Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

As ir prisidedu prie svekinimu tiek Aistuliai tiek Mildutei 4u.gif
Atsakyti
niu ir begat! biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif nebespeju is temos i tema:D

QUOTE(ajaja @ 2010 11 17, 23:15)
prisiruosiau apziureti naujas nuotraukeles albumely smile.gif

smilsee- nesuprantu kur cia tavo nuvaziaves sakandis? man lyg viskas ok atrodo  g.gif

beprotiskai fantastiska- pokyciai nerealus smile.gif is priekio visai kitas vaizdas, atrodo kito zmogaus dantukai. o ten kur 10men labai neryski nuotrauka, bet atrodo ir apacia visai jau tiesi?!  blink.gif

tac tic
- nufotkink dabar kaip is desinio sono atrodo, tokia nuotrauka kaip pirma diena idejus esu, idomu kaip ten pasikeitimai

Tinar- labai idomiai isplete tau lanka, tokie tarpukai, pas mane irgi buvo, bet man atrodo nelabai iziurimi, nors nefotkinau, tai nzn. as irgi tokia gumine grandinele nesioju smile.gif

pas Mildute ryskiai pirmukai viens nuo kito nulipe per 1 menesi thumbup.gif

Bon Bon
, man tai is pradziu atrode tavo kaire puse ideali, o db kai ziuri po menesio, matai, kad dar graziau smile.gif

Waddiwasi, pas tave tik iltukes nuleis zemyn ir vsio. ale kaip idomiai prikabino vielute uz papildomu visokiu kabliuku, aisku iskart negali bendros vielos per breketa verti, turi po truputi nuleisti

Vertejaxxx, dantukai padaro toki "pikta" ispudi. taip simetriskai pasvire, ypac apacioj. pirmukai ir antrukai tiesuciai, o iltys vienodai pasvire. Man tavo dantuku forma labai grazi, manau virsus labai greitai i lanka sustos, po kokiu 3 men jau bus grozis. ir tikrai nera taip baisu kaip tu ten jau pasakojai "silpnu nervu tipo neziurekit", as isvis galvoju,kad tau kalbant ar kukliai sypsantis nelabai matosi tas kreivumas, nes sonuose lupos uzdengia.
Papildyta:
o to nuvaziavusio centro tai net nepastebejau kol tu nepasakei  blush2.gif  nieko tokio, istaisys. pas mano seseri tiesus dantys, bet centras irgi visai nuvaziaves del to, kad mokykloj viena ketvirtuka pasalino. bet visai i akis nekrenta.

antram puslapy yra naujesnios ft;) ten jau buvo tie tarpai pas mane kokiu 6menesiuku:)
jau uzdarinejo..ir dabar su gelezine grandinele esu;)

o tau dejo tokius ragus?man dar matyt i gala traukia ir kelia i virsu soninius dantukus nes gumytes uzkistos uz breketu...tai turiu ir gumytes ir gelezine dar grandine:))pilna burna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 24 lapkričio 2010 - 17:27
ajaja pas tave, tai gražiai jau atrodo šypsna thumbup.gif
idejau foto ir is sono ir is priekio... smile.gif
juda reikaliukai, juda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 24 lapkričio 2010 - 17:32
As jau galvoju kokis gumytes sikart desiu, kazkaip violetines nusidaze man, galvojau apie ruzavas bet jauciu joms ta spats bus biggrin.gif arba arteja kaledos reik raudona zalia raudona zalia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 11 24, 19:29)
ajaja pas tave, tai gražiai jau atrodo šypsna  thumbup.gif
idejau foto ir is sono ir is priekio...  smile.gif
juda reikaliukai, juda  blush2.gif

suuuper 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 15:31)
As jau galvoju kokis gumytes sikart desiu, kazkaip violetines nusidaze man, galvojau apie ruzavas bet jauciu joms ta spats bus biggrin.gif arba arteja kaledos reik raudona zalia raudona zalia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai deciaus raudona melyna biggrin.gif gal ir prireiks man, viliuosi, kad gruodi des apacia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 19:31)
As jau galvoju kokis gumytes sikart desiu, kazkaip violetines nusidaze man, galvojau apie ruzavas bet jauciu joms ta spats bus biggrin.gif arba arteja kaledos reik raudona zalia raudona zalia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif newyear.gif zinoma o ko jau ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 11 24, 18:33)
as tai deciaus raudona melyna  biggrin.gif gal ir prireiks man, viliuosi, kad gruodi des apacia  blush2.gif

Turejau melyna biggrin.gif galvoju gal reik raudonas, maciau mergina kazkada su raudonom graziai atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 19:31)

O as sugalvojau, kad kai man uzdes apacia, desiuos ruzavas gumytes. Nesvarbu, kad pas mane virsuj keramika, bet man visai graziai atrodo, uzmaciau Shin albume biggrin.gif Dekis ruzavas!!! thumbup.gif Sunshine rase, kad jai ruzavos nenusidazydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 24, 18:52)
O as sugalvojau, kad kai man uzdes apacia, desiuos ruzavas gumytes. Nesvarbu, kad pas mane virsuj keramika, bet man visai graziai atrodo, uzmaciau Shin albume biggrin.gif Dekis ruzavas!!!  thumbup.gif  Sunshine rase, kad jai ruzavos nenusidazydavo smile.gif

Mano drauge ir uz ruzava, jau senai praso kad ruzavas deciaus lotuliukas.gif ziuresi kokios spalvos tos ruzavos jei tamsiai tai viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 24 lapkričio 2010 - 17:58
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 24, 11:42)
Na ilgokai sakyčiau nešiojote  ax.gif

Taip išėjo, kad apačią uždėjo po gerų metų, nes 6 krūminiam reikėjo kanalus susigydyti.
O be to turbūt įtakos turi mano amžius (34 metai) smile.gif
Gydytoja neprognozavo, o aš neklausinėjau, kiek reiks nešiot, man tai buvo nesvarbu.
Galvoju, kad apie 3 metus ir išeis, na gal dar plius pusmetis, bet aš kantri thumbup.gif
Be to dantys jau tiesūs, vienas apatinis dar truputį persisukęs, bet jau nebedaug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 16:31)

dekis geltona zalia raudona lithuania.gif

QUOTE(Abai @ 2010 11 24, 17:22)
Taip išėjo, kad apačią uždėjo po gerų metų, nes 6 krūminiam reikėjo kanalus susigydyti.
O be to turbūt įtakos turi mano amžius (34 metai)  smile.gif
Gydytoja neprognozavo, o aš neklausinėjau, kiek reiks nešiot, man tai buvo nesvarbu.
Galvoju, kad apie 3 metus ir išeis, na gal dar plius pusmetis, bet aš kantri  thumbup.gif
Be to dantys jau tiesūs, vienas apatinis dar truputį persisukęs, bet jau nebedaug  thumbup.gif

gal nori parodyti mums savo dantukus? smile.gif
o kanalus reikejo gydyti ar pergydyti? nes man nuemus breketus reikes kelis pergydyti, tai dairausi kur ir kas ax.gif
Atsakyti