Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

QUOTE(Ingulux @ 2010 12 29, 15:56)
Sveikos,
esu nauja dalyvė, todėl kartais galiu ,,prigrybauti", iš anksto atsiprašau  smile.gif.
Mums prieš mėnesį išoperavo adenoidus, su kuriais vargome apie porą metų. Operacija praėjo gerai, tą patį vkarą grįžome namo. Bet nežinau, ar iškart peršalome,ar pasigavome infekciją ligoninėje, bet nosis ir po kelių dienų liko užgulta, nors naktinis knarkimas baigėsi. Bet problema kita - niekaip nenukrenta temperatūra, laikosi 37, šokinėja tai truputį aukščiau, tai žemiau, bet kasdien tokia. Į savo gydytoją nesikreipiu, nes žinau, kad iškart gausim antibiotikų - kaip visada. Todėl noriu paklausti tų, kurių vaikučiams taip pat operavo adenoidus - ar vyko kažkas panašaus, o gal tas mėnuo laiko po operacijos su tokia temp. yra normalu?
Būčiau labai dėkinga, jei kas nors pasidalintų patirtimi.

Temperaturos nebuvo visai.
Atsakyti
Ačiū, Amelita, jums pasisekė smile.gif
Atsakyti
Na sekas, bet dabar vel su zalia sloga gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(Ingulux @ 2010 12 29, 17:56)
Sveikos,
esu nauja dalyvė, todėl kartais galiu ,,prigrybauti", iš anksto atsiprašau  smile.gif.
Mums prieš mėnesį išoperavo adenoidus, su kuriais vargome apie porą metų. Operacija praėjo gerai, tą patį vkarą grįžome namo. Bet nežinau, ar iškart peršalome,ar pasigavome infekciją ligoninėje, bet nosis ir po kelių dienų liko užgulta, nors naktinis knarkimas baigėsi. Bet problema kita - niekaip nenukrenta temperatūra, laikosi 37, šokinėja tai truputį aukščiau, tai žemiau, bet kasdien tokia. Į savo gydytoją nesikreipiu, nes žinau, kad iškart gausim antibiotikų - kaip visada. Todėl noriu paklausti tų, kurių vaikučiams taip pat operavo adenoidus - ar vyko kažkas panašaus, o gal tas mėnuo laiko po operacijos su tokia temp. yra normalu?
Būčiau labai dėkinga, jei kas nors pasidalintų patirtimi.

Mums taip su temperatura buvo tik pora savaiciu max, viena diena yra - kita ne, bet neauksta..
Pasiskambinkit operavusiam gydytojui, ar mobiliu, ar i kabineta, pasikonsultuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai mes jau 3 diena po operacijos. truputi skauda, tai duodu Ibuprofeno sirupo, maista toki beveik kudikeliu valgom smile.gif Bet mane neramina dukrytes kalba, labai neaiskiai kalba.Kiek skaiciau sioje temoje-taip buna, bet man vis tiek kazkaip neramu. Bijau kad taip neliktu g.gif
Atsakyti
Labukas, o mes jau 4 diena po adenoidu ir tonziliu operacijos, beveik nieko nevalgom, po pora sauksteliu, bet ir tai gerai. Geriam Ibufena. Del balso tai sakyciau kad nelabai pasikeite, tik kalba kazkaip i nosi. Tikiuosi kad viskas kas buvo baisiausia pas mus jau praeity.... smile.gif
Atsakyti
Sveiki!

