Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (40)

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 24, 20:15)
Mergossssssssssss as noriu nusisaut.... **** blet kaip uzp.. viskas

console.gif Skaičiuojam ir kvėpuojam.. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 .. 257 .. 578 .. .. .. 6543 .. Dar? VISKAS BUS GERAI.. Tikrai.. Uždaro duris, atidaro langą.. Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.. Bla bla bla.. Žinau, lengva pasakyt, bet nesišauk, kita diena bus šviesesnė.. Kas čia gyvenimą su zebru lygino? 4u.gif

O ta fotkė tai tikrai feikas.. Tikrai.. biggrin.gif tongue.gif IR NET KRISTEN SU ROBU IŠ SKIRTINGŲ FOTKIŲ IMTA tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 24, 21:14)
O kas nutiko???  unsure.gif  console.gif console.gif

Man irgi ne koks periodas, bet jau kuris laikas, dar tos ligos uzpuole... Ir siaip... Ai, kazkokia metu pabaiga nevykus... sad.gif

Laikomes visos...  4u.gif ok?

Nevykus tikrai metu pabaiga...o nutiko nzn seip sukniausias periodas per mano 21 metus, bet manau viskas bus gerai, turi buti gerai
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 11 24, 21:28)
nusprendem su Nika mest vyrus ir zenytis. dabar reik sulaukt kol mano vyras sutiks skirtis, tai ir liudim...

jo oro_buckis.gif
Uoga oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 24 lapkričio 2010 - 21:32
Niekaip nesuprantu, kas jums šiand uždraudė kalbėt unsure.gif Jau tokia tyla, kaip savaitgalį kokį unsure.gif

Nika
, laikykis mirksiukas.gif Viskas bus oki doki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 24, 21:31)
Nevykus tikrai metu pabaiga...o nutiko nzn seip sukniausias periodas per mano 21 metus, bet manau viskas bus gerai, turi buti  gerai

Bet su Dzeikobu viskas gerai? unsure.gif

O del salciu tai thumbup.gif Visi brudai uzsals... mane tai totaliai zudo toks oras kaip dabar... Slapia, visi snargleti vaiksto... veeee. va ziema apsimuturiavai, roges po pazastim ir ant kalniuko, kad net garas eina. Man patinka ziema thumbup.gif
Atsakyti
Ne plepadienis matyt doh.gif

Mokslai, namai, darbas...

Kadangi nieks nesiveikia apart valgymo, tai galiu iš googlėj foto paieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 24, 21:40)

Nika
, laikykis mirksiukas.gif Viskas bus oki doki thumbup.gif

bus bus bus....greiciau

QUOTE(style @ 2010 11 24, 21:42)
Bet su Dzeikobu viskas gerai?  unsure.gif

Neber mano gyvenime Dzeikobo. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 24, 22:42)
Bet su Dzeikobu viskas gerai?  unsure.gif

O del salciu tai  thumbup.gif Visi brudai uzsals... mane tai totaliai zudo toks oras kaip dabar... Slapia, visi snargleti vaiksto... veeee. va ziema apsimuturiavai, roges po pazastim ir ant kalniuko, kad net garas eina. Man patinka ziema  thumbup.gif

Man irgi patinka, tik dabar nelaukiu schmoll.gif nenoriu traukt žieminio paltuko iš spintos, kaip meška atrodau lotuliukas.gif bet balta wub.gif wub.gif wub.gif Vilnius ir fotikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
filmukas su Kristen ir Robo komentarais, palapinės scena
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 24, 22:46)

blink.gif Kaip suprast?
Atsakyti
Vajej kokios čia nuotaikos unsure.gif console.gif Viskas gerai bus, visi blogi etapai tuoj praeis, prisnigs, lauke bus balta ir gražu, ne už ilgo Kalėdos smile.gif 4u.gif

Va dar plakatas koks Twilight biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 24, 21:46)
bus bus bus....greiciau

vajej... Na tuomet tikiu, kad pats sunkiausias Tavo gyvenime periodas yra sis. Buk stipri... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 11 24, 21:49)
Vajej kokios čia nuotaikos  unsure.gif console.gif Viskas gerai bus, visi blogi etapai tuoj praeis, prisnigs, lauke bus balta ir gražu, ne už ilgo Kalėdos smile.gif 4u.gif
Va dar plakatas koks Twilight biggrin.gif

user posted image

koks baisuokliskas swoon.gif
Atsakyti