Įkraunama...
Įkraunama...

nesuprantu

QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 13:43)
Pamanykit, nusipelnyti... O pati ar esi nusipelniusi, kad tave kazkur kviestu?

Kartais tikrai stebina tokia perdetai gera kai kuriu moteru nuomone apie save. NUSIPELNYTI - jus tik paziurekit, malone suteiks.

Taip,butent taip,vyras turi uzsitarnauti moters demesi ir meile biggrin.gif nepatinka?? a niekur nedingsi,teks gyventi ir susitaikyti su tuom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 13:49)
Taip,butent taip,vyras turi uzsitarnauti moters demesi ir meile  biggrin.gif nepatinka?? a niekur nedingsi,teks gyventi ir susitaikyti su tuom  biggrin.gif

Niekas neturi nusipelnyti. Santykius kuria 2 zmones, ir vienas kito verti jie turi buti abu. Ne tai kad viena kaip mis pis turi buti siekiamoji, demesio centre, o kitas stengtis kaip suva.

Jeigu moteris tikisi iniciatyvos tik is vyro, laukia kol jis ja "pasieks", pati nepajudindama subinikes - tai eina ji nachren, tokia dama. Kad moteris mane is tikruju sudomintu, turiu ta pati susidomejima ir kazkiek iniciatyvos jausti ir is jos.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 14:01)
Niekas neturi nusipelnyti.

nu jo nachaliavai viskas gaunama gyvenime.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 15:01)
Niekas neturi nusipelnyti. Santykius kuria 2 zmones, ir vienas kito verti jie turi buti abu. Ne tai kad viena kaip mis pis turi buti siekiamoji, demesio centre, o kitas stengtis kaip suva.

Jeigu moteris tikisi iniciatyvos tik is vyro, laukia kol jis ja "pasieks", pati nepajudindama subinikes - tai eina ji nachren, tokia dama. Kad moteris mane is tikruju sudomintu, turiu ta pati susidomejima ir kazkiek iniciatyvos jausti ir is jos.

čia kalba toooookia nepatirtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 23, 14:07)
čia kalba toooookia nepatirtis  doh.gif

o ko jus tikites is mergaites,kuriai nesiseka su bernais ,kurie i ja kazkiek panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 15:08)
o ko jus tikites is mergaites,kuriai nesiseka su bernais ,kurie i ja kazkiek panasus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu jo , nėr ko didelės išminties tikėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 14:05)
nu jo nachaliavai viskas gaunama gyvenime..  lotuliukas.gif

Chaliavai ar ne chaliavai, bet man kur kas maloniau abipusis susidomejiams vienas kitu, abipusis demesys, ne kazkoks sliauziojimas paskui mis pis.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 14:13)
Chaliavai ar ne chaliavai, bet man kur kas maloniau abipusis susidomejiams vienas kitu, abipusis demesys, ne kazkoks sliauziojimas paskui mis pis.

mes supratom supratom viska.. kai turesi jau kazkokius santykius-butinai parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 14:08)
o ko jus tikites is mergaites,kuriai nesiseka su bernais ,kurie i ja kazkiek panasus  lotuliukas.gif

Tamysta man atrodo siame forume dergtis atejusi?
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 14:14)
Tamysta man atrodo siame forume dergtis atejusi?

O cia tai jau ne tavo reikalas.. eini pro sali ir neuzkliuni.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 23, 14:14)
mes supratom supratom viska.. kai turesi jau kazkokius santykius-butinai parasyk  mirksiukas.gif

Laba diena. Turiu seniausiai.
Va tu su savo tokiu poziuriu ir bajeriukais, idomu ar turi.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 14:15)
Laba diena. Turiu seniausiai.
Va tu su savo tokiu poziuriu ir bajeriukais, idomu ar turi.

Liksi nesuzinojus.. nebedaryk gedos sau lotuliukas.gif
Atsakyti