Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 28, 02:11)
manau, kad geras, tačiau konservatyvių pažiūrų, jei nori metalinių breketų tai šaunu, bet jei kitokių, tai greičiausiai, kad tuo neapsiims ir teks ieškotis kito daktaro. Šiaip labai maloniai bendraujantis. Mielai būčiau pas jį lankiusis.

Jis deda visokius tiek metalą tiek safyrą ir pan. Bet nelabai radau apie jį atsiliepimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 29, 22:46)
Kaip zasiukai rysim gabalais  lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu pasiimsim pavyzdziu katalogus ir viskas normaliai  lotuliukas.gif  manau jos pacios nores valgyt visa diena dirbusios  lotuliukas.gif

Ziures i musu lasinius ir varvins seile lotuliukas.gif
Atsakyti
Emuk, tai kad man pamokos 15val baigias, traukiniu būnu apie penktą kažkur ar puse šešių ir ji ten neturėjo tokiu metu laisvo laiko. Aš visad pas ją ketvirtadieniais popiet/vakarais važiuoju, nes pirmadienį svarbesnė pamoka vakare yra.
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 29, 17:29)
eisiu pas D. Smailienę, mačiau sąrašiuke kad kažkas pas ją gydėsi ir neradau jokių neigiamų atsiliepimų apie ją....dar chirurgas rekomendavo A. Gaigytę ir A. Vasiliauską, gal yra kokių nuomonių apie juos?
Na o dėl kantrybės tai ne marios pas mane, bet kad tokioj situacijoj nenorėčiau skubėti, o geriau 9 kartus pamatuoti ir poto pasipuošti breketais smile.gif

As kai praejusi karta buvau pas savo ortodonte, tai ji su kita kolege kalbejo apie kazkokia Gaidyte. Viena mergina nuo 12m nesioja breketus. Dabar jai 19m, o po 7m breketu nesiojimo dar net ne visi dantys lanke stovi... Tai jos svarste, kaip galima sitaip aplaidziai zmogu gydyti... Negarantuoju, kad cia tikrai ta pati ortodonte, kuria rekomendavo tau, bet turek omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2010 11 29, 22:15)
Emuk, tai kad man pamokos 15val baigias, traukiniu būnu apie penktą kažkur ar puse šešių ir ji ten neturėjo tokiu metu laisvo laiko. Aš visad pas ją ketvirtadieniais popiet/vakarais važiuoju, nes pirmadienį svarbesnė pamoka vakare yra.

Aaaa as ir kazkaip jau antra kart einu ketvirtadieni, nes paskutine diena univere savaiteje tai geriausia man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 29, 22:12)
Ziures i musu lasinius ir varvins seile  lotuliukas.gif

Ana kart kai dejo man apacia, tai kai galva pakreipus gaunas tiesiai prie dakatres pilvo, tai girdziu tik gurrr :DDD
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 29, 23:35)
Ana kart kai dejo man apacia, tai kai galva pakreipus gaunas tiesiai prie dakatres pilvo, tai girdziu tik gurrr :DDD

Nu va matai, tiek daktare dirba, kad net pavalgyt kada neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 29, 22:43)
Nu va matai, tiek daktare dirba, kad net pavalgyt kada neturi  lotuliukas.gif

Nu todel ir sakau atsinesk pavalgyt kad ju neerzintum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 29, 23:46)
Nu todel ir sakau atsinesk pavalgyt kad ju neerzintum  lotuliukas.gif

Pavaisinsiu visa kolektyva lasiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 29, 22:51)
Pavaisinsiu visa kolektyva lasiniais  lotuliukas.gif

Agurkeliu su cesnakiuku nepamirsk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 29, 23:56)
Agurkeliu su cesnakiuku nepamirsk  thumbup.gif

Ir giros namines lotuliukas.gif
Man atrodo, kad prisidirbsim uz poster_offtopic.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 29, 21:29)
As kai praejusi karta buvau pas savo ortodonte, tai ji su kita kolege kalbejo apie kazkokia Gaidyte. Viena mergina nuo 12m nesioja breketus. Dabar jai 19m, o po 7m breketu nesiojimo dar net ne visi dantys lanke stovi... Tai jos svarste, kaip galima sitaip aplaidziai zmogu gydyti... Negarantuoju, kad cia tikrai ta pati ortodonte, kuria rekomendavo tau, bet turek omeny  smile.gif

Mano giminaitė pas ją jau 5m su viršum nešioja breketus blink.gif
Atsakyti
Siaube! O dar man ta Gaidyte rekomendavo viena pazystama odontologe...
Atsakyti