Įkraunama...
Įkraunama...

nesuprantu

QUOTE(qqTis @ 2010 11 22, 22:44)
kai dirbi su išnaudota rinka visada taip būna
bet kai mokant imi nauja projeta ir užtaikai ant bangos...
tu matyt veikei kaip eilinis koncultanatas bet tai ne tas pats kai ...
ai gal nesakysiu wink.gif

Man is esmes nepatiko ta tinklo marketingo sistema, o dar tas seminaru vis ne privalomas lankymas, nuobodziu Kiyosakio knygu pirkimas ir skaitymas, islaidavimas CD su visokiu izumrudu ir deimantu irasais man atrode didele nesamone. Daugiau teko isleisti, nei uzdirbti, tai kam toks biznis?

Be to, zmones jungtis nenorejo, bent is mano pazistamu rato.
Atsakyti
aš paskutinį proketa tai dariau video konferencijų pagrindu
sistema autonominė viska dirba kompas virtualiam serveryje

taip ten biski lochatronas kol dirbi dugne
bet norint mokintis verslo neturint investicijų varijantas nieko
prasimušimas visur sunkus ar tu kursi savo imone ar būsi samdiniu
Atsakyti
As apskritai supratau, kad nesu gimes verslui. tiesiog, arba turi tam gyslele, arba ne. Esu gabesnis kitose srityse, bet tik jau ne versle. Kiekvienas turi savus gabumus.
Atsakyti
toj gausim nuo senmergės į kailį wink.gif
už tai kad nukrypome nuo temos wink.gif
arba vėl kas konkurentais išvadins

taip man kompai irgi hobis ne kokie verslai bet... bapkes reik imti
Atsakyti
Ne vyriškų draugysčių čia susirinkom megzti , o išsiaiškinti viską apie vyrišką logiką .Taip , nuo manęs galima gauti į kailį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 22 lapkričio 2010 - 23:38
Na, situo konkreciu atveju vyriska logika labai paprasta. Atsarginis variantas ir tiek, jeigu kada nebus kam skambinti. O tada jau paskambins "pameni, mes kazkada kazkur buvoms susitike, bla bla bla, gal kavos nori isgerti".
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 23, 01:26)
toj gausim nuo senmergės į kailį wink.gif
už tai kad nukrypome nuo temos wink.gif
arba vėl kas konkurentais išvadins

taip man kompai irgi hobis ne kokie verslai bet... bapkes reik imti

Bapkes galima imti padavus skelbimą , kad taisai kompus .
Papildyta:
gal ir man pasilengvinti gyvenimą , gyventi pagal vyrišką logiką , rinkti tel numerius , atsirinkinėti , kam skambinti , praleidus su kuo naktį , pasidėti sau pliusiuką ir girtis apie tai visom draugėm smile.gif Pasaka , o ne gyvenimas .
Atsakyti
ačiuj už patarimus ir kad rūpinatės wink.gif
bet aš atrodo negaliu čia reklamintis ka aš darau
bet mes netik taisom bet ir pardavinėjam ...reklamos, dizaino, maketavimo, autotransporto apipavidalinimo, ploteriavimo ir įvairios spaudos paslaugas...
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 11 20, 21:17)
Vyrai prašo telefonų numerių , jei nesiruošia paskambinti . Nori pažiūrėti ar ta moteris lengvai prieinama , nes duoda savo tel.numerį ?  nesuprantu  šio fenomeno , gal kas paaiškintų . Please .

o kas cia blogo jei papraso tel nr, nieko cia blogo, tai tik nr o ne permiegojimas ar ten kur miskais eiti per pirma pasimatyma klaidzioti, gi galima duoti nr, o tai kaip kitaip su tavim susisieks, tik siurint kur tave pakvies.
Atsakyti
jai panelė vyru pasitiki jau ir tas pasekasivimas darosi norma
reik laisvau leisti sau gyventi
naudotis progomis
nes būna taip kad jas likimas atima
pvz avarija invalidumas... ir kam pasiteisinci kad ten kažkam taupeisi...?
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 23, 01:49)
ačiuj už patarimus ir kad rūpinatės wink.gif
bet aš atrodo negaliu čia reklamintis ka aš darau
bet mes netik taisom bet ir pardavinėjam ...reklamos, dizaino, maketavimo, autotransporto apipavidalinimo, ploteriavimo ir įvairios spaudos paslaugas...

Manau , kad tai skirtingos specialybės . ir reikia baigti tam keletą fakultetų . Menų, Technikos , Socialinių mokslų ...Protingai čia pašnekėjau , tikiuosi nieko nepripainiojau
Atsakyti
pagal išsilavinima aš baigfes tik metalo apdirbimo profke
ir ten sakykime šeimos verslas wink.gif
pvz kompiuterijoje aš savamokslis
bandžiau mokintis programavima... bet kai savo dėsltytojui teko karta konfiguruoti pašto progrma o jis man turėjo būti informatikos dėstytojas tiesiog mečiau...
Atsakyti