Ak man CP atliko..seip viskas lyg ir ciki, bet..kai kurios seseles, o jos keicias kasdien juk, pasiziuri geriau jei ka duosi, MB nunese po saldzia dovanele.. o apie vaiku skyriu, ne pacias gydtojas, o tos kurios priziuri leliukus, kur jie guli, as patylesiu, dauguma labai nemalonios, ko klausiau nepadejo, ir nepatare, zodziu buvo pas mane biski situacija, kad negalejau is lovos islipt..bet joms buvo neidomu, jokios uzuojautos, ir pagalbos, kai paprasiau kad leliai dar biski pabutu pas jas..ten kur ir visi leliai guli.. cia as taip trumpai.. geresnes irghi, kai gauna ka nors..

O naktinukus bent jau CP duoda, nors as ir savo turejau, bet..ju jiems patogesni daryt opracija.. visas tases as turejau su savimi, o leliu tase atveze kita diena..

del mokejimo gydytojui uz gimdyma, mano daug draugiu nedave ne lito, ir viskas tas pats, ar moki ar nemoki

be to apie tokias sumas kaip tukstanciais, mano nuomone labaI NEGERAI, todel kad pacios silepinat gydytojus, o juk ne visos gali sau sitiek daug leist..

Vienu zodziu, kaip ir visur, duodi- gerai, neduodi..visaip, bet ne visai ir blogai..