Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Aušružė @ 2011 01 07, 14:34)
Uzduosiu gan kvaila klausima, bet cia mane taip ismuse is veziu blush2.gif

o gimdyklos AK vienvietes?

girdejau komentara, kad tik "po blatu" vienvietes?kazkaip nesinoretu gimdyti salia smirinejant kitos gimdyves vyrui schmoll.gif

vienvietės..tik yra kelios, sujungtos, t.y. iš vienos gimdyklos galima pereit į kitą per duris, bet jos tikrai nėra dvivietės..gal aiškiai parašiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušružė @ 2011 01 07, 16:34)
Uzduosiu gan kvaila klausima, bet cia mane taip ismuse is veziu blush2.gif

o gimdyklos AK vienvietes?

girdejau komentara, kad tik "po blatu" vienvietes?kazkaip nesinoretu gimdyti salia smirinejant kitos gimdyves vyrui schmoll.gif

Vienvietes gimdyklos, yra tik tokios slankiojancios durys, uz ju stalas kur ten daktarai kazka raso jei reikia ir uz to kabinetuko taip pat yra tokios slankiojancios durys ir ten kita gimdymo palata. Galima pereiti is vienos i kita, bet siaip tos durys yra uztrauktos (jei taip galima pasakyti) ir daktare ieidineja pro normalias duris savaime aisku;)
Atsakyti
Ak man CP atliko..seip viskas lyg ir ciki, bet..kai kurios seseles, o jos keicias kasdien juk, pasiziuri geriau jei ka duosi, MB nunese po saldzia dovanele.. o apie vaiku skyriu, ne pacias gydtojas, o tos kurios priziuri leliukus, kur jie guli, as patylesiu, dauguma labai nemalonios, ko klausiau nepadejo, ir nepatare, zodziu buvo pas mane biski situacija, kad negalejau is lovos islipt..bet joms buvo neidomu, jokios uzuojautos, ir pagalbos, kai paprasiau kad leliai dar biski pabutu pas jas..ten kur ir visi leliai guli.. cia as taip trumpai.. geresnes irghi, kai gauna ka nors.. doh.gif

O naktinukus bent jau CP duoda, nors as ir savo turejau, bet..ju jiems patogesni daryt opracija.. visas tases as turejau su savimi, o leliu tase atveze kita diena.. smile.gif

del mokejimo gydytojui uz gimdyma, mano daug draugiu nedave ne lito, ir viskas tas pats, ar moki ar nemoki wink.gif be to apie tokias sumas kaip tukstanciais, mano nuomone labaI NEGERAI, todel kad pacios silepinat gydytojus, o juk ne visos gali sau sitiek daug leist.. smile.gif

Vienu zodziu, kaip ir visur, duodi- gerai, neduodi..visaip, bet ne visai ir blogai.. smile.gif
Atsakyti
[quote=Akutee,2011 01 07, 20:08]
Ak man CP atliko..seip viskas lyg ir ciki, bet..kai kurios seseles, o jos keicias kasdien juk, pasiziuri geriau jei ka duosi, MB nunese po saldzia dovanele.. o apie vaiku skyriu, ne pacias gydtojas, o tos kurios priziuri leliukus, kur jie guli, as patylesiu, dauguma labai nemalonios, ko klausiau nepadejo, ir nepatare, zodziu buvo pas mane biski situacija, kad negalejau is lovos islipt..bet joms buvo neidomu, jokios uzuojautos, ir pagalbos, kai paprasiau kad leliai dar biski pabutu pas jas..ten kur ir visi leliai guli.. cia as taip trumpai.. geresnes irghi, kai gauna ka nors.. doh.gif

Pasaulis keiciasi,bet AK naujagimiu skyriaus personalas nesikeicia verysad.gif .Kai pries 7 metus gimdziau ,buvo lygiai tas pats.
Atsakyti

Pasaulis keiciasi,bet AK naujagimiu skyriaus personalas nesikeicia verysad.gif .Kai pries 7 metus gimdziau ,buvo lygiai tas pats.
[/quote]

Pritariu, ten tikrai raganos kazkokios dirba, na bent man teko susidurti tik su tokiom, gal buna ir geresniu, tik man nepasitaike.. g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .As ir pagimdziau niekam nieko nedavusi smile.gif ,nors turejau su savimi pasiemusi kaip padeka,ir soldainiu dezuciu,ir kavos,bet nedaviau,kazkaip nebuvo kaip ir kada paduoti biggrin.gif .As ir manau kad ar duosi ar neduosi,o pagimdysi taip pat,nemanau kad kazkas bus geriau,jei duosi pinigu.Na nebent po gimdymo dazniau vizituotu daktaras g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2011 01 05, 14:10)
[size=1]Aš lankausi pas D.Lištvanienę "Maxmedoj" 4u.gif
Ji AK kiek žinau dirba taip pat.

As pas ja ir lankausi maxmedoj.
Atsakyti
Gimdziau Antakalny, viskas super thumbup.gif .Tik kazkuri pamaina turejo sugedusias svarstykles. Kiek vaika dejau, tiek skirtinga svori rode. smile.gif O siaip viskas gerai.
Atsakyti
Sveikos,

o ar tiesa, kad gimdymo metu AK neleidzia gurksnot vandens? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_debeselis @ 2011 01 09, 19:24)
Sveikos,

Man neleido per abu gimdymus. Mat jei prireiktų operacijos, turi būti tuščias skrandis, dėl to neleidžia.
Papildyta:
Prašė, kad negerčiau, bet tik vilgyčiau lūpas.
Atsakyti
QUOTE(mazas_debeselis @ 2011 01 09, 19:24)
Sveikos,

man irgi neleido per abu gimdymus.. schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, o kokios galimybes AK vyrui pasilikti nakciai? Imanoma?
Atsakyti