Įkraunama...
Įkraunama...

Schemos

Man cia panasu i zguta,tik nunertos atskiros dalys ir sujungtos
Atsakyti
gal kam pravers ax.gif

user posted image

user posted image

nenoriu labai sumažint,kad po to nesimatytų nieko blush2.gif
Atsakyti
Gal mergaitės kas padėtų, bet panašaus dalyko schemutę matėte, nu nerandu aš unsure.gif , o taip noriu, tokia graži apyrankė

user posted image
Atsakyti
Gal zinot kur gauti verimo schemuciu tokiu ploksciu kaip paveikslai, kokiai vazelei apvynioti ar pan ?
Atsakyti
[quote=Saulyte DD,2011 01 27, 17:47]
Gal mergaitės kas padėtų, bet panašaus dalyko schemutę matėte, nu nerandu aš unsure.gif , o taip noriu, tokia graži apyrankė

cia siuvineta,manau,kad autores kuryba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2011 01 27, 19:47)

user posted image

Va cia kaip tokios darosi

http://www.liveinter.../post131410637/
Papildyta:
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 27, 22:45)
Gal zinot kur gauti verimo schemuciu tokiu ploksciu kaip paveikslai, kokiai vazelei apvynioti ar pan ?

imesk pavyzdeliu smile.gif
Atsakyti
Gal kas užmatėt kur, ar savo lobynuose gal turit kokių nors angeliukų verimo schemą? ax.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas turit kokių Velykoms tinkančių schemų, kaip su karoliukais apverti kiaušinius ar pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 03 24, 16:49)
Gal kas užmatėt kur, ar savo lobynuose gal turit kokių nors angeliukų verimo schemą?  ax.gif Būčiau dėkinga 4u.gif

stai prasom

http://www.veltinis....pter.php?ch=565
Atsakyti
Sveikos, auksarankes. 4u.gif 4u.gif Labai noriu sumeistrauti sau diržą, bet ne randu "lengvesnio" rašto verysad.gif Žgutas butu per sunkus, bet norisi kažko ažurinio. Gal suprasit, apie ką aš čią svajoju ax.gif
Atsakyti
labai man tos shemos nesuprantamos:D
Atsakyti
QUOTE(Jurrrgita19 @ 2011 08 13, 13:23)
labai man tos shemos nesuprantamos:D

Kurios būtent? smile.gif Ar bent jau bandei jas suprasti? mirksiukas.gif
Atsakyti