Sveikutes, merginos,
noriu pasiteirauti - kuria DPO temperatura turetu pradeti kilti, jei pastojau? dabar pas mane laikosi 36.9, bet nekyla (ir nekrenta), mm turetu buti sestadieni
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 01, 10:09)
Sveikutes, merginos,
noriu pasiteirauti - kuria DPO temperatura turetu pradeti kilti, jei pastojau? dabar pas mane laikosi 36.9, bet nekyla (ir nekrenta), mm turetu buti sestadieni
del kilimo, tai ji gali ir nekilt , o po O pakilus tiesiog laikytis , o del kritimo - ivariai - vienoms mmm diena krenta, kitoms kelias dienas pries mmm pradeda po truputi leistis.
parodyk grafikiuka

priimu atsiprašymus, matyt pati neaiškiai parašius buvau. Svarbiausiai, kad viena kitą supratom, nes jau vakar vakare ta buvo nervas sukilęs
eisiu pas gydytoja rytoj, pranešiu kas kaip

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 01, 11:20)
del kilimo, tai ji gali ir nekilt , o po O pakilus tiesiog laikytis , o del kritimo - ivariai - vienoms mmm diena krenta, kitoms kelias dienas pries mmm pradeda po truputi leistis.
parodyk grafikiuka
parodyk grafikiuka

nemoku cia ideti...
bet galiu papasakoti

QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 01, 11:09)
Sveikutes, merginos,
kilimas irkritimasyra idividualu . Teoriskai po O BT turi pakilti ir laikytis net po menamu mm

linukas
didziausi sveikinimai,linkiu kad rysketu NT (nuojauta del taves manes neapgavo
) stiprekit ir aukit, aina sau kaip baltai pavydziu....

QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 01, 11:25)
nemoku cia ideti...
bet galiu papasakoti
O si menesi buvo, ir nuo to laiko laikosi vienoda, visiskai nekinta... kadangi tik pirma menesi matuojuosi, nelabai pazistu savo organizmo, todel taip ir paklausiau...
bet galiu papasakoti

pirmame ios temutes puslapyje yra parasyta kaip ikelti

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 01, 10:06)
tylus ir nuosirdus sveikinimai
smagu kad II uzderejo
grazu
ten ir laikykis
labas rytas

smagu kad II uzderejo

grazu

ten ir laikykis

labas rytas

QUOTE(Zemil @ 2010 12 01, 10:08)
oi kaip dziaugiuosi uz tave, sveikinimai dideliausi
aukit ir stiprekit
labas rytas

labas rytas
QUOTE(angel08 @ 2010 12 01, 10:27)
linukas
didziausi sveikinimai,linkiu kad rysketu NT (nuojauta del taves manes neapgavo
) stiprekit ir aukit, aina sau kaip baltai pavydziu.... 

Aciu mergytes uz sveikinimus ir palaikyma

Jums visoms linkiu kuo greiciau pamatyti II ir patirti ta jausma kai ir negali patiketi, ir bijai dar dziaugtis per anksti, bet ir sypsena is veido nedingsta

Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 01, 12:30)
Aciu mergytes uz sveikinimus ir palaikyma
Jums visoms linkiu kuo greiciau pamatyti II ir patirti ta jausma kai ir negali patiketi, ir bijai dar dziaugtis per anksti, bet ir sypsena is veido nedingsta

isivaizduoju koks nerealus jausmas,net ma skaitant drugeliai plazdena krutinej ...ar jautei kokius pozymius kad galetum itarti nestuma ar viskas iprastai? ir kaip tau reikejo gerti D? ne dienu?
QUOTE(FilMar @ 2010 12 01, 08:16)
Labas rytas
prisiduodu..

prisiduodu..
Na va poimplantacinis pakilimas

QUOTE(angel08 @ 2010 12 01, 08:57)
labas rytas,pasirodau ir as. tik kazkaip neiprastai aukstai atsiradauPapildyta:
Koks gražus šuolis

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 01, 10:54)
Labas rytas,
Pasidariau siandien NT, - ir pamaciau kad ir blanku, bet pakankamai aisku vaiduokliuka
Pasidariau siandien NT, - ir pamaciau kad ir blanku, bet pakankamai aisku vaiduokliuka
Tyliai sveikinu ir linkiu, kad ryškėtų

Na va reiks dabar man vienai kritimo bijot

QUOTE(neirida @ 2010 12 01, 11:27)
FF, jei fertilityfriend taip vadinate

tuoj pasiskaitysiu kaip deti, ir bandysiu

QUOTE(Ankara @ 2010 12 01, 11:35)
Na va poimplantacinis pakilimas
Koks gražus šuolis
Na va reiks dabar man vienai kritimo bijot

Koks gražus šuolis