As ir prisidedu prie svekinimu tiek Aistuliai tiek Mildutei
niu ir begat!
nebespeju is temos i tema:D
antram puslapy yra naujesnios ft;) ten jau buvo tie tarpai pas mane kokiu 6menesiuku:)
jau uzdarinejo..ir dabar su gelezine grandinele esu;)
o tau dejo tokius ragus?man dar matyt i gala traukia ir kelia i virsu soninius dantukus nes gumytes uzkistos uz breketu...tai turiu ir gumytes ir gelezine dar grandine:))pilna burna
QUOTE(ajaja @ 2010 11 17, 23:15)
prisiruosiau apziureti naujas nuotraukeles albumely 
smilsee- nesuprantu kur cia tavo nuvaziaves sakandis? man lyg viskas ok atrodo
beprotiskai fantastiska- pokyciai nerealus
is priekio visai kitas vaizdas, atrodo kito zmogaus dantukai. o ten kur 10men labai neryski nuotrauka, bet atrodo ir apacia visai jau tiesi?!
tac tic- nufotkink dabar kaip is desinio sono atrodo, tokia nuotrauka kaip pirma diena idejus esu, idomu kaip ten pasikeitimai
Tinar- labai idomiai isplete tau lanka, tokie tarpukai, pas mane irgi buvo, bet man atrodo nelabai iziurimi, nors nefotkinau, tai nzn. as irgi tokia gumine grandinele nesioju
pas Mildute ryskiai pirmukai viens nuo kito nulipe per 1 menesi
Bon Bon, man tai is pradziu atrode tavo kaire puse ideali, o db kai ziuri po menesio, matai, kad dar graziau
Waddiwasi, pas tave tik iltukes nuleis zemyn ir vsio. ale kaip idomiai prikabino vielute uz papildomu visokiu kabliuku, aisku iskart negali bendros vielos per breketa verti, turi po truputi nuleisti
Vertejaxxx, dantukai padaro toki "pikta" ispudi. taip simetriskai pasvire, ypac apacioj. pirmukai ir antrukai tiesuciai, o iltys vienodai pasvire. Man tavo dantuku forma labai grazi, manau virsus labai greitai i lanka sustos, po kokiu 3 men jau bus grozis. ir tikrai nera taip baisu kaip tu ten jau pasakojai "silpnu nervu tipo neziurekit", as isvis galvoju,kad tau kalbant ar kukliai sypsantis nelabai matosi tas kreivumas, nes sonuose lupos uzdengia.
Papildyta:
o to nuvaziavusio centro tai net nepastebejau kol tu nepasakei
nieko tokio, istaisys. pas mano seseri tiesus dantys, bet centras irgi visai nuvaziaves del to, kad mokykloj viena ketvirtuka pasalino. bet visai i akis nekrenta.
smilsee- nesuprantu kur cia tavo nuvaziaves sakandis? man lyg viskas ok atrodo
beprotiskai fantastiska- pokyciai nerealus
tac tic- nufotkink dabar kaip is desinio sono atrodo, tokia nuotrauka kaip pirma diena idejus esu, idomu kaip ten pasikeitimai
Tinar- labai idomiai isplete tau lanka, tokie tarpukai, pas mane irgi buvo, bet man atrodo nelabai iziurimi, nors nefotkinau, tai nzn. as irgi tokia gumine grandinele nesioju
pas Mildute ryskiai pirmukai viens nuo kito nulipe per 1 menesi
Bon Bon, man tai is pradziu atrode tavo kaire puse ideali, o db kai ziuri po menesio, matai, kad dar graziau
Waddiwasi, pas tave tik iltukes nuleis zemyn ir vsio. ale kaip idomiai prikabino vielute uz papildomu visokiu kabliuku, aisku iskart negali bendros vielos per breketa verti, turi po truputi nuleisti
Vertejaxxx, dantukai padaro toki "pikta" ispudi. taip simetriskai pasvire, ypac apacioj. pirmukai ir antrukai tiesuciai, o iltys vienodai pasvire. Man tavo dantuku forma labai grazi, manau virsus labai greitai i lanka sustos, po kokiu 3 men jau bus grozis. ir tikrai nera taip baisu kaip tu ten jau pasakojai "silpnu nervu tipo neziurekit", as isvis galvoju,kad tau kalbant ar kukliai sypsantis nelabai matosi tas kreivumas, nes sonuose lupos uzdengia.
Papildyta:
o to nuvaziavusio centro tai net nepastebejau kol tu nepasakei
antram puslapy yra naujesnios ft;) ten jau buvo tie tarpai pas mane kokiu 6menesiuku:)
jau uzdarinejo..ir dabar su gelezine grandinele esu;)
o tau dejo tokius ragus?man dar matyt i gala traukia ir kelia i virsu soninius dantukus nes gumytes uzkistos uz breketu...tai turiu ir gumytes ir gelezine dar grandine:))pilna burna
ajaja pas tave, tai gražiai jau atrodo šypsna
idejau foto ir is sono ir is priekio...
juda reikaliukai, juda
juda reikaliukai, juda
As jau galvoju kokis gumytes sikart desiu, kazkaip violetines nusidaze man, galvojau apie ruzavas bet jauciu joms ta spats bus
arba arteja kaledos reik raudona zalia raudona zalia
QUOTE(TacTic @ 2010 11 24, 19:29)
ajaja pas tave, tai gražiai jau atrodo šypsna
juda reikaliukai, juda
juda reikaliukai, juda
suuuper
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 15:31)
As jau galvoju kokis gumytes sikart desiu, kazkaip violetines nusidaze man, galvojau apie ruzavas bet jauciu joms ta spats bus

