Įkraunama...
Įkraunama...

nesuprantu

QUOTE(Gordon @ 2010 11 24, 00:11)

Nuo kada moterys geriau zino? Pati turbut sugalvojai lotuliukas.gif

Sugalvojau. Fainai? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(qqTis @ 2010 11 24, 00:15)

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 23:09)
Cia gal supermamose kiekvienas naujas narys praeina tokia "face controll"? lotuliukas.gif Bet siaip, kaip ir esu sakes, ne naujiena. Daugelyje forumu vyrus panasiai priima. Aisku, jei imi flirtuoti, namiokus metyti, tada ok, o jei to nedarai, tai anksciau ar veliau arba viena, arba kelios is karto prades skura lupti thumbup.gif

Medinis, blondinas, galBut ir kiti cia esantys vyrai komplimentus nezarste ir nezarsto, kartais ir nenormatyvine leksika pazeria, bet del to jie ne tapo prastesni, ar geresni. Jie individai turintys savo nuomone ir pozicija, uz tai ir gerbiami.

Man gaila, jusu, kad taip prastai mastote apie moteriska gimine. Nuvertindamas jas iki tokio lygmens, jus sau darote meskos paslauga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 lapkričio 2010 - 22:39
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 23, 22:19)
Papildyta:

friends.gif

na ūgis lyg ir ne ten matuojamas biggrin.gif wink.gif
mokate mokate jūs pavaryti wink.gif

ar šiais laikais vyro dydžiai kitur aktualus?
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 24, 00:29)
na ūgis lyg ir ne ten matuojamas  biggrin.gif wink.gif
mokate mokate jūs pavaryti wink.gif

ar šiais laikais vyro dydžiai kitur aktualus?

Vyrų dydžiai visur aktualūs .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 11 24, 00:31)
Vyrų dydžiai visur aktualūs .

Hm... lotuliukas.gif tik jau ne komoje biggrin.gif
Atsakyti
nu ten posakis toks
koma nuo sexo
ir buvo posakis tipo noriu komos nuo sexo wink.gif
tik čia tai daugiau moterims skirta vyrai ant tiek neatsijungia
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 23, 22:19)
Papildyta:

Bobos vieta prie puodu. Sugalvojau. Fainai? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 11 23, 22:21)
Man gaila, jusu, kad taip prastai mastote apie moteriska gimine. Nuvertindamas jas iki tokio lygmens, jus sau darote meskos paslauga.

Nenuvertinu - tiesiog sakau tai, ka matau.
Ir beje, niekur nesu sakes, kad VISOS moterys tokios ir anokios. Kad DAUG tokiu - taip, bet kad VISOS - tikrai ne. Stebina mane daznai forumuose sutinkamas moteru kabliukas: pasakai kazka apie kai kuriu moteriskiu neigiamas savybes - tai jau uzsipuola, kad moteriska gimine "zemini". Nu ramiai, ramiai, niekas gi ir nesako kad visos moterys vienodo plauko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gordon: 23 lapkričio 2010 - 22:59
komos komomis o man vos ne koma nuo naujienų mėtos kanale
tikslingas bendravimas padeda...
ji ten turbūt išvis nesiperzės savo pasakose
nors jai gyvanat vienam... juk būna žmonės nisivažiuoja
a jūs ka manot?
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 24, 01:12)
komos komomis o man vos ne koma nuo naujienų mėtos kanale
tikslingas bendravimas padeda...
ji ten turbūt išvis nesiperzės savo pasakose
a jūs ka manot?

Zinai, tiesa paskius ateina toks momentas, kai paprasciausiai nebegali taip gyventi, kai iskyla pries akis -arba arba, tada ir ivyksta tas luzis, kai pradedi kazka keisti.Kitiems iki to luzio kelias buna tolimas ir ilgas, bet savas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 23, 23:12)

a jūs ka manot?

ar ne jus raset, kad 5+ metai vienisaujat?
nesijauciat nusivaziaves? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 11 23, 23:58)

Nenuvertinu - tiesiog sakau tai, ka matau.
Ir beje, niekur nesu sakes, kad VISOS moterys tokios ir anokios. Kad DAUG tokiu - taip, bet kad VISOS - tikrai ne. Stebina mane daznai forumuose sutinkamas moteru kabliukas: pasakai kazka apie kai kuriu moteriskiu neigiamas savybes - tai jau uzsipuola, kad moteriska gimine "zemini". Nu ramiai, ramiai, niekas gi ir nesako kad visos moterys vienodo plauko.

Dauguma tai kiek. Va ir mane supantys vyrai nepatenka i jusu stereotipiniu vyru elgesio grupe. Kita vertus, mes aplinka formuojame patys, gal jus aplink save ir buriate tokio tipo moterytes, tuomet, ar galima teigti, kad dauguma yra tokios. Gal jusu dauguma netatitinka vidutines visuomenes daugumos tikroves...

O kur jus radote zodi "zeminti"... Jus ir jusu nuomone negalite nieko pazemtinti ir isaukstinti, tiesiog jus klaidinate save ir kitus. Nemokejimas deramai ivertinti oponento-asmens yra ne jo problema, ar pazeminimas, o jusu. Apie ka as ir rasiau. Bet kaip matau jus akcentuojate parasyta teksta, atsizvelgiant i jusu sutikos daugumos opinija.
Atsakyti
QUOTE(Ačiūnė @ 2010 11 23, 23:29)
ar ne jus raset, kad 5+ metai vienisaujat?
nesijauciat nusivaziaves?  rolleyes.gif

bet aš negyvenu vienas

aš kažkaip aukštikalniene prisiminiau smile.gif
Atsakyti