Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 18

na manau cia dar priklauso ir nuo kirpejos,kaip atsakingai ja daro... man lb kruopsciai ja dare,visu tu "spilkuciu" negailejo,tikrai daug ju buvo privaryta,kai reikejo issiimineti tai galvojau: nu gal jau paskutine lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykit, nesimate tu spilku ''plika akim''? Nes esu macius panasia sukuosena, kur tos spilkos rekte reke: ''Mes cia!'' lotuliukas.gif Vaizdas tikrai nekoks buvo...
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2011 01 17, 13:01)

jums ji lb tiko prie veido bruozu, o ir atlikta lb kruopsciai, bet ne mano skonio unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
liekna,kažin kaip nugaroje atrodo?
Atsakyti
labai gražiai atrodo iš priekio thumbup.gif įdomu kaip iš nugaros g.gif g.gif
įsivaizduoju šią šukuoseną ir graikiško stiliaus suknelę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 08, 12:35)
Man sitos labai patinka 4u.gif
kaip grazu

SITA tikrai labai daili thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, mergaitės, kurios čia renkatės vestuvinę šukuoseną - Jūs tiesiog nešėtės savo norimos šukuosenos spalvotą nuotrauką pas kirpėją, ar kaip kitaip jai aiškinote, ko norite? g.gif
Atsakyti
Is nugaros nerandu, bet taip atrodo is kito sono:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 17, 20:10)
Sakykit, mergaitės, kurios čia renkatės vestuvinę šukuoseną - Jūs tiesiog nešėtės savo norimos šukuosenos spalvotą nuotrauką pas kirpėją, ar kaip kitaip jai aiškinote, ko norite?  g.gif

As nusiunciau i emeila tokia kokios noriu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 17, 22:10)
Sakykit, mergaitės, kurios čia renkatės vestuvinę šukuoseną - Jūs tiesiog nešėtės savo norimos šukuosenos spalvotą nuotrauką pas kirpėją, ar kaip kitaip jai aiškinote, ko norite?  g.gif

Aš nešiausi keletą spalvotų variantų atsispauzdinus, kad būtų aikšku ko ir kaip noriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2011 01 17, 22:20)
Is nugaros nerandu, bet taip atrodo is kito sono:
user posted image

man truktų šiek tiek tvarkos joje.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 01 07, 01:18)
Atgaivinkime temą, įdedu internetinių pavyzdėlių, kurių šioje temoje nesu mačius:
user posted image

Šukuosena jėginė thumbup.gif , bet man atrodo, kad ant tamsių plaukų taip gražiai neatrodytų g.gif
Atsakyti