na manau cia dar priklauso ir nuo kirpejos,kaip atsakingai ja daro... man lb kruopsciai ja dare,visu tu "spilkuciu" negailejo,tikrai daug ju buvo privaryta,kai reikejo issiimineti tai galvojau: nu gal jau paskutine

O sakykit, nesimate tu spilku ''plika akim''? Nes esu macius panasia sukuosena, kur tos spilkos rekte reke: ''Mes cia!''
Vaizdas tikrai nekoks buvo...

QUOTE(zhulikele @ 2011 01 17, 13:01)
jums ji lb tiko prie veido bruozu, o ir atlikta lb kruopsciai, bet ne mano skonio

liekna,kažin kaip nugaroje atrodo?
labai gražiai atrodo iš priekio
įdomu kaip iš nugaros
įsivaizduoju šią šukuoseną ir graikiško stiliaus suknelę

įsivaizduoju šią šukuoseną ir graikiško stiliaus suknelę

Sakykit, mergaitės, kurios čia renkatės vestuvinę šukuoseną - Jūs tiesiog nešėtės savo norimos šukuosenos spalvotą nuotrauką pas kirpėją, ar kaip kitaip jai aiškinote, ko norite?

Is nugaros nerandu, bet taip atrodo is kito sono:

QUOTE(Fei @ 2011 01 17, 20:10)
Sakykit, mergaitės, kurios čia renkatės vestuvinę šukuoseną - Jūs tiesiog nešėtės savo norimos šukuosenos spalvotą nuotrauką pas kirpėją, ar kaip kitaip jai aiškinote, ko norite? 

As nusiunciau i emeila tokia kokios noriu foto

QUOTE(Fei @ 2011 01 17, 22:10)

Aš nešiausi keletą spalvotų variantų atsispauzdinus, kad būtų aikšku ko ir kaip noriu

Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2011 01 17, 22:20)
man truktų šiek tiek tvarkos joje..

QUOTE(Benice @ 2011 01 07, 01:18)
Šukuosena jėginė