Aš tai elastikus po nakties mečiau velniop - kol nepraeis tas skausmas po paveržimo nenešiosiu dienom, nakčiai gal kaip nors... nes žiauriai skauda
Žinau, kad Kaune yra kažkuriose vaistinėse... O šiaip, aistulia, pasiskambink ortodontei, kad vaško reikia...
Mane tai jau švelniai tariant užkniso tas gomurinis lankas, plokštelė. Breketai irgi pradėjo nesveikai drąskyt, man atrodo, kad vieną breketą turės perklijuot, nes žemiau už dantį atsidūrė kažkaip.;o
kitą ketvirtadienį važiuoju pas Damušienę, žiūrėsiu ką darys...
Mane tai jau švelniai tariant užkniso tas gomurinis lankas, plokštelė. Breketai irgi pradėjo nesveikai drąskyt, man atrodo, kad vieną breketą turės perklijuot, nes žemiau už dantį atsidūrė kažkaip.;o
kitą ketvirtadienį važiuoju pas Damušienę, žiūrėsiu ką darys...
QUOTE(Džinga @ 2010 11 25, 11:32)
Žinau, kad Kaune yra kažkuriose vaistinėse... O šiaip, aistulia, pasiskambink ortodontei, kad vaško reikia...
ką aš jai skambinsiu, kai antradienį ji tik VIC bus
Oi mergaites, jus kaip pasnekat apie tuos skausmus, o as jums paydziu
Nu gal ir trenka, bet mano giliu isitikinim tas skausmas byloja apie dantuku judejima. Labai laukiu vizito (kuris tik sausio gale), kad man ten ka padarytu.
Paprasiau seses, kad is UK atvestu man siulu su pakietintais galais, o ji man aiskina, kad su paprastais geriausia
Paprasiau seses, kad is UK atvestu man siulu su pakietintais galais, o ji man aiskina, kad su paprastais geriausia
QUOTE(Esha @ 2010 11 25, 12:04)
Oi mergaites, jus kaip pasnekat apie tuos skausmus, o as jums paydziu
Nu gal ir trenka, bet mano giliu isitikinim tas skausmas byloja apie dantuku judejima. Labai laukiu vizito (kuris tik sausio gale), kad man ten ka padarytu.
dėl skausmo, tai mane irgi erzina, kad man nieko neskauda..tai taip ir atrodo, kad nieks nevyksta..
Idejau nuotrauka i fotki
Norejau paklausti ar man cia tik taip atrodo ar mano apatiniai breketai kitokie nei visu
ir niekaip neisikertu kodel
O jums kaip atrodo?
Norejau paklausti ar man cia tik taip atrodo ar mano apatiniai breketai kitokie nei visu
QUOTE(Mildutė @ 2010 11 25, 11:24)
Idejau nuotrauka i fotki
ir niekaip neisikertu kodel
O jums kaip atrodo?
Tikrai kitokie..
QUOTE(blondie* @ 2010 11 25, 12:10)
Ir as galvoju kodel jie kitokie
pas mane yra nuzemejes virsutinis zandikaulis ir yra problemu su galiniais dantim - vienoj pusej šeštukas yra mazai islindes (ten fotkej matos is desines puses, ant to danties ragiukas), o va septintas buvo is pradziu pusiau islindes, o dabar skauda dantenas ir beveik visas kramtomasis pavirsius islindes, taciau is gomurio puses ji gaubia dantenos.. tai db manau, kad mano jo viso tikrai tiek neiskels, tai sakau, kazin ar yra toks dalykas, kaip dantenu 'apipjaustymas'?
lazeriu dantenas gali apipjaustyti.
QUOTE(Esha @ 2010 11 25, 10:04)
as tai ipratau su tuo pakietintu siulu tai db neisivaizduoju kiek uztrukciau su paprastu. beje nebutinai is UK, yra ir lietuvoj vaistinese pirkti Oral-B superfloss, ten net ant pokelio parasyta, kad tinka breketininkams
QUOTE(TacTic @ 2010 11 25, 11:37)
tai db manau, kad mano jo viso tikrai tiek neiskels, tai sakau, kazin ar yra toks dalykas, kaip dantenu 'apipjaustymas'?

taip, yra toks dalykas, pjausto dantenas, sako, kad nera sudetinga procedura. man atrodo Svajaaa galvojo kazkada truputi nupjauti dantenos, bet gal apsigalvojo. ir Kavytei man atrodo pjove dantena, bet ji cia nebeuzsuka, atsimenu sake buvo daug kraujo..
QUOTE(blondie* @ 2010 11 24, 15:08)
QUOTE(ajaja @ 2010 11 24, 15:21)
tie smart clip clarity yra beligatiuriniai, tai galbut cia ir yra damon atmaina.
o kad pamatyti kaip atrodo, iveskit i google smart clip clarity braces ir suras paveiksliuku
o kad pamatyti kaip atrodo, iveskit i google smart clip clarity braces ir suras paveiksliuku
Va būtent, todėl ir klausiu. Ortodontė taip pasakė Smart Clipai, o sistema Damon