Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 23, 20:20)
Man tos plombos buvo kosmaras,labai sunkiai pripratau prie ju  doh.gif

Man kai pirmą kart sudėjo kalnelius tuos, tai sekantį rytą jau nebebuvo jų - nugriežiau biggrin.gif Poto jau saugojau, mylėjau juos, nes kitaip nebūtų vienas dantukas išsitiesinęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 23, 20:41)
Man kai pirmą kart sudėjo kalnelius tuos, tai sekantį rytą jau nebebuvo jų - nugriežiau  biggrin.gif Poto jau saugojau, mylėjau juos, nes kitaip nebūtų vienas dantukas išsitiesinęs  ax.gif

As ir pagaudavau save kad grieziu juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 23, 21:56)
As ir pagaudavau save kad grieziu juos  smile.gif

As isivaizduoju, kad tie kalneliai ir valgyt trukdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 23, 21:01)
As isivaizduoju, kad tie kalneliai ir valgyt trukdo  doh.gif

Dabar jau pripratau, bet pradzioj galvojau issilupsiu juos, daktare dar sake tipo visi labai greit pripranta, galvojau o as ne visi lotuliukas.gif
Atsakyti

man tai netrukdo, tik labai keistas jausmas. atrodo kad as valgau dirbtiniais dantimis, toks plastmases pojutis visoje burnoje
Atsakyti

Ir man netrukdo, tip per juos negaliu pilnai dantu sukast, tai jauciuos kaip nepilnavertiskai kramtydama. Bert jau baigiu iprast.
Atsakyti

Na trukdo šiek tiek, bet poto nežinau, ar apsipranti, ar jie pasilygina..
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 23, 10:50)
O dar norejau pklausti tu, kurioms slifavo dantis - ar tai skausminga procedura? Nes as pvz isivaizduoju, kad slifuoti gyva danti, tai yra tas pats kas grezti danti be nuskausminimo - pasizeidzia tas virsutinis sluoksnis ir gali alpinet is skausmo  g.gif  ar cia nuskausmina kai slifuoja? Ir ta slifavima pati ortodonte atlieka, ar siuncia kur nors? Nes ziuriu, kad mano iltys kai buvo uzlipusios i virsu, tai as su jom nieko nekasdavau ir jos tokios ilgos ir smailos, kad slifuoti tikrai reikes, nes kai nusileis, tai busiu kaip vampyras biggrin.gif

Man ne per seniausiai slifavoapatinius dantis tai tikrai neskaudejo,ir kvapo jokio nebuvo ax.gif
As uz savo vizitus moku ne daugiau 100.Pacioj pradzioj ir 200lt esu mokejus,bet dabar daznai 20-40-60 sumoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 23, 18:44)
Man atrodo, kad damon nemaiso su paprastais metaliniais, tai apacioj tikriausiai irgi bus damon pas tave smile.gif O kas cia per damon 4, kazkas naujo? Zinau tik, kad damon 3 yra su ta keramikine plokstele smile.gif

hm, susimaišiau visiškai - Damon 3 turėjo būt ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2010 11 23, 15:47)
Daugokai kazkaip.  g.gif  O kurioj tu cia klinikoj lankaisi? Gal ir buvai rasius kazkur,bet nepamenu...  ax.gif

As gydausi Lazerines odontologijos centre Kaune.
Papildyta:
QUOTE(tuke @ 2010 11 23, 15:56)
Na žiūriu labai jau visos skirtingai mokam, aišku viskas priklauso nuo to ka daro, bet kaip minėjo viena iš jusu uz du lanko pakeitimus man apie 240 gaunasi, o už vieno virš 100 sumoku. Bet kai pažiūriu kiek kitos mokate doh.gif , suprantu kad visai neblogai dar man rolleyes.gif

(Labai jau ydomu, ka už 400-500 šimtus padaro, negi tik lankus pakeičia blink.gif )

Lanku keitimas asmeniskai man kainuoja 300lt. Jeigu dar papildomai i burna ko prideda, tai ir susidare praejusi karta 400lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jaguarka @ 2010 11 23, 21:15)
hm, susimaišiau visiškai - Damon 3 turėjo būt ten  smile.gif

As irgi Damon 3 nesioju, bet kiek girdejau, tai beligaturiniu breketu su kitom rusim nemaiso g.gif
Atsakyti
O kam reikia keisti tuos lankus?
Atsakyti
Kad tiesintu dantis biggrin.gif Kuo toliau tuo mazesnius juos deda,kad sustatyt dantis i taisyklingas vietas mirksiukas.gif O kaip manet kokiu principu veikia breketai? biggrin.gif
Atsakyti