as tai deciaus raudona melyna
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 19:31)

QUOTE(TacTic @ 2010 11 24, 18:33)
as tai deciaus raudona melyna
gal ir prireiks man, viliuosi, kad gruodi des apacia 
Turejau melyna
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 19:31)

O as sugalvojau, kad kai man uzdes apacia, desiuos ruzavas gumytes. Nesvarbu, kad pas mane virsuj keramika, bet man visai graziai atrodo, uzmaciau Shin albume
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 24, 18:52)
O as sugalvojau, kad kai man uzdes apacia, desiuos ruzavas gumytes. Nesvarbu, kad pas mane virsuj keramika, bet man visai graziai atrodo, uzmaciau Shin albume
Dekis ruzavas!!!
Sunshine rase, kad jai ruzavos nenusidazydavo 
Mano drauge ir uz ruzava, jau senai praso kad ruzavas deciaus
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 24, 11:42)
Taip išėjo, kad apačią uždėjo po gerų metų, nes 6 krūminiam reikėjo kanalus susigydyti.
O be to turbūt įtakos turi mano amžius (34 metai)
Gydytoja neprognozavo, o aš neklausinėjau, kiek reiks nešiot, man tai buvo nesvarbu.
Galvoju, kad apie 3 metus ir išeis, na gal dar plius pusmetis, bet aš kantri
Be to dantys jau tiesūs, vienas apatinis dar truputį persisukęs, bet jau nebedaug
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 24, 16:31)

dekis geltona zalia raudona
QUOTE(Abai @ 2010 11 24, 17:22)
Taip išėjo, kad apačią uždėjo po gerų metų, nes 6 krūminiam reikėjo kanalus susigydyti.
Gydytoja neprognozavo, o aš neklausinėjau, kiek reiks nešiot, man tai buvo nesvarbu.
Be to dantys jau tiesūs, vienas apatinis dar truputį persisukęs, bet jau nebedaug
gal nori parodyti mums savo dantukus?
o kanalus reikejo gydyti ar pergydyti? nes man nuemus breketus reikes kelis pergydyti, tai dairausi kur ir kas