Įkraunama...
Įkraunama...

Skirmantė

ežio reklama buvo, kai bičas pasilenkia, iš džinsų išlenda užpakalio ravas, o draugeliai jį Skirmantu pavadina dėl to ravo. bet gana trumpai sukosi ta reklama, tikrai niekas jos neatsimins.
Atsakyti
Labai gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
Negražus. schmoll.gif iškart asocijuojasi su ta reklama... ir mano aplinkoje jinai dažnai prisimenama.
Atsakyti
Pazistu viena Skirmante,tai man visai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas thumbup.gif .
Atsakyti
Skirmante gal ir nieko, bet neabejotinai vaikai prades vadinti "Skirma". Tas tai negrazus....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2013 05 02, 05:13)
Skirmante gal ir nieko, bet neabejotinai vaikai prades vadinti "Skirma". Tas tai negrazus....

Jei tėvai netrumpins, tai mergaitė bus pratusi prie to, kad turi būti vadinama pilnu vardu, į trumpinius net neatsišauks smile.gif
Dabar dar pagalvojau - mano pačios vardas ilgas ir labai lengvai trumpinamas, bet ant vienos rankos pirštų (ir tai visų neprireiktų) galiu suskaičiuoti žmones, kurie mano vardą trumpina g.gif Kažkaip praktiškai visi pilnu vardu kreipiasi.
Atsakyti
Temos autorė mergaitę Radvile pavadino.. 4u.gif Gražiau ir būt negali..

Bet ir Skirmantė gražus vardas. bigsmile.gif Net jei ir Skirma trumpintų kas nors - tai kas? Man vis tiek nebjauru..
Bjaurių beprasmių najadarų fone vardas ne tik gražus, jis - tiesiog puikus, sakyčiau.
Atsakyti
Mano draugė Skirmantė, labai džiaugiasi savo vardu.
Atsakyti
man tai negrazus, pas mus kieme buvo Skirmante, tai mes ja skyrma vadinom, kazkaip nekaip skamba
Atsakyti
Kol nebuvo tele2 reklamos tol man buvo grazus vardas... biggrin.gif Bet kai toje reklamoje Skirmantas buvo subintarpis...tai nuo to laiko tas vardas man tik taip asocijuojasi biggrin.gif dar dabar darbe, draugu kompanijoje jei subiniukas truputi matosi iskarto sakom skirmantas biggrin.gif biggrin.gif ir trumpimys negrazus "skyrma"
Papildyta:
QUOTE(Džema @ 2013 04 24, 14:11)
Negražus.  schmoll.gif  iškart asocijuojasi su ta reklama... ir mano aplinkoje jinai dažnai prisimenama.

nu bet su ta reklama tai prikiaulinu visom skirmantem ir skirmantam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia :): 28 spalio 2013 - 12:43
QUOTE(Mrs. @ 2013 05 02, 05:13)

o kuom negrazus sutrumpinimas Skirma? mano sesers vardas yra Skirmante,tai as ja visada vadinu Skirma. visai grziai ir sutrumpinimas skamba
Atsakyti