Akvilyte, koks žiemiškas ir nematytas tortas
Olestos alaus bokalas super, man net negeriančiai alaus, seilės nutiso
Ir visų mergaičių tortukai puikūs
vėl nusipezėjau
atsiprašau, sloga smegenis užspaudė matyt



Olestos bokalas
Tai kad as nemoku tu duobuciu padaryti

QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 14:43)
Tai kad as nemoku tu duobuciu padaryti

QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 14:01)
ot mokslas



QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 13:52)
Na ir dar vienas krykstynu tortukas
Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas

Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas

labai dailus


QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 13:56)
atsiprašau, sloga smegenis užspaudė matyt
sakyčiau alaus padauginai



QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 14:16)
ot mokslas
kumščiu per tortą, krumplius statmenai tik atstatyk


oi negaliu


Jūs čia susimokėt ar kaip??? Rugiagėlė26 irgi sako, kad padauginau, tai kiba tiek išgėriau, kad nieko nebepamenu



QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 14:37)
man po Jūsų tortų reikia alaus ir DAUG, tai ta proga stipriojo papilstau


vau

o kaip darai šokoladine saldainiu mase? reiks pinigų maišą daryti, tai galvoju iš tos masės daryti

aš tai pasilydau šokoladą kaip tvorelei virš garų, atskirai mikrobangėje iškaitinu maršmelowsus su sviestu ir citrinos sultimis, gerai išmaišau saldainius, kad neliktų gumuliukų, susjungiu su ištirpintu šokoladu ir kai kažkiek pravėsta beriu cukraus pudros, kol psidaro minkoma masė, kadangi ji per daug elastinga šiokiam reikalui, aš čia dengus atskiromis juostomis, tai aš maišiau su MMG, po dalį abiejų gatavų masių suminkiau į bendrą ir viskas, atsimatavau torto aukštį, susiraižiau medienos imitaciją, susipjausčiau juostomis ir dariau iš dešinės į kairę aplinkui ir paskui lankus dar priklijavau ir viskas

zodziu, as be zodziu kokie tortai
kur nueisit tokiais tempais tobuledamos
nevardinsiu visu, tiesiog suzaveta esu, prisisaugojau kruva tortu
Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?


nevardinsiu visu, tiesiog suzaveta esu, prisisaugojau kruva tortu

Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 15:32)
aš tai pasilydau šokoladą kaip tvorelei virš garų, atskirai mikrobangėje iškaitinu maršmelowsus su sviestu ir citrinos sultimis, gerai išmaišau saldainius, kad neliktų gumuliukų, susjungiu su ištirpintu šokoladu ir kai kažkiek pravėsta beriu cukraus pudros, kol psidaro minkoma masė, kadangi ji per daug elastinga šiokiam reikalui, aš čia dengus atskiromis juostomis, tai aš maišiau su MMG, po dalį abiejų gatavų masių suminkiau į bendrą ir viskas, atsimatavau torto aukštį, susiraižiau medienos imitaciją, susipjausčiau juostomis ir dariau iš dešinės į kairę aplinkui ir paskui lankus dar priklijavau ir viskas 

Olesta,o gal proporcijas galetum parasyt,jei nelabai uzsiemus

Sveikos merginos,
Vel groziu prikepet
Asseni kaip visada labai, labai, labai grazu
Olesta bokaliukas labai dailus ir tikroviskas
Akvilyte nu tavo torciukas labai zaismingas
jau taip sventes primena
ir as su ziemiskomis nuotaikomis,
Medaus tortas ir MMG....


Vel groziu prikepet

Asseni kaip visada labai, labai, labai grazu

Olesta bokaliukas labai dailus ir tikroviskas

Akvilyte nu tavo torciukas labai zaismingas


ir as su ziemiskomis nuotaikomis,

Medaus tortas ir MMG....


QUOTE(juste10 @ 2010 11 27, 15:03)
viršutinė papuošimų tema, 4 žinutė


