Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nežinau kodėl, bet mano spėjimas, kad mama gegutė – Žanė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 23, 14:11)
su balta kepure ir su baltais kailiniais  biggrin.gif jau 40 tai del to gal  doh.gif keisiasi velnias numeriukai  unsure.gif

buvau uz 41 prabaslavus, galvojau gal ten kokia giminaite... biggrin.gif poto perskaiciau kad tu biggrin.gif tai zodziu kazkam dar paslauga padariau ax.gif
Style, gal Arti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu niu, kas dar speja??? bigsmile.gif biggrin.gif

Reikia gi tema mano pacios kurta greiciau uzbaigti cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 23 lapkričio 2010 - 14:48
Style nebekankink biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 23, 15:38)
Na tai jusu stafkes, pribaigiant sia tema - KAS TA MAMA GEGUTE, a?

Sapnelis.....
Gal kokia uzuomona mesteltum? g.gif
Tokia mazule mazule, kad neiskart aisku butu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 23, 14:47)
Style nebekankink  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

na esme ta, kad viena Jusu ja ivardino... Tai lai ji dabar atsistoja ir prisipazysta, kodel man savo vaika paliko???? g.gif g.gif g.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad dar vienas iš variantų – pačios style antrininkė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 23, 15:47)
Niu niu, kas dar speja???  bigsmile.gif  biggrin.gif 

Reikia gi tema mano pacios kurta greiciau uzbaigti cry.gif cry.gif

As ir galvoju, kad gal ARTI biggrin.gif bet sapnas gerulis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad misko uoga...vaikai pabodo, palakiot nusprende lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 23, 15:49)
na esme ta, kad viena Jusu ja ivardino... Tai lai ji dabar atsistoja ir prisipazysta, kodel man savo vaika paliko????  g.gif  g.gif  g.gif  unsure.gif  biggrin.gif

Nezianu kodel bet as manau tada Zane arba Daiva blush2.gif is paminetu
Atsakyti
Na na, DAIVA, ARTI, ZANE ----> ko tylit? Kazkuriai geda dabar ane? cool.gif Papasakosiu visoms as Gegutes naktinius pasivaiksciojimus... tongue.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 23, 15:58)
Na na, DAIVA, ARTI, ZANE ----> ko tylit? Kazkuriai geda dabar ane?  cool.gif Papasakosiu visoms as Gegutes naktinius pasivaiksciojimus...  tongue.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na ne aš...ne aš ta gegutė schmoll.gif biggrin.gif
Aš rimta moteris tongue.gif biggrin.gif
Bet iš sapno supratau, kad jei kas, tai tau galima drąsiai palikti vaiką...bus ir pamaitintas ir prižiūrėtas....ir pati liksiu su nesuteršta garbe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 23 lapkričio 2010 - 15:06