Su naujais jumis brangiosios.
Mes iskart su bedom jungiames i jusu gretas.
kankina mumis tie adenoidai...kokius antibus lasinama i nosyte, kai yra adenoiditas? Nepadeda jokie homeo ar kiti vaistukai, savaite sveikos 3 sergam ir jau taip nuo rugsejo...Reiketu jau kazka rimtesnio, matyt sedi kazkas ir pastoviai atsinaujina mum liga, savaite nesirgom ir se tau, siandien vel geltoni tirsti, akis asaroja... esu jau pervargusi nuo tu ligu, nuo itampos, ir mociutes musu jau pavargo su vaiku pastoviai sedet kol as dirbu...kolkas operacijos tikrai nenoreciau, reikia viska ismeginti, girdejau jei zidini uzdegimini panaikinti su antibais, viskas susitvarko..
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2011 01 01, 12:32)
Sveiki!
Su naujais jumis brangiosios.
Mes iskart su bedom jungiames i jusu gretas.
kankina mumis tie adenoidai...kokius antibus lasinama i nosyte, kai yra adenoiditas? Nepadeda jokie homeo ar kiti vaistukai, savaite sveikos 3 sergam ir jau taip nuo rugsejo...Reiketu jau kazka rimtesnio, matyt sedi kazkas ir pastoviai atsinaujina mum liga, savaite nesirgom ir se tau, siandien vel geltoni tirsti, akis asaroja... esu jau pervargusi nuo tu ligu, nuo itampos, ir mociutes musu jau pavargo su vaiku pastoviai sedet kol as dirbu...kolkas operacijos tikrai nenoreciau, reikia viska ismeginti, girdejau jei zidini uzdegimini panaikinti su antibais, viskas susitvarko..

na, i nosi apart hormanu, jokiu antib niekas neskirs...jei jau labai blgai su sloga, pasidaro zalia, puling, skiria antib.o siaip tai harmoniniai purskalai.mums nepadejo nieko, teko salinti ir labai tuo dziaugiuosi...
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Ieskau bet kokios informacijos, todel nusprendziau ir cia uzsukti. bet kokia patirtis visada pravercia.
Musu beda tokia, kad mano sunaus 2.3men jau koki pusantro men. kankina sloga. Nevedu i darzeli, o gyd. sako, na, jis nei sveikas, nei sergantis. Taip visa laika ir keitelioju vaistus, o rezultatas - nulis. O baisaisia, kad vaikas kviepuoja istisai sunkiai su pausemis. Kartais pauzes metu sugebu suskaiciuoti iki 8. Buvau ir Kl. vaiku konsult. polikninikoje, bet nieko tokio nepasake, kad nuramintu, patartu ir butu aiskiau. Todel dabar dedu pati visas pastangas, nes nebegaliu klausyti, kai vaikui yra sunku. Bijau, kad sirdziai gali pakenkti. Esu nusiteikus operuoti adenoidus ir kuo skubiau.
Noreciau bet kokios informacijos, patarimo. Aciu.
Atsakyti
Pas mus buvo sloga apie 3 men, o ir dabar dar truputi passisnargliuoja vaikas ir tarpais sunkiau kvepuoja. Buvom pas lora. Pripazino I laipsnio adenoidus... Sake paraude, uzdegiminiai... Gavom tokiu gaminamu lasiuku recepta paumejimo atvejui. Nezinau ka daryti, kad neblogetu... Saugoti vaika nuo persalimu? Kaip stiprinate maziuku imuniteta?

Dar klausimas, ar gali tuos adenoidus skaudeti, nes vaikas kai paklausiu kur skauda rodo i akytes ir yra irzlus. Akytes patraiskanoja... O gal tioesiog del tos pasikimsusios nosies vaikui diskomfortas...
Atsakyti
Mes rytoj važiuojam operuotis adenoidų į Klinikas. unsure.gif
Mamos, ką reikia turėti ligoninėje sau ir vaikui?
Atsakyti
turekit Ibufeno nuo skausmo, tada kelis rubelius sau ir vaikui, negazuota mineralinio vandens bei ka nors uzkasti sau. Sekmes jum!!!
P.S.Jei vaikui operuos tik adenuoidus tai vakare po operacijos gali paleisti, todel gal rubeliu ir nereikia g.gif
Atsakyti