Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Cansado @ 2010 12 10, 14:59)
Na, reiks pasižiūrėti, kai būsim poliklinikoj..  ax.gif

O per kiek laiko reikia vaikuti uzregistruoti poliklinikoje?
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 11:44)
Tai gal tada geriau kad iki galo apziuretu lialiu,o tada kantriai islaukus lialiaus sugrizimo pas mamce,normaliai isklausineti gyditojo apie lialiu rolleyes.gif .

as irgi taip manau, kad geriau leisti issinesti, kad gydytojai normaliai apziuretu, sutvarkytu, o paskui parsinesti, arba paprasyt, kad atnestu
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 10, 13:20)

Tai kad lyg ir nėra nustatyto laiko, per kurį reikia poliklinikoje užregistruoti. Bet geriausia pranešti grįžus namo, nes tuomet ateina gydytojas aplankyti naujagimio.

QUOTE(NORA* @ 2010 12 10, 14:49)
as irgi taip manau, kad geriau leisti issinesti, kad gydytojai normaliai apziuretu, sutvarkytu, o paskui parsinesti, arba paprasyt, kad atnestu

Tai gydytojas ir neatiduos pusiau apžiūrėto naujagimio, vien tik todėl, kad tėvai nekantrauja. Patikrins normaliai ir tik tada atiduos.
Atsakyti
QUOTE(lialia99 @ 2010 12 10, 15:20)

Antakalnio poliklinikoje uzregistruoja kudiki, kai gauna gimimo liudijima. O ispeti poliklinika, kad tures nauja pacienta, reikia kai tik atvziuosit namo is GN. Taip man paaiskino Antakalnio poliklinikos gydytoja.
Atsakyti
Dar skaiciau sitoje temoje,tik jau is ankciau,vienos mamytes komentarus,kad reikia su savimi paimti misinuka primaitinimui.Jinai rase kad gali lialiui neuztekti mamytes pienuko ir jis bus neramus ir verks verysad.gif, tada reikia damaitinti g.gif.Bet kiek gi tam lialiui pirmom dienom reikia pieniuko,man atrodo kad pilnai turetu uztekti mamuko pieniuko bigsmile.gif.Parasykite kaip ten is tikro ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 16:31)
Dar skaiciau sitoje temoje,tik jau is ankciau,vienos mamytes komentarus,kad reikia su savimi paimti misinuka primaitinimui.Jinai rase kad gali lialiui neuztekti mamytes pienuko ir jis bus neramus ir verks verysad.gif, tada reikia damaitinti g.gif.Bet kiek gi tam lialiui pirmom dienom reikia pieniuko,man atrodo kad pilnai turetu uztekti mamuko pieniuko bigsmile.gif.Parasykite kaip ten is tikro ax.gif .

Aš neimčiau. Pienuko daugėja, kai kūdikis žinda krūti. Bet tai jau kita tema.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2010 12 10, 19:44)
Aš neimčiau. Pienuko daugėja, kai kūdikis žinda krūti. Bet tai jau kita tema.

Tai ir as taip manau,ir be to kai pradesi duoti misinuka ir motinos piena,su pilvuku lialiui gali prasideti problemos rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2010 12 10, 21:04)
Tai ir as taip manau,ir be to kai pradesi duoti misinuka ir motinos piena,su pilvuku lialiui gali prasideti problemos rolleyes.gif .

Nusiteik, kad nereiks mišinuko. Kūdikiukas prisišauks pienuką ir susireguliuos jo kiekį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

biskiuka susipainiojau doh.gif
Praeitoje temoje skaiciau, kad su savimi i gimdykla reikia pasiimti savo naktinius marskinius gimdymui ir chalata. O po gimdymo tureti kitus naktinius, kad persirengti svariai.

Cia jau rasoma, kad savi naktiniai marskiniai reikalingi bus jau tik po gimdymo. Tai kaip is tikruju? g.gif
Atsakyti
Na aš rašiau, kad po gimdymo man reikėjo švarių naktinukų. Taip, kad turėjau dvejus. Su vienais gimdžiau, kitais persirengiau po dušo.
Atsakyti
geraiaus tureti savo marskinius, ar maike, kad ir vyro.. nes jei pati gimdai tai gimdai su savo marskiniais, jei cp aprengia ligonines.
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2010 12 10, 23:13)
Sveikutes smile.gif

biskiuka susipainiojau  doh.gif
Praeitoje temoje skaiciau, kad su savimi i gimdykla reikia pasiimti savo naktinius marskinius gimdymui ir chalata. O po gimdymo tureti kitus naktinius, kad persirengti svariai.

Cia jau rasoma, kad savi naktiniai marskiniai reikalingi bus jau tik po gimdymo. Tai kaip is tikruju?  g.gif

As tai pasiruosiau net 3 marskinius.Su vienais gimdysiu,o kitus jau desiu kai busiu palatoje,Imu del to tiek,nes kai seniau gimdziau pas mane pienas upemis tekejo,nespedavau persirengti,kaip ir vel slape budavau unsure.gif .O dar ir slepeciu imu 2 poras,vienas gumines,tai cia kai busiu gimdykloje,cia del to kad jei vandenys nuteka,paprastos slepetes permirks arba susikruvins,o tada teks palatoje aveti slapes slepetes blink.gif.
Atsakyti