Akvilyte, koks žiemiškas ir nematytas tortas
Olestos alaus bokalas super, man net negeriančiai alaus, seilės nutiso
Ir visų mergaičių tortukai puikūs
vėl nusipezėjau
atsiprašau, sloga smegenis užspaudė matyt
Olestos bokalas
Tai kad as nemoku tu duobuciu padaryti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 14:43)
Tai kad as nemoku tu duobuciu padaryti
QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 14:01)
ot mokslas
QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 13:52)
Na ir dar vienas krykstynu tortukas
Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas
Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas
labai dailus
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 13:56)
atsiprašau, sloga smegenis užspaudė matyt
sakyčiau alaus padauginai
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 14:16)
ot mokslas
kumščiu per tortą, krumplius statmenai tik atstatyk
oi negaliu
Jūs čia susimokėt ar kaip??? Rugiagėlė26 irgi sako, kad padauginau, tai kiba tiek išgėriau, kad nieko nebepamenu
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 14:37)
man po Jūsų tortų reikia alaus ir DAUG, tai ta proga stipriojo papilstau

vau
o kaip darai šokoladine saldainiu mase? reiks pinigų maišą daryti, tai galvoju iš tos masės daryti
aš tai pasilydau šokoladą kaip tvorelei virš garų, atskirai mikrobangėje iškaitinu maršmelowsus su sviestu ir citrinos sultimis, gerai išmaišau saldainius, kad neliktų gumuliukų, susjungiu su ištirpintu šokoladu ir kai kažkiek pravėsta beriu cukraus pudros, kol psidaro minkoma masė, kadangi ji per daug elastinga šiokiam reikalui, aš čia dengus atskiromis juostomis, tai aš maišiau su MMG, po dalį abiejų gatavų masių suminkiau į bendrą ir viskas, atsimatavau torto aukštį, susiraižiau medienos imitaciją, susipjausčiau juostomis ir dariau iš dešinės į kairę aplinkui ir paskui lankus dar priklijavau ir viskas
zodziu, as be zodziu kokie tortai
kur nueisit tokiais tempais tobuledamos
nevardinsiu visu, tiesiog suzaveta esu, prisisaugojau kruva tortu
Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?
nevardinsiu visu, tiesiog suzaveta esu, prisisaugojau kruva tortu
Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 15:32)
aš tai pasilydau šokoladą kaip tvorelei virš garų, atskirai mikrobangėje iškaitinu maršmelowsus su sviestu ir citrinos sultimis, gerai išmaišau saldainius, kad neliktų gumuliukų, susjungiu su ištirpintu šokoladu ir kai kažkiek pravėsta beriu cukraus pudros, kol psidaro minkoma masė, kadangi ji per daug elastinga šiokiam reikalui, aš čia dengus atskiromis juostomis, tai aš maišiau su MMG, po dalį abiejų gatavų masių suminkiau į bendrą ir viskas, atsimatavau torto aukštį, susiraižiau medienos imitaciją, susipjausčiau juostomis ir dariau iš dešinės į kairę aplinkui ir paskui lankus dar priklijavau ir viskas 
Olesta,o gal proporcijas galetum parasyt,jei nelabai uzsiemus
Sveikos merginos,
Vel groziu prikepet
Asseni kaip visada labai, labai, labai grazu
Olesta bokaliukas labai dailus ir tikroviskas
Akvilyte nu tavo torciukas labai zaismingas
jau taip sventes primena
ir as su ziemiskomis nuotaikomis,
Medaus tortas ir MMG....


Vel groziu prikepet
Asseni kaip visada labai, labai, labai grazu
Olesta bokaliukas labai dailus ir tikroviskas
Akvilyte nu tavo torciukas labai zaismingas
ir as su ziemiskomis nuotaikomis,
Medaus tortas ir MMG....


QUOTE(juste10 @ 2010 11 27, 15:03)
viršutinė papuošimų tema, 4 žinutė







