Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Allur @ 2010 12 01, 13:46)
O jeigu ir ryt nekilsiu...?  unsure.gif

Kilsi - nekur dingsi mirksiukas.gif

QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 01, 13:47)
aga, geromedoj biggrin.gif
labas  friends.gif
mazas tas pasaulis smile.gif

Tikrai kad drinks_cheers.gif 4u.gif Na , ka, kartu lauksim rezu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 12 01, 11:38)

Na aš irgi taip ant peršalimo ribos balansuoju tai gal į gera tai  biggrin.gif

tai ryt ar poryt ? biggrin.gif isprievartausim mes tuoj tave sivakar pasidaryt hihihi.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 01, 11:41)
rinkausi geriausia is geriausiu  thumbup.gif tai dabar lauksim Kalediniu stebuklu, o jei ne tai tada vel kokios sventes artimiausios reiks ieskoti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s. grazi nuotaka buvai wub.gif

QUOTE(Iete @ 2010 12 01, 11:51)
Aciu  4u.gif  As kazkaip manau, kad jei pastoji tai BT turi pakilti iki 37 ir daugiau. Kaip manote? Nes is musu mergaiciu beveik visoms taip ir buvo.

as su pirma iki 36,9 max buvau pakilus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 01, 14:51)
Kilsi - nekur dingsi  mirksiukas.gif
Tikrai kad drinks_cheers.gif  4u.gif Na , ka, kartu lauksim rezu  4u.gif

na taip smile.gif net juokas ima kokiu tik sutapimu nebuna biggrin.gif
nes siandien pasidariau NT, pamaciau tokia gana neryskia juostuke, bet iskart, po kokiu 2 min., tai greitai Geromedoj atsiduriau biggrin.gif
nors dar tik 12 DPO... gadainau gadainau NT, ir prisigadinau biggrin.gif
na ka, iki 16 val.? 4u.gif

Atsakyti
westi, gerberiuke ir linuk laikau kumščius už jus ir laukiu rimto užtvirtinimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 01, 14:56)
tai ryt ar poryt ? biggrin.gif isprievartausim mes tuoj tave sivakar pasidaryt hihihi.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
p.s. grazi nuotaka buvai  wub.gif
as su pirma iki 36,9 max buvau pakilus  4u.gif

labai stengiausi graziai atrodyti bigsmile.gif pamatytum mano nuotrauka kai ryte 7val sedejau pas kirpeja kedej, kokia uztinusi buvau lotuliukas.gif baisu net paziureti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 12 01, 14:57)
westi, gerberiuke ir linuk laikau kumščius už jus ir laukiu rimto užtvirtinimo  bigsmile.gif

aciu uz palaikyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 01, 10:47)
aga, geromedoj biggrin.gif
labas  friends.gif
mazas tas pasaulis smile.gif

Tai dabar abi prasom geru naujienu pazerti. bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 01, 13:56)
na taip smile.gif net juokas ima kokiu tik sutapimu nebuna biggrin.gif
nes siandien pasidariau NT, pamaciau tokia gana neryskia juostuke, bet iskart, po kokiu 2 min., tai greitai Geromedoj atsiduriau biggrin.gif
nors dar tik 12 DPO... gadainau gadainau NT, ir prisigadinau biggrin.gif
na ka, iki 16 val.?  4u.gif

Na, tai jeigu tau 12 DPO ir jau rode - tai tikrai manau viskas gerai bus thumbup.gif
Man 13 DPO dar nieko nerode, o va siandien - 15 DPO jau pasirode vaiduokliukas... tai ir nubegau pasidaryti... labai tikiuosi, kad viskas bus gerai blush2.gif

QUOTE(Žydinti @ 2010 12 01, 13:57)
westi, gerberiuke ir linuk laikau kumščius už jus ir laukiu rimto užtvirtinimo  bigsmile.gif

Aciu tau uz palaikyma wub.gif As siandien apie nieka kita galvot nesugebu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 01, 15:03)
Na, tai jeigu tau 12 DPO ir jau rode - tai tikrai manau viskas gerai bus  thumbup.gif
Man 13 DPO dar nieko nerode, o va siandien - 15 DPO jau pasirode vaiduokliukas... tai ir nubegau pasidaryti... labai tikiuosi, kad viskas bus gerai  blush2.gif
Aciu tau uz palaikyma  wub.gif As siandien apie nieka kita galvot nesugebu  doh.gif

vakar nieko nerode, o siandien jau parode... gi nekantrumas mano neispasakytas, jau net nesuskaiciuoju, kiek NT sugadinta smile.gif as irgi labai tikiuosi, kad visos trys sulauksime puikiu ziniu smile.gif tik dabar tos laukimo valandos taip letai slenka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 01, 10:58)
labai stengiausi graziai atrodyti  bigsmile.gif pamatytum mano nuotrauka kai ryte  7val sedejau pas kirpeja kedej, kokia uztinusi buvau  lotuliukas.gif baisu net paziureti  doh.gif  lotuliukas.gif

Manau, kad daugelis uztinusios sedejom. hihihi.gif
Atsakyti
mergytes 4u.gif laukiam skaiciuku kartu su jumis wub.gif ale rimtai derlingas menuo wub.gif
Atsakyti
Mergaites, jau turit apgalvoje, kaip pranesite busimiems teveliams. wub.gif 4u.gif
Atsakyti