Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(arpaci @ 2010 11 25, 12:20)
labas rytas pas mane tyli jura pries audra jauciu tuoj kaip soks i virsu banga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laikas imti pavyzdį iš Angel08 mirksiukas.gif marš ND daryti biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2010 11 25, 12:37)
Mano kilimas jau baigėsi  smile.gif

radau atitikmenį tavo grafikėliui iš laimingųjų grafikėlių mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 25, 13:53)
radau atitikmenį tavo grafikėliui iš laimingųjų grafikėlių  mirksiukas.gif

Ačiukas 4u.gif
Matai aš jau vieną pernai turėjau tą pat mėnesį beje beveik identišką ir baigės šnipštu tai nepatinka man tas atsikartojimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 25, 11:16)
Sveikutes,

kaip tu jautiesi? ar dar labai plauki??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 25, 09:55)
Ačiukas  4u.gif
Matai aš jau vieną pernai turėjau tą pat mėnesį beje beveik identišką ir baigės šnipštu tai nepatinka man tas atsikartojimas  schmoll.gif

Na, kol nera mmm nieko nenurasom, niekada negali zinoti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 25, 12:37)
Mano kilimas jau baigėsi  smile.gif

pakritimas labai laiku ir vietoj mirksiukas.gif ryt vel kilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, matuokles.. i am back kaip sakant smile.gif ziuriu daug cia jusu naujokiu, tai teks atsigaudyti kas ir kur smile.gif
na, o as nzn nei ko tiketis, nei kada.. tai ir smalsu, ir nervina ta nezinomybe..
http://www.fertility...com/home/20ea53
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 11 25, 13:12)
sveikutes, matuokles.. i am back kaip sakant smile.gif ziuriu daug cia jusu naujokiu, tai teks atsigaudyti kas ir kur smile.gif
na, o as nzn nei ko tiketis, nei kada..  tai ir smalsu, ir nervina ta nezinomybe..

sveikute mirksiukas.gif labai smagu tave matyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

as laukiu O http://www.babyplan.ru/profile/82009

kaip matau, rytoj turetume pamatyti NT ax.gif
Atsakyti
Labas,
šiandien buvaus pas savo ginekologę, parodžiau grafikėlį, tai įvertino taip "Jei ir įvyko ovuliacija, tai nepilnavertė. Bet nenusimink, tai normalu, kad kai kurie ciklai būna be ovuliacijos". Dėl pailgėjusių ciklų kol kas patarė pagerti nakvišų aliejaus ir jei nieko nesikeis, sausio vidury pasirodyti... Nieko gero, nieko konkretaus verysad.gif
Atsakyti
Auxxe, sveika sugrizusi 4u.gif

QUOTE(svajoklele @ 2010 11 25, 15:47)
Labas,
šiandien buvaus pas savo ginekologę, parodžiau grafikėlį, tai įvertino taip "Jei ir įvyko ovuliacija, tai nepilnavertė. Bet nenusimink, tai normalu, kad kai kurie ciklai būna be ovuliacijos". Dėl pailgėjusių ciklų kol kas patarė pagerti nakvišų aliejaus ir jei nieko nesikeis, sausio vidury pasirodyti... Nieko gero, nieko konkretaus  verysad.gif

Keista gine g.gif Vien is grafikelio sitaip pasakyti....dauguma giniu isvis BT nepripazista (su kuo as nelabai sutinku, nes vistiek nors kazkiiek susiorientuoji, kas vyksta). Jei echo butu padariusi, ar hormonu tyrimus, tai imciau i galva, o dabar....linkiu si menesi II visgi isvystum bigsmile.gif ir parodyti savo ginei, koks 'anovuliacinis' ciklas ... Tikrai nera cia ko nusiminti 4u.gif

As noriu jusu nuomoniu, nes siek tiek pasimetusi esu. Iki nestumo, OT budavo teigiamas, tada sekancia diena ovuliaciniai skausmai, ir iskart pakildavo BT. Aisku, paprasta. Dabar antra cikla matuoju, ir 15CD OT teigiamas, sekancia diena ovuliaciniai skausmai, bet kazkodel tempa 17CD vietoj to, kad pakilti, krenta, ir pagal BT man O veliau, nei pagal pojucius (kurie anksciau neapgaudavo). g.gif Kaip manot, kuo tiketi? BT ar pojuciais, kurie, dar karta pasikartosiu, anksciau neapgaudavo. Buciau dekinga uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Zemyna_melynake bigsmile.gif wub.gif
kai kuriu mergyciu grafikai irgi fainuliai-smagu thumbup.gif

na o pas mane siandien isskyros tasios, manykim O sulauksiu "ant dienu" rolleyes.gif tik vat MB segantis, tai nelabai jam galvoj ND doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 11 25, 17:38)
Keista gine  g.gif Jei echo butu padariusi, ar hormonu tyrimus, tai imciau i galva, o dabar....

drinks_cheers.gif 4u.gif
Auxxe, manau pabandyk eit pas kita gine mirksiukas.gif bet pagal mane, visai nornalus tavo sis ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 11 25, 15:12)
na, o as nzn nei ko tiketis, nei kada..  tai ir smalsu, ir nervina ta nezinomybe..

sveika sugryzus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti