net susikikenau, Julioskė iškepė lepioškę, labai gražus sąskambis, bet apibūdinimas nelabai tikslus

sakyčiau visai dailus 5-asia bandymas, vien už skersmenį ir aukštį tau nuo manęs didžiulis pagyrimas, aš būčiau nepasirašius tokiam bandymui

šaunuolė Tu...
jo didenybė šokoladas: jau nežinau kelintą kartą ale tiek to rašau

šokoladinei glazūrai padaryti ir torto viršui aplieti reikalinga
100 g juodojo šokolado, šaukštas sviesto, 3 šaukštai grietinėlės, visa tai dedam ant garų vonelės ir maišom kol gražiai išsilydys iki vientisos masės, tada ant
niekuo netepto biskvito pilam gautą glazūrą ir ją arba išlyginame lygiai, arba paišome bangas kaip aš mėgstu, tokių proporcijų pakanka 24 cm skersmens torto viršui padengti...
kitas reikalas jei reikalinga šokoladinė tvorelė torto šonams apjuosti, išlydomas grynas šokoladas ir toliau jau pačios žinot, paišom ant popieriaus, stingdom, juosiam, nuimam popierių