush2.gif Reiktų vėl prisiminti g.gif
Atsakyti
anglu, dar vokieciu mokiausi mokykloj, bet kazkokios bevertes pamokos doh.gif ir siek tiek rusu smile.gif
Atsakyti
Jeigu reikia teigti, kiek kalbų tikrai moku, tai galiu pasakyti, kad tik anglų.
Kitos tik silpnokai, gvildenamos po truputį. (prancūzų, turkų, latvių)
Jei kas norite pasimokyti TURKŲ kalbos - junkitės, paraše yra nuoroda wink.gif
Atsakyti
Puikiai moku lietuvių mūsų gimtąją kalbą, gerai anglų klabą, suprantu rusų, vokiečių, svajoju išmokti ispanų kalbą.
Atsakyti
lietuvių, šiek tiek silpniau rusų, anglų primiršta jau, o vokiečių tik saujelė žodžių ir eilėraščiai apie žmogeliuką arba spalvas biggrin.gif
Atsakyti
italu, lenku, rusu, lietuviu, anglu ir ispanu biggrin.gif
Atsakyti
anglu ir rusu smile.gif
Atsakyti
lenkų, rusų, anglų,
kažkiek graibaliojuosi čekų, slovakų, ukrainiečių ir panašiose kalbose, metus mokiausi ir ispanų, bet nors ir patiko, bet neprilipo man ta kalba unsure.gif tai nieko galima sakyti ir nemoku doh.gif
Atsakyti