Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(bum @ 2010 12 27, 16:14)
Namų Darbai, kuriuos reikia atlikti jei nori pastoti biggrin.gif

aa, aisku lotuliukas.gif blush2.gif as dar ne visus trumpinius issiaiskinusi. pas mane po LP buvo uz savaites echoskopija, tai gine pamate pribrendusi folikula ir liepe mums ND uzsiimt smile.gif tai buvo mazdaug po 7-8 dienu po LP, tai mes taip atsargiai ir viskas ok blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man irgi gresia LP sausio gale. Tai bijau ne tiek pacios operacijos, kiek rezultatu. O kas jei pasirodys, jog nepratekami kiausintakiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2010 12 28, 08:02)
bijau ne tiek pacios operacijos, kiek rezultatu. O kas jei pasirodys, jog nepratekami kiausintakiai verysad.gif

tada tau juos bandys patvarkyti, arba žinosi kad IVF, kokia paguoda? žinosi priežastį ir galėsi laiką taupydama imtis veiksmų mirksiukas.gif kol kas kvėpuok ramiai, ir sakyk kad tavo vamzdeliai tvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, skaitineju apie tai, kaip baisiai norit kuo greiciau vaziuoti namo po LP smile.gif Kaip kazkada rasiau, as prabuvau visa savaite rolleyes.gif Nes tikrai ne kalnus griauti nusiteikusi buvau biggrin.gif Eidama i tualeta nualpau doh.gif Tai pamaniau, kad ligonenej pabuti yra daug protingiau, nei namuose guleti kaip basliui ir net valgyti nepasiimti biggrin.gif
Atsakyti
Amita, tai zn, kad per LP tau viska patvarkys.O,jei ne tai nors zinosi kas per priezastys.
Atsakyti
Sveikutes,
prisiskaiciau, jog per LP kiaushintakius jeigu labai tvarko, tai tik mechaninis ju pratekamumas susitvarko, o vat kaip del funkcinio, ar jis lieka toks kaip buves pries patvarkyma, ar suprasteja? zodziu klausimas, ar nepadaro blogesnes situacijos?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 12 28, 12:28)
Sveikutes,
prisiskaiciau, jog per LP kiaushintakius jeigu labai tvarko, tai tik mechaninis ju pratekamumas susitvarko, o vat kaip del funkcinio, ar jis lieka toks kaip buves pries patvarkyma, ar suprasteja? zodziu klausimas, ar nepadaro blogesnes situacijos?

manau kad situacijos nepablogina, juk jei jie JAU nepratekami tai kas gali būt blogiau? kad jis 100proc veiks niekas nesako, bet pašalina visas mechanines kliūtis, tai manau jau labai gerai
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 28, 13:56)
manau kad situacijos nepablogina, juk jei jie JAU nepratekami tai kas gali būt blogiau? kad jis 100proc veiks niekas nesako, bet pašalina visas mechanines kliūtis, tai manau jau labai gerai

Na bent jau pas mane, regis funkcijos kiausintakiu neatsistate nors ir patvarke juos mechaniskai. Taigi per sia LP, sakysiu jeigu jie vel nekokie uzake ar dar su hidrosalpinksais, lai salina. Kam bereikalingai trukdyti ivf.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Super skamba temutes pavadinimas-Be baiimes thumbup.gif Labai gerai nuteikia is tikruju-saunuoles kad taip sumastet pasivadinti.
Na,as irgi vis pas pokalbiuose pabunu snipu blush2.gif mirksiukas.gif Bet kai nezinau del LP tai idomu.Mano gydytoja siule man LP darytis,o dabar ketvirtadieni jei ji pamatys kazka itartino tai zinau pati kad sakysiu darom LP.Ir kuo greiciau.Jau nusibodo laukti stebuklo,melstis,tiketi...dabar itariama man endo,bet viska parodys LP.
Tai tokia mano sitaucija.Prasysiu kad gydytoja kuo greiciau kaip imanoma man padarytu ta LP ir tada taip noriu tiketi,kad pavyks pastoti.
Beje,kaip faina kai perskaiciau kai kazkuriai mergaitei praejus savaitei po LP pamate grazu folikula ir jie atsargiai padare ND wub.gif O as maniau,kad po LP negalima jokiu ND ir planavimu apie 2 -3 menesius.Siandien tai dziugi naujiena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 12 28, 17:14)
Na bent jau pas mane, regis funkcijos kiausintakiu neatsistate nors ir patvarke juos mechaniskai. Taigi per sia LP, sakysiu jeigu jie vel nekokie uzake ar dar su hidrosalpinksais, lai salina. Kam bereikalingai trukdyti ivf.

O tai kas ir del ko buvo, bei kur ir koks gydytojas dare?
Atsakyti
Sveikos, mergikes,
vis labiau ir labaiu tolstu nuo laparoskopiju temutes blush2.gif Na tiesa sakant, kad ji man ir nebuvo baisi, bet mano atveju tai bereikalingai atlikta. tad stengiuosi istrinti si ivyki is gyvenimo. Gerai, nors ir salyginai, toms, kurioms si operacija surado priezasti ir ja pasalino, kad kelis i nestuke.gif butu laisvas.

Tad noriu, kad kuri perimtu grazia tradicija, tvarkyti ir pildyti Lp saraseli blush2.gif as ji perimiau is duniu, ji tada laukesi klecko, dabar jau turi nuostabu leliuka. Po to as tvarkiau, ir stai dabar nestuke.gif , tad kuri nori perimti virusuojanti saraseli? blush2.gif Beje, siek tiek prie tvarkymo prisidejo ir siguliukas, tad ir jos virusiukas butu wub.gif

p.s. beje, siguliukas, koks grazus tavo parasas ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 12 28, 19:27)
Po to as tvarkiau, ir stai dabar  nestuke.gif , tad kuri nori perimti virusuojanti saraseli?  blush2.gif Beje, siek tiek prie tvarkymo prisidejo ir siguliukas, tad ir jos virusiukas butu  wub.gif
p.s. beje, siguliukas, koks grazus tavo parasas ! wub.gif

*na matot kiek virusų viename-tik čiaudėt tereikia wub.gif
**aš vis ieškojau kad būtų su info kaip tavo ax.gif ale nepatiko vis man, išranki per tiek laiko pasidariau.

Beje LINUTAS, kada rasiu tavo istoriją pastojimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 28 gruodžio 2010 - 20